piatok 22. decembra 2017

Hubová sukňa a baletný večer

winter outfit

Minulý víkend sa mi podarilo stráviť naozaj akčne, čo je u mňa dosť nezvyčajné. V podstate som ten typ človeka, ktorý rád sedí doma na zadku a snaží sa cez víkendy nevystrčiť ani nohu z domu... Už asi naozaj starnem, lebo časy, keď som chcela chodiť neustále kade-tade, sú nenávratne preč. 
Ale zas na druhú stranu, keď niekam idem, som stále väčšinou rada, že som sa tam už ocitla :)
Share:

pondelok 18. decembra 2017

Testujem špirály od Avon, ktorá je najlepšia?

avon špirála

Ahojte moji milí, dnes tu mám pre vás pripravené porovnávanie špirál od Avon - a nie len to! O tieto špirály si budete môcť aj zasúťažiť, ale o tom potom :).

Špirály som všetky skúšala poctivo celé dni a môžem povedať, že majú spoločné to, že neštípu v očiach, celkom dobre sa odličujú (čoho som sa najviac obávala, pretože som pri tomto mala iné skúsenosti), neotláčajú sa a ani nijak počas dňa neopadávajú.

A ostatné vlastnosti si už povieme ku každej samostatne :).
Share:

utorok 12. decembra 2017

Eucerin rada Dermopure na problematickú pleť

eucerin dermopure recenzia

Dlho som bojovala s akné a napriek tomu, že je na tom moja pleť omnoho lepšie, občas sa mi ešte stále niečo vyhodí. Ako to príde, tak to väčšinou našťastie aj odíde, no aj napriek tomu je už vo mne zakódovaný strach, že ma akné opäť chytí a nebude odtiaľ úniku. 

Kto má akné, asi vie o čom hovorím, jednoducho je to boj a nie jednoduchý. 
Prečo však o tom rozprávam? Pretože aj napriek tomu, že sa mi cystické vyrážky už až tak nerobia (a dúfam, že sa to nezmení), problematická pleť mi ostala. To znamená, že stále bojujem s rozšírenými pórmi, občas mastnou, občas suchou, občas divne citlivou a aj mierne zjazvenou tvárou. Aj preto som sa veľmi potešila, že môžem skúšať radu Dermopure od Eucerinu, ktorá je určená práve na problematickú pleť so sklonom k akné.
Share:

piatok 8. decembra 2017

Zoznámte sa s Catlha prírodnou kozmetikou

Caltha prirodna kozmetika recenzia

Je večer niečo pred desiatou, ležím na gauči, čo je vlastne taká moja malá pracovňa aj obývačka v jednom a vravím si, že mám ešte celkom dosť energie, čo je vlastne divné...ale dobre tak, aspoň sa konečne môžem dostať aj k napísaniu článku :). Rozmýšľam, že by som vám  dnes mohla predstaviť opäť nejakú  prírodnú kozmetiku, presnejšie povedané českú prírodnú kozmetiku Caltha. Používam ju už vyše mesiaca a aj fotky mám nafotené už nejaký čas, ale nie a nie sa k tomu dostať.
Share:
Blog Design Created by pipdig