sobota 30. marca 2019

PR novinky

kozmeticke novinky

Ahojte, 

dnes vám chcem predstaviť kozmetické novinky, ktoré sa mi nahromadili za posledné obdobie.
Share:

sobota 23. marca 2019

Mama jeans - outfit

mama jeans- ako ich nosiť


Hlásim sa z východu, už to budú pomaly dva mesiace a poviem vám, je to veľká zmena. Neviem povedať zatiaľ aká, pretože na nejaké závery je skoro, ale je to niečo úplne iné.  Človek sa pri takýchto okolnostiach o sebe niečo naučí, hoci by som samozrejme bola radšej, keby som sa v (staro) novom prostredí cítila hneď ako ryba vo vode, ale takto nefunguje (aspoň nie u mňa).
Share:

nedeľa 17. marca 2019

Moja denná a nočná starostlivosť o pleť


Používam toho na pleť celkom dosť, hlavne od zimy do leta je moja starostlivosť taká výdatnejšia. Preto vám ju dnes predstavím a niečo o jednotlivých produktoch aj poviem :).
Share:

streda 6. marca 2019

Malí pomocníci na kozmetiku

Malý pomocníci na kozmetiku

Ahojte, verím že vás chrípkové obdobie obchádza lepšie ako mňa, pretože ja opäť ležím v posteli a snažím sa vyliečiť. Čo vám poviem, je to taký nejaký  kolotoč a strašne ma vytáča. Ale dosť bolo ľutovania (lebo aj toho veľa škodí), radšej vám prinášam tipy, na šikovných pomocníkov, ktorý urobia poriadok v kozmetike a uľahčia líčenie :).
Share:

piatok 1. marca 2019

Cestovné predsavzatie - inspiration


lifeinpicturesbylu

Ani som sa nenazdala a je za mnou prvý mesiac, ktorý som prežila doma, v podstate v nových podmienkach a v novej práci. Viac-menej to bol pre mňa stresujúci mesiac, pretože nové veci a ľudia vo mne nevyvolávajú zrovna pocit pokoja. Stihla som ochorieť, ešte úplne nevyzdravieť a zdá sa mi, že sa na mňa lepia stále nejaké nové choroby, ako nič.
Share:
Blog Design Created by pipdig