piatok 28. októbra 2016

Žehlička na vlasy a fén Remington, Pro Luxe - recenzia


Ahojte dámy (azda aj nejakí páni),
začína mi predĺžený víkend, tak som sa rozhodla, že vám dnes predstavím moje nové krásky na vlasy, sú to novinky od spoločnosti Remington, konkrétne žehlička na vlasy a fén z rady Pro luxe.
Share:

utorok 25. októbra 2016

Dove derma spa cashmere comfort rada a cotton soft antiperspirant - recenzia


Ahojte, dnes bude reč opäť o kozmetických produktoch, konkrétne značky Dove, ktorá na svoj trh uviedla novú radu Derma Spa. Táto rada je vyvinutá pre suchú a dehydratovanú pokožku, ktorú teda ja mám a najmä v chladnejšom období zvykne robiť neplechu (a vlastne ani teplé mesiace nie sú úplne bez problémov).

Share:

utorok 18. októbra 2016

Mickey mouse a červené gumáky



Prší a prší a keď neprší, tak mrholí a ak nemrholí, tak je aspoň hmla. Takto by som zhrnula počasie posledných dní... Už som asi spomínala, že akonáhle sa ochladí, tak som úplne mimo. Väčšinou som chorá (ako aj práve teraz) a bojujem so svojou a o svoju imunitu, čo sa mi veľmi nedarí. Jediné, čo ma na tomto počasí teší je to, že si môžem vychutnať farebné lístie, gumáky a nejaké zaujímavé svetre.
Share:

štvrtok 13. októbra 2016

Village candle - sviečky na sychravé večery - recenzia



Už sa nám svetlé dni krátia a nastupujú chladné hmlisté večery. Aj napriek mierne depresívnej nálade jesenných dní sa stále teším na plamienok voňavej sviečky a teplý horúci čaj, ktorí má práve v takomto období neskutočnú atmosféru.
Na takéto dlhé večery je však treba veľkú dávku sviečok a tak, keď som uvidela na portáli blogerky.cz výzvu na sviečky Village Candle, neváhala som ani minútu a zapojila som sa. Síce to bolo tesne pred uzávierkou, ale kto neskúsi, nemá a mne sa pošťastilo a sviečky mi už pekne horia na stolíku :)).
Share:

štvrtok 6. októbra 2016

Aliexpress haul- taška na DSLR , akrylový organizér . Camera bag and acryl make-up organizer


chic camera bag, acryl make up organizer

Ako iste viete, som taký malý závislák na Ali... ale kto nie je? Jednoducho keď si niečo z Ali prvý krát objednáte a ste spokojní, verte tomu, že zvyšok svojho života pravdepodobne strávite hľadaním žltých lístkov od poštárky vo vašej schránke :D.
V živote však môžu byť aj horšie závislosti, takže vlastne môžem byť rada, že mám len túto... no dobre mám aj pár iných, ale o tom potom :).
Share:
Blog Design Created by pipdig