piatok 31. decembra 2010

Pomaly sa nám rok končí

Tak a je to tu, už len pár hodín a privítame Nový rok. Čo sa vám v tomto roku podarilo? Čo naopak? Tak v mojom prípade bola najväčšia zmena to, že som v Bratislave. A to, že si začínam uvedomovať, že už nie som to bezstarostné dievča, ktoré mi trošku aj chýba. Ale zas na druhej strane, človek nemôže mať stále 18....a ani 21.... V podstate mi tento rok priniesol naozaj mnoho. A čoho si najviac cením, je zmena hodnôt v mojom živote. A už netrpezlivo čakám čo mi prinesie ďalší.




A keď už tak spomínam, tak tu dávam fotky z minulého roku.
Bunda- Orsay, nohavice- New yourker
Share:

utorok 28. decembra 2010

Paleta

Predstavujem vám svoju novú paletu z oriflame. Trochu som s jej kúpou váhala, ale nakoniec som celkom rada. Inač čo robíte teraz keď máte voľno? Ja asi naozaj idem zasadnúť ku knihám, som zvedavá teda ako to dopadne. Či to nebudú opäť len prázdne slová a ja si nájdem tisíc iných veci čo mám na práci.


Share:

pondelok 27. decembra 2010

Vianoce

Ahojte,
Ako ste prežili sviatky? Ja som celý čas nacvičovala s kostolným zborom a trošíčku aj pomáhala našim. Dokonca sme mali pred polnočnou omšou aj malý koncert v krásnych plesových šatách :) A teraz mám už trošku voľno ibaže sa musím učiť. Teda už aj dnes som chcela, ale ako je už poobedie na učenie to nevidím.
Share:

utorok 7. decembra 2010

Moja klavesová taška

Zdravím vás, dnes som si bola poobzerať trošíčku obchody a našla som tam čižmy...teda boli to kríženci gumákov a akože snehúľ. Sú biele a totálne nepriehliadutelné.....a tak rozmýšľam či si ich kúpiť. Teoreticky by sa mi mali hodiť k bielej kabelke a azda aj k mojej bielej bunde, ktorú ale veľmi nenosím. Keď ja chcem niečo v čom bude teplučko a sucho....veď nechcem až tak veľa.
       No ale pred mesiacom tu bola moja kamoška, a samozrejme sa troška neobišlo bez fotenia. Mám ale len jednu fotku, nieje to neviem aký skvelý outfit  a dokonca na nej ani veľmi nevidno čo mám oblečené, ale mám tam moju milovanú tašku, ktorú som si kúpila s Poľska, bola to láska na prvý pohľad, keď ja jednoducho milujem hudobné potlače...ako správna hudobníčka.
Share:

pondelok 6. decembra 2010

Emily Didonato by Miguel Reveriego for Numéro #118

Kedže nemám vhodnú obeť, ktorá by ma od fotila pridávam aspoň pre mňa lákavé editory.






Ach chcem tie veci....vlasy mi postačia svoje.
Share:
Blog Design Created by pipdig