pondelok 30. októbra 2017

Potulky po Budapešti

pink hair, outfit

Myslím, že na svete je len málo ľudí, ktorí dokážu pridať outfit viac ako pol rok starý :D, ale keďže ja mam tento cit pridávania veci po deadline vyvinutý na jedničku, tak tu máme outfit z Budapešti. 
Našťastie bolo počasie dosť podobné tomuto teraz, čiže to nie je úplne od veci :). 
Share:

štvrtok 26. októbra 2017

Malá inšpirácia a rozjímanie nad dobrým dňom

inspiration outfit

Dnes som sa ledva vytrepala z posteľe, unavená a mierne zničená som išla pracovať. Keď som si o niekoľko hodín na to sadla so šálkou kávy na gauč a do miestnosti vošlo pár lúčov jesenného slnka, zmocnil sa ma strašne dobrý pocit a pokoj na duši. 
Share:

sobota 21. októbra 2017

Nádielka prírodných produktov na pleť

testujeme prirodnu kozmetiku priody

Ahojte moji milí :), dnes som si pre vás opäť pripravila recenziu na prírodné produkty od Priody, už dávnejšie som robila článok na ich dva produkty, ktoré som si veľmi obľúbila, takže som sama bola zvedavá ako na tom budú tieto. Predsa len niekedy vkladáme do niečoho nádeje a potom sa to nejak neopakuje. Ako to teda dopadlo, či ma oslovili, alebo nie, zistíte v článku nižšie. :)
Share:

pondelok 16. októbra 2017

Líčenie a recenzia s Gosh a Nyx kozmetikou

testujem kozmetiku  gosh a nyx

Na každom kroku narážam na články, ako je potrebné dať do svojich príspevkov príbeh z vášho života, pretože to urobí lepší dojem. Ibaže okrem toho, že vo mne tkvie ešte pretrvávajúca choroba a že som prišla na to, že béžová ceruzka v oku neznamená stále neodolateľný pohľad, ale skôr výzor dievčiny z inej galaxie (ktorá sa chce rozplakať každú sekundu) nemám veľmi čo ponúknuť... 

A tak, príbehy zatiaľ prenechám tým zdatnejším a ja vás len jednoducho prevediem recenziou a líčením s kozmetikou Nyx a Gosh :).
Share:

streda 11. októbra 2017

Ako sa zbaviť cystického akné - produkty


Cystické dospelácke akné je strašná vec a vlastne akné ako také je veľmi nepríjemné. Jasné, sú aj horšie veci v živote, to áno, ale darmo, akné do života veľa pozitív neprinesie. V mojom staršom článku Ako bojujem s akné, ste sa už niečo dozvedeli o tom čo mi pomohlo, o konkrétnych produktoch som sa však nezmieňovala. A tak, konečne došiel čas a ja vám môžem priniesť pokračovanie, keďže je to téma náročná skúsim vám ju predostrieť trocha inak a to videom :).





Share:

piatok 6. októbra 2017

Spomienka na leto v Slovinsku


ružová skladačka, pink folding bike

Zima, je všade zima! ....... no dobre, skôr len mierna zima :D, jedno je však isté, leto nadobro skončilo. A mňa to teda vôbec neteší, možem zabudnúť na šatičky, sandále, slnko vo vlasoch a horúčavy minimálne nad 28 stupňov, ktoré milujem. Už budem len mrznúť a chorľavieť (už to aj začalo, pomaly strácam hlas :() až kým nepríde ďalšie leto, myslím, že by som mala žiť niekde, kde je teplo stále, aspoň by to malo lepší vplyv na moje zdravie.
Zatiaľ som však tu, no kým sa nadobro zmierim s tým, že leto je fuč, vrátim sa ešte na chvíľku do slnkom zaliatych slovinských dní, kde som aj toto leto prežila dovolenku :).
Share:

nedeľa 1. októbra 2017

Keď sa stretnú blogerky ...

blog o kozmetike a krase

Niet nad to, keď sa niekde cítite ako ryba vo vode. Nikto sa na vás nepozerá ako na blázna, keď si 5 minút fotíte jedlo predtým ako sa doňho reálne pustíte. Môžete sa rozprávať o “babských” kozmetických veciach a nachádzate pri tom spriaznené duše, ktoré aj rozumejú tomu čo hovoríte a nie len to, dokonca ich to aj zaujíma :D. Aj také sú blogerské stretnutia :)
Share:
Blog Design Created by pipdig