pondelok 14. októbra 2019

Sportique prírodné produkty



prirodny dezodorant, ktory naozaj učinkuje

Výrobky značky Sportique som skúšala už v minulosti, no vtedy som ani netušila, že majú vo svojom portfóliu aj prírodné dezodoranty. Keď ma oslovila ich firma, neváhala som ani chvíľku a rada prijala produkty na testovanie. Môj dezodorantový obľúbenec už skončil svoju púť a ja som sa chcela poobzerať po nejakom ďalšom, keďže stále rozmýšľam, či by som nenašla ešte niečo lepšie. Či sa mi to podarilo, zistíte v recenzii v článku. Dnes to však nebude len o dezodorantoch, ale tiež o ich bambuckom masle a kréme na ruky..
Share:

sobota 5. októbra 2019

Bardejovské kúpele, skanzen

Bardejovske kupele skanzen

Posledný rok a pol som navštívila na Slovensku toľko miest, čo za posledných 10 rokov. Hlavne východné Slovensko som mala scestované veľmi málo. Je to veľká škoda, nakoľko je tu naozaj mnoho pekných miest, ktoré stoja za navštívenie. Okrem toho oddych a dovolenka nemusí znamenať, že treba vycestovať do zahraničia, hoci samozrejme aj to je super :), ale nie stále je na to čas a vyvetrať hlavu môžeme aj v našej peknej krajine :).

Jedným z takýchto miest sú Bardejovské kúpele aj so skanzenom, ktorý ukrývajú priamo v sebe. Poviete si, že kúpele sú pre vekovú kategóriu 50 +, ale nie je to úplne tak. Hoci asi to nebude vyhľadávané miesto, pre ľudí, čo chcú zažiť poriadnu párty, aj keď...:D
Share:
Blog Design Created by pipdig