piatok 22. decembra 2017

Hubová sukňa a baletný večer

winter outfit

Minulý víkend sa mi podarilo stráviť naozaj akčne, čo je u mňa dosť nezvyčajné. V podstate som ten typ človeka, ktorý rád sedí doma na zadku a snaží sa cez víkendy nevystrčiť ani nohu z domu... Už asi naozaj starnem, lebo časy, keď som chcela chodiť neustále kade-tade, sú nenávratne preč. 
Ale zas na druhú stranu, keď niekam idem, som stále väčšinou rada, že som sa tam už ocitla :)
Share:

pondelok 18. decembra 2017

Testujem špirály od Avon, ktorá je najlepšia?

avon špirála

Ahojte moji milí, dnes tu mám pre vás pripravené porovnávanie špirál od Avon - a nie len to! O tieto špirály si budete môcť aj zasúťažiť, ale o tom potom :).

Špirály som všetky skúšala poctivo celé dni a môžem povedať, že majú spoločné to, že neštípu v očiach, celkom dobre sa odličujú (čoho som sa najviac obávala, pretože som pri tomto mala iné skúsenosti), neotláčajú sa a ani nijak počas dňa neopadávajú.

A ostatné vlastnosti si už povieme ku každej samostatne :).
Share:

utorok 12. decembra 2017

Eucerin rada Dermopure na problematickú pleť

eucerin dermopure recenzia

Dlho som bojovala s akné a napriek tomu, že je na tom moja pleť omnoho lepšie, občas sa mi ešte stále niečo vyhodí. Ako to príde, tak to väčšinou našťastie aj odíde, no aj napriek tomu je už vo mne zakódovaný strach, že ma akné opäť chytí a nebude odtiaľ úniku. 

Kto má akné, asi vie o čom hovorím, jednoducho je to boj a nie jednoduchý. 
Prečo však o tom rozprávam? Pretože aj napriek tomu, že sa mi cystické vyrážky už až tak nerobia (a dúfam, že sa to nezmení), problematická pleť mi ostala. To znamená, že stále bojujem s rozšírenými pórmi, občas mastnou, občas suchou, občas divne citlivou a aj mierne zjazvenou tvárou. Aj preto som sa veľmi potešila, že môžem skúšať radu Dermopure od Eucerinu, ktorá je určená práve na problematickú pleť so sklonom k akné.
Share:

piatok 8. decembra 2017

Zoznámte sa s Catlha prírodnou kozmetikou

Caltha prirodna kozmetika recenzia

Je večer niečo pred desiatou, ležím na gauči, čo je vlastne taká moja malá pracovňa aj obývačka v jednom a vravím si, že mám ešte celkom dosť energie, čo je vlastne divné...ale dobre tak, aspoň sa konečne môžem dostať aj k napísaniu článku :). Rozmýšľam, že by som vám  dnes mohla predstaviť opäť nejakú  prírodnú kozmetiku, presnejšie povedané českú prírodnú kozmetiku Caltha. Používam ju už vyše mesiaca a aj fotky mám nafotené už nejaký čas, ale nie a nie sa k tomu dostať.
Share:

streda 29. novembra 2017

Lush novinky

lush recenzia kozmetiky

Čas je pokročilý a mne sa pomaly zatvárajú oči, no napriek tomu verím, že tento článok sa mi podarí doviesť konečne do konca. Novinky od Lush vám chcem predstaviť už minimálne týždeň, no stále mi niečo príde do mojich plánov. Dnes to bolo pre zmenu hľadanie a nacvičovanie účesov na zajtrajšie točenie. Niekedy si tak vravím, že deň by mal mať predsa len pár hodín naviac, lebo keď prídem o 8 večer domov, nejak toho nestíham toľko, koľko by som chcela. Ale zas na druhú stranu, ak by mal deň viac hodín, isto by som si ho zaplnila natoľko, že by sa mi to opät málilo, takže asi je predsa len fajn, že ma len tých 24 :).

No, ale prejdem k dlho očakávaným veciam :), neviem prečo, ale keď vám  predstavujem vecičky, tak sa pri tom cítim, ako taký objavovateľ :D, pretože tu stále nájdem niečo, s čím som doposiaľ nemala žiadne skúsenosti a hlavne na čo by som pri inej kozmetike len ťažko narazila.
Tak sa poďme pozrieť, čo som objavila tentokrát :).
Share:

streda 22. novembra 2017

Päť jednoduchých návodov na účes pre dlhé vlasy

jednoduché účesy pre dlhé vlasy

Ahojte :), predĺžený víkend som si užila v Poprade a trošku som si oddýchla od počítačových činností a teda aj tých blogerských. Držalo ma to aj posledné dva dni, kedy som po večeroch len prezerala čo ma napadlo a robila veci, ktoré bežne cez týždeň nestíham, pretože ich vytláčajú moje blogerské aktivity. Dokonca som si aj trošku fyzicky zacvičila, čo sa u mňa stáva naozaj raz za rok :D.  

Aj preto tu mám pre vás, trocha iný článok ako som prvotne zamýšľala a tým sú moje hairtutorialy na celkom jednoduché účesy, ktoré sú vhodné pre dlhé, ale aj menej dlhé vlasy :). 
Share:

štvrtok 16. novembra 2017

Workshop pre blogerky s L'Occitane


loccitane zlava

V utorok som sa v Prahe zúčastnila na blogerskom workshope s L'Occitane. Hoci cesta bola dosť úmorná a  ja ako “správny" cestovateľ sa z nej ešte stále spamätávam, naozaj to stálo za to :) Okrem krásnych darčekov od L'Occitane som si priniesla aj skvelé zážitky a dokonca aj nejaké nové zručnosti. 
Share:

pondelok 13. novembra 2017

Obľúbené produkty posledných mesiacov

my favorite produc

Pomedzi prsty mi prejde kopec kozmetiky, ktorú veľmi rada skúšam. Väčšinou ide o veľmi dobre produkty, avšak nemám tisíc tvári, aby som mohla neustále používať všetko a tak selektujem a najčastejšie používam pár ( u mňa aj viac ako pár .D) obľúbencov (teda pomimo času skúšania, nových vecí). Avšak na blogu vám o nich väčšinou nestihnem povedať toľko koľko by som chcela. A tak som sa rozhodla, že tieto obľúbené produkty prenechám videám :).

A voilá, tu je prvé :)


Share:

piatok 10. novembra 2017

Jesenná nálada a ružové vlasy


ružové vlasy, outfits fashion blogger

Vonku je všetko také pekné pestrofarebné, tak som sa rozhodla, že dám nejakú tu farbu aj mojim vlasom :D.  Po ruke som mala ružovú, ktorá tu už nejaký ten mesiac vyčkávala na svoju minútu slávy. A tadá, mám ružovú hlavu, síce po pár umytiach už mám aj ružovo - žlto - oranžovú, ale nevadí, veď aspoň ladím do jesenných farieb :D.
Share:

nedeľa 5. novembra 2017

Je Olympus PEN ideálny fotoaparát pre blogerky?

olympus pen pl8 recenzia

Po Olympuse som pokukovala strašne dlho a priala som si, aby si ku mne našiel cestu. A niekedy sa sny naozaj plnia a Olympus Pen-PL8 pristál v obrovskej krabici v mojej obývačke :). 
Asi vám nemusím vysvetľovať, že z jeho dizajnu som bola paf hneď v prvej sekunde :). No krása je síce fajn, ale dôležité je vedieť, či aj stojí za to, lebo len pozerať sa naň človek asi teda nebude.  
A keďže sa ma veľa ľudí už na Olympus pýtalo, rozhodla som sa, že vám na tohto krásavca urobím konečne recenziu :). 
Share:

pondelok 30. októbra 2017

Potulky po Budapešti

pink hair, outfit

Myslím, že na svete je len málo ľudí, ktorí dokážu pridať outfit viac ako pol rok starý :D, ale keďže ja mam tento cit pridávania veci po deadline vyvinutý na jedničku, tak tu máme outfit z Budapešti. 
Našťastie bolo počasie dosť podobné tomuto teraz, čiže to nie je úplne od veci :). 
Share:

štvrtok 26. októbra 2017

Malá inšpirácia a rozjímanie nad dobrým dňom

inspiration outfit

Dnes som sa ledva vytrepala z posteľe, unavená a mierne zničená som išla pracovať. Keď som si o niekoľko hodín na to sadla so šálkou kávy na gauč a do miestnosti vošlo pár lúčov jesenného slnka, zmocnil sa ma strašne dobrý pocit a pokoj na duši. 
Share:

sobota 21. októbra 2017

Nádielka prírodných produktov na pleť

testujeme prirodnu kozmetiku priody

Ahojte moji milí :), dnes som si pre vás opäť pripravila recenziu na prírodné produkty od Priody, už dávnejšie som robila článok na ich dva produkty, ktoré som si veľmi obľúbila, takže som sama bola zvedavá ako na tom budú tieto. Predsa len niekedy vkladáme do niečoho nádeje a potom sa to nejak neopakuje. Ako to teda dopadlo, či ma oslovili, alebo nie, zistíte v článku nižšie. :)
Share:

pondelok 16. októbra 2017

Líčenie a recenzia s Gosh a Nyx kozmetikou

testujem kozmetiku  gosh a nyx

Na každom kroku narážam na články, ako je potrebné dať do svojich príspevkov príbeh z vášho života, pretože to urobí lepší dojem. Ibaže okrem toho, že vo mne tkvie ešte pretrvávajúca choroba a že som prišla na to, že béžová ceruzka v oku neznamená stále neodolateľný pohľad, ale skôr výzor dievčiny z inej galaxie (ktorá sa chce rozplakať každú sekundu) nemám veľmi čo ponúknuť... 

A tak, príbehy zatiaľ prenechám tým zdatnejším a ja vás len jednoducho prevediem recenziou a líčením s kozmetikou Nyx a Gosh :).
Share:

streda 11. októbra 2017

Ako sa zbaviť cystického akné - produkty


Cystické dospelácke akné je strašná vec a vlastne akné ako také je veľmi nepríjemné. Jasné, sú aj horšie veci v živote, to áno, ale darmo, akné do života veľa pozitív neprinesie. V mojom staršom článku Ako bojujem s akné, ste sa už niečo dozvedeli o tom čo mi pomohlo, o konkrétnych produktoch som sa však nezmieňovala. A tak, konečne došiel čas a ja vám môžem priniesť pokračovanie, keďže je to téma náročná skúsim vám ju predostrieť trocha inak a to videom :).





Share:

piatok 6. októbra 2017

Spomienka na leto v Slovinsku


ružová skladačka, pink folding bike

Zima, je všade zima! ....... no dobre, skôr len mierna zima :D, jedno je však isté, leto nadobro skončilo. A mňa to teda vôbec neteší, možem zabudnúť na šatičky, sandále, slnko vo vlasoch a horúčavy minimálne nad 28 stupňov, ktoré milujem. Už budem len mrznúť a chorľavieť (už to aj začalo, pomaly strácam hlas :() až kým nepríde ďalšie leto, myslím, že by som mala žiť niekde, kde je teplo stále, aspoň by to malo lepší vplyv na moje zdravie.
Zatiaľ som však tu, no kým sa nadobro zmierim s tým, že leto je fuč, vrátim sa ešte na chvíľku do slnkom zaliatych slovinských dní, kde som aj toto leto prežila dovolenku :).
Share:

nedeľa 1. októbra 2017

Keď sa stretnú blogerky ...

blog o kozmetike a krase

Niet nad to, keď sa niekde cítite ako ryba vo vode. Nikto sa na vás nepozerá ako na blázna, keď si 5 minút fotíte jedlo predtým ako sa doňho reálne pustíte. Môžete sa rozprávať o “babských” kozmetických veciach a nachádzate pri tom spriaznené duše, ktoré aj rozumejú tomu čo hovoríte a nie len to, dokonca ich to aj zaujíma :D. Aj také sú blogerské stretnutia :)
Share:

nedeľa 24. septembra 2017

Provensálske pohladenie od L'Occitane

loccitane súťaž o balíček kozmetiky

Stále keď prechádzam a vojdem do predajne L'Occitane, je to pre mňa taký iný svet, akoby som sa hneď ocitla vo Francúzsku v Provencii. Všade na mňa vykukujú krásne flakóniky, úžasne vône a pokojná atmosféra. Aj preto sa veľmi teším, že vám dnes predstavím niekoľko týchto zaujímavých kúskov :). Okrem toho sa teším, že vás môžem informovať o tom, že ak navštívite predajňu L'Occitane v Eurovei, Auparku alebo Centrali do konca septembra, čaká tam na vás darček :) v podobe Jemného pleťového krému v cestovnej verzii o ktorom si prečítate viac dole v článku :).
Share:

utorok 19. septembra 2017

Ako na popraskane pery

ako na popraskané pery

Som milovník matných ružov a moje pery sú milovníci suchosti, praskajú jedna radosť a neraz ma preto privádzajú do mierneho zúfalstva. V lete sa ešte ako tak držia, ale s príchodom chladnejšieho počasia, rozumej od septembra do júna :D, na tom zvyknú byť dosť zle (ako aj celá moja imunita).

A práve preto sa dnes pozrieme na to, ako sa suchým perám vyhnúť a dať ich do parády :).
Share:

pondelok 11. septembra 2017

Aká je Urban Decay dekoratívna kozmetika?

urban decay all nighter review

Urban Decay patrí medzi high-end-kozmetiku, donedávna sme sa k nej mohli dostať jedine cez e-shop a aj to bol celkom problém. Všetko sa však zmenilo, keď na Slovensko prišiel Douglas, vďaka nemu máme (teda aspoň tí čo sú v Bratislave) Urban Decay na dosah ruky, stačí len ísť a vybrať si.  Čo sa oplatí alebo nie zistíte, keď si rozkliknete článok :).
Share:

pondelok 4. septembra 2017

Čo sa oplatí vidieť v Banskej Štiavnici

cestovanie, skúsenosť

Minulý víkend som bola objavovať čaro Banskej Štiavnice,  musím sa síce priznať, že to bol nápad môjho drahého, ale ja som ho vďačne prijala :). Už párkrát sme si povedali, že by sme mali postupne spoznávať to, čo na Slovensku máme, tak sme sa do toho pustili.
Share:

sobota 26. augusta 2017

Ako na mňa zapôsobil Lush?


recenzia, beauty blogger


Ahojte :), pozdravujem vás opäť z Bratislavy.  Na dnes som si pre vás pripravila voňavé vecičky od Lush, určite túto značku každý z vás dobre pozná, ale ak by len predsa nie, niečo vám o nej poviem :). 
Share:

pondelok 14. augusta 2017

Korejská kozmetika

recenzia


Dnes sa budeme venovať Kórejskej kozmetike, ja som ju spoznala vďaka youtubu a myslím, že jej vďačím za zlepšenie mojej pleti. Najprv som k nej pristupovala nedôverčivo, ale postupne si ma získalo mnoho z jej produktov. Väčšinou som si ju objednávala postupne, no nedávno som sa rozhodla, že to vezmem vo väčšom a objednám si niečo rovno z e-shopu, ktorý je zameraný len na kórejskú kozmetiku. 
Share:

piatok 4. augusta 2017

Aliexpress Haul 2

aliexpres nákupy

Ako prežívate tropické horúčavy? Musím sa priznať, že ja mám teplo naozaj rada a tieto horúčavy mi celkom vyhovujú, len by to chcelo aj nejakú tu vodu k tomu :).

Na dnes som si pre vás pripravila Aliexpress Haul, tak sa teda poďme pozrieť čo ku mne došlo z ďalekých krajín.

Share:

štvrtok 27. júla 2017

Jarné fotenie

slovak fashion blog


Čas ide niekedy ako voda, keď som však doma na chvíľku sa pre mňa stále spomalí, alebo jednoducho plynie inak, ako v meste. No napriek tomu, že tu mám času ako aj zážitkov viac moje fotenie a záujem o internet trochu absentuje. A aj preto som rada, že som si pre vás tieto fotky šetrila až doteraz :). 
Share:

pondelok 17. júla 2017

Čo sa zíde do letného šatníka - inspiration


Nedávno som sa vrátila z dovolenky v Slovinsku, príjemne oddýchnutá, nečerpaná energiou, mierne opálená a pripravená do ďalšej práce.


Čím viac času som mala na dovolenke na rozmýšľanie, tým viac som dumala nad tým, čo nemám  v letnom šatníku :D. Do letnej kolekcie by sa mi predsa len zišlo pár vecí, teda zišlo by sa mi ich omnoho viac, ale človek nemá byť chamtivý, takže zostaneme len pri menších číslach.
Share:

pondelok 3. júla 2017

Môj kozmetický kútik a toaletný stolík

ako skladujem kozmetiku


Už ako malá som obdivovala v  rôznych filmoch krásne toaletky, hlavne pokiaľ ich mala nejaká pekná princezná :D. Pohľadom som hltala každý jeden záber, ktorý sa zameriaval na túto zaujímavú časť nábytku. Vlastne to bol taký malý samostatný svet, v ktorom sa dievčatá premieňali na dámy, maľovali si rúžom pery, česali vlasy do všelijakých možných i nemožných kreácií, navoňali sa parfémom z krásneho flakónu. 
No kto by po takom niečom netúžil?
Share:

sobota 1. júla 2017

Kozmetické novinky posledných mesiacov


V prvom rade chcem študentom popriať krásne letné prázdniny :) a pracujúcim aspoň pekné leto. Za posledné mesiace sa mi nakopilo viacero kozmetických noviniek a dnes prišiel konečne čas, aby som vám ich predstavila a povedala o nich niečo bližšie, len pozor, toto bude na dlho :D
Share:

streda 21. júna 2017

Prírodná dekoratívna kozmetika

bio dekoratívna kozmetika recenzia

Hlavný dôvod, prečo som začala poslednú dobu skúšať prírodnú kozmetiku bol ten, že túžim po lepšej pleti a že napríklad make-up nosím na tvári skoro dennodenne. Nebolo by teda na škodu prestriedať moju líčiacu rutinu s niečim prírodnejším :)
Share:

štvrtok 15. júna 2017

Avon pochod


Nervózne rozmýšlam nad tým, čo všetko by som mala posledné dni urobiť a prichádzam na to, že nejak nič nestíham. Z toho ma premkýna stres a mierne zúfalstvo, do toho som nejaká podráždená a neustále unavená, že by jarná únava?? Asi by na mňa došla trochu neskoro....nerieš, vravím si, nerieš.
Share:

piatok 9. júna 2017

Novinky od Urban Decay a workshop v Douglase


urban decay

Dúfam, že si jedného dňa budem vedieť vytvoriť krásne vytieňované oči a profi líčenie. Zatiaľ síce k tomu až tak blízko nemám a s tieňovaním sa viac bijem ako kamarátim, ale mám aspoň ten chtíč :D. Aj preto som sa veľmi tešila na včerajší workshop v parfumérii Douglas, ktorý viedla svetovo známa make-up artistka Jillien Ward.  
Share:

pondelok 5. júna 2017

Objavujem prírodnú kozmetiku

recenzia, skusenost

Som taký malý extrémista, keď ma niečo chytí, dokážem byť ako posadnutá. Niekedy mám potom celkom problém nájsť si tú zlatú strednú cestu, a tak musím vyčkať kým ma to prejde :). No a nedávno ma chytila prírodná maniera, lepšie povedané, začalo to jedným videom o tom, ako je na problematickú pleť lepšia prírodná kozmetika. Ja som sa na to celkom chytila a momentálne som tak trochu posadnutá :D. Ale nebojte sa, neznamená to, že idem hádzať všetku kozmetiku do koša, to určite nie! Ale mám chuť vyskúšať aj prírodnejšie alternatívy, čiže tie bez silikónov a parabenóv a rozšíriť si trošku obzor aj týmto smerom :).
Share:

pondelok 29. mája 2017

Ako sa nezblázniť v stresových časoch

bojujeme proti stresu

Čo si budeme hovoriť, doba je rýchla a málokto má dnes na ružiach ustlané. Chceme mať stále viac a to si vyžaduje aj viac pracovať. A preto máme buď prácu, v ktorej sme od rána do večera alebo pre istotu dve práce a popritom ešte nejaké iné aktivity, či školu a súčasne viacero brigád. 

Ako inak nás to dobehne a ja nie som výnimkou. Taktiež chodím ako bežný smrteľník do práce a popri tom robím asi milión iných vecí a blogujem. A potom len zistím, že som totálne v strese, unavená a neviem čo so sebou. No a vtedy je čas niečo robiť! Inak je zle-nedobre.
Share:

streda 24. mája 2017

Kozmetika nabitá unikátnym obsahom

prirodna kozmetika recenzia

Niektoré produkty skúšam dlhšie a niektoré kratšie. Na tieto som si nechala celkom dosť čas, pretože čo sa krémov týka, je to u mňa stále dosť neistá záležitosť. S väčšinou sa vlastne až tak veľmi nekamarátim a musím sa priznať, že som bola sama zvedavá, či mi tento sadne. No a ako to teda dopadlo?
Share:

štvrtok 18. mája 2017

Na farebnú nôtu - vlasy a líčenie

pink hair, color make up

Sľúbené pokračovanie článku je tu :). Posledné dni som mala mierne stresujúce, pretože sa toho nakopilo kopu v práci, pomimo práce a všade, kde sa len dalo. Ale našťastie už sa to troška upokojilo a ja verím, že to takto ešte pár dní potrvá :).
Share:

pondelok 8. mája 2017

Na farebnú nôtu - outfit

fasion blog

Vonku bolo posledné dva týždne počasie viac-menej na depresiu (aj keď dnes je to už o niečo lepšie) a keď sa slnko nevie umúdriť a poriadne posvietiť, rozhodla som, že pridám do sveta trochu farieb aspoň ja, a to rovno vo svojich vlasoch :). Ružová mi na hlavé visí už nejaký ten týždeň a musím povedať, že sme sa celkom skamarátili :). Doteraz to bol síce len taký nevinný jemný ružový nádych, no dnes som išla poriadne do toho :). 
Share:

streda 3. mája 2017

Douglas otvára brány


Nie je to až tak dávno, čo som vám avizovala vstup nového predajného raja pre kozmetické maniačky na slovenský trh :D. Vystriedalo sa odvtedy pár príjemných teplých dní, asi milión studených, dokonca aj nejaká tá fujavica a metelica - žeby to predsa len bolo o niečo dávnejšie ako si myslím?
Ale nie, nebolo, to len počasie sa zbláznilo! Vás ale možno tiež pochytí mierne bláznovstvo alebo aspoň nákupná horúčka,  keď vkročíte do nových predajní Douglas, alebo ste tam už aj vkročili?
Share:

nedeľa 23. apríla 2017

Pozdrav z Francúzska



Francúzsko je krajina, ktorú som zatiaľ nemala možnosť navštíviť a rada by som to niekedy v budúcnosti zmenila. Chcela by som vidieť levanduľové a kvetinové polia, prejsť si Paríž, ochutnať nejaké perfektné francúzske víno alebo si zgustnúť na francúzskom menu. Nápadov by bolo mnoho, len čas na to nejak momentálne nie je. A tak, keď nemôžem ísť do Francúzska, musí ísť ono na chvíľku ku mne :) (teda aspoň v jeho nejakej podobe).
Share:

utorok 18. apríla 2017

Líčenie s Urban Decay paletou očných tieňov

líčenie s urban decay paletou očných tieňov

Ani som sa nenazdala a je po veľkonočných sviatkoch a ja sa opäť chystám naspäť do Bratislavy. Nejak veľmi rýchlo mi ten týždeň prešiel a priznám sa, že som s internetom veľa času netrávila (aspoň niekedy :D). Neustále som však mala na rozume, že by som mala dokončiť článok, na ktorom sme sa s blogerkami dohodli ešte pred sviatkami (mimochodom podobný článok sme robili už počas vianočných sviatkov a môžete si ho pozrieť tu :)). Rozhodli sme sa, že si pripravíme líčenie, v  ktorom budú hrať hlavnú úlohu paletky Urban Decay. Každá z nás má nejakú inú :) a akú, to už zistíte v článku :).
Share:

pondelok 10. apríla 2017

3 tipy ako si vypestovať dlhé vlasy

dlhe vlasy, ako na to
Ahojte dámy a možno aj nejakí páni :), keďže často dostávam otázky, ako sa mi podarilo dopestovať dlhé vlasy, rozhodla som sa, že na túto tému konečne spracujem nejaký článok.

A ako sa mi podarilo dopracovať k takejto dĺžke? Nešlo to veľmi jednoducho a časovo to bolo tiež náročné, ale dá sa to, len to chce trpezlivosť, pretože to žiaľ nejaký ten čas trvá. Počas tohto “vlasorastového" času som sa riadila troma pravidlami.
Share:

sobota 1. apríla 2017

Douglas na Slovensku

Parfuméria douglas na Slovensku

Už sa to pomaly blíži, otvorenie prvých parfumérií Douglas na Slovensku! Myslím, že nejednému milovníkovi kozmetiky srdce zaplesá tak ako mne :). A ešte viac mi podskočilo, keď som sa dozvedela, že som pozvaná na event, na ktorom nám predstavia, čo vlastne Douglas so sebou na Slovensko prinesie. A čo teda prinesie? Čítajte ďalej :)

Share:

pondelok 27. marca 2017

Prvý jarný outfit a základné kúsky šatníka

slovak fasion blogger

Už v minulom článku som spomínala, že sa chystám na výmenu šatníka zo “zimnej" kolekcie na "jarnú ":). Konečne som sa k tomu aj dostala a na čo som prišla? Že mi chýbajú základné kúsky!
Veci mám síce viac než dosť, avšak keď potrebujem vyzerať reprezentatívne, prídem na to, že si nemám čo obliecť. A tak stojím pred šatníkom, zalamujem rukami, skúšam veci a prichádzam o nervy, keď zisťujem, čo všetko nemám a zároveň čo mám a je mi to viac-menej na nič (v tomto prípade).
Share:

streda 22. marca 2017

Jarný wishlist

olympus pen, zao make up

Konečne prišla jar, slnko začína pomaly viac svietiť, vtáčiky lalákajú o 106 a dokonca je aj viac-menej teplo :). A s teplom prichádza aj zhadzovanie zimných búnd a výmena šatníka.
U mňa to funguje tak, že sa mesiac snažím dostať k odloženiu zimných vecí. Výsledok je taký, že som sa zatiaľ dostala  k veľmi úzkemu okraju, ktorý zahŕňa šály a jednu bundu :D.  Za to mi však na jedničku ide prokrastinácia,  rozmýšľanie nad tým, čo všetko nemám a čo by sa mi tak najbližšie mesiace zišlo, plus prevetrávanie rôznych e-shopov.

Aby som v tom neostala úplne sama :D, pripravila som si pre vás aspoň taký malý výber toho, počom momentálne túžim :) a možno nakazila aj vás :).
Share:

piatok 17. marca 2017

Zmena je život, alebo???


Hovorí sa, že keď si žena ostrihá alebo zmení farbu vlasov, tak v jej živote nastala veľká zmena. Zmena účesu je predsa len veľký zásah a mení častokrát celkový výzor človeka.
Ale čo ak chcete len tak na chvíľku vedieť, či by vám tie krátke, červené, oranžové alebo dúhové vlasy išli, bez toho, aby  ste po večeroch plakali do vankúša nad unáhleným alebo jednoducho nie vydareným nápadom?
Dá sa to?  V podstate aj áno a stačí vám na to jednoduchá aplikácia :) Veď čítajte ďalej a inak nie, neostrihala som sa :D.

Share:

utorok 14. marca 2017

Masky na stiahnutie pórov - môj boj s akné

Masky na stiahnutie porov

Citlivá pleť, akné, čierne bodky, jazvy, červené miesta, suché miesta a mohla by som pokračovať vo vymenovávaní toho, s čím bojuje moja pleť. Ako viete, do vienka mi nebola nadelená úplne pekná pleť, ale tak žiť sa s tým dá. V článku o mojom akné (nájdeš TU) ste sa mohli dozvedieť, čo mi na tieto vecičky pomáha a dnes budeme pokračovať.

 Konkrétne sa zameriame na maskovanie pleti a čistenie pórov. Za posledné mesiace som mala možnosť vyskúšať viacero masiek, takže vám ich predstavím a poviem, ktoré mi najviac vyhovovali a ktoré až tak nie.  Tak šup sa do toho :)
Share:

pondelok 6. marca 2017

Čarovná objednávka z Beautyfly


Vonku sa konečne (aspoň to tak troška vyzerá) prebúdza jar. A ja sa už nemôžem dočkať rozkvitnutých lúk plných kvetov, slnka a tepla. Ale čo keby som kúsok jari nosila stále so sebou? Aj to sa dá - a ako ľahko, keď máte kvietok rovno vo vnútri vášho rúžu :)).

Tento rúž zlatom a kvietkom vyšívaný (teda odliaty) som dostala na Valentína spolu s ďalšími zaujímavými produktami, ktoré boli ukryté v krabičke previazanou stuhou z e-shopu beatyfly.
E-shop  beautyfly predáva ázijskú kozmetiku a kto pozná čínsku kozmetiku vie, že bude buď rozkošná, extrémne zaujímavá alebo úplne iná, na akú sme zvyknutí v našich zemepisných šírkach. Tak sa na ňu teda poďme pekne pozrieť z blízka.
Share:

utorok 28. februára 2017

Novinky od Avon Mark and True-líčenie

Avon kozmetika

Myslím, že spoločnosť Avon nemusím nikomu predstavovať, pretože ju asi každý pozná. Ja som sa s ňou zoznámila už ako dieťa. Pamätám si, ako som obdivovala jej guličkové púdre a s iskrou v očiach som si prezerala katalóg u mojej spolužiačky zo základnej školy, ktorej mamka vtedy s Avonom pracovala. Stále ma tento katalóg fascinoval, pretože to bolo moje prvé stretnutie s toľkým výberom kozmetiky (hoci len na papieri). Zároveň bola pre mňa táto kozmetika aj nedostupná, pretože v tých rokoch som sa ešte nemohla maľovať :D. Je to veľmi milé, keď si spomeniem, ako sme si potajomky s kamarátkou skúšali kozmetické vecičky a cestou domov som si po ceste mazala z pier výrazný rúž, aby mi mamka nedala kázanie o maľovaní sa :).
Share:

pondelok 20. februára 2017

Aliexpress and Zaful Haul-nákup

Aliexpress nakup skusenost

Už dlhšiu dobu sa na blogu neobjavil Aliexpress haul, čo by mohlo teoreticky naznačovať, že som si od tejto závislosti dala pokoj. Všetko je však po starom a ja si veselo hádžem veci do košíka a posielam ich na ďaleký výlet :) . Aby to však stálo za to, počkala som, kým sa mi to trošku nakopí. Takže dámy a páni dnes tu máme opäť zhrnutie toho, čo som z internetových obchodov vyškrečkovala a nazhromaždila v mojom (teda nie je môj) bytíku. Tak poďme na to :).
Share:

pondelok 6. februára 2017

Ako bojujem s cystickým dospeláckym akné (fotky pred a po)- My acne story


cysticke, hormonalne, dospelacke, akne

Tento článok som mala na pláne už dlho, nakoľko však moja pleť nebola v pohode dlhšie ako dva mesiace, stále som to odložila.
Prvotne som chcela nazvať článok "ako som sa zbavila akné", ale keďže je to jedna veľká zákerná vec, ktorá sa mi neustále na tvár vracia, rozhodla som sa pre výstižnejší názov, pretože dámy a páni, toto je naozaj boj, ktorý vediem už posledných 7 rokov.
Ak si dobre pamätám, začalo to keď som sa vrátila z Ameriky a odvtedy je to môj otravný kamárat, s ktorým sa vlastne ani nechcem kamarátiť, ale zbaviť sa ho je náročné. Našťastie to už takmer štvrtý mesiac vyzerá na to, že ma opustil, ale viete ako to je, tu si človek nemôže byť nikdy istý.....
Poďme však pekne poporiadku.
Share:
Blog Design Created by pipdig