sobota 24. novembra 2018

Antistresová mandľová rada Weleda


Ahojte, dnes tu mám pre vás recenziu na mandľovú radu od Weledy. O niektorých produktoch ste si už mohli prečítať v tomto článku.  Táto rada je prepojená aj s anti-stresová kampaňou #viacradosti, ktorá nám pripomína, že by sme mali odbúrať so svojho života stres. Samozrejme stres má aj dobrú funkciu, pretože nás dokáže ochrániť pred nebezpečenstvom či zlepšiť náš výkon. Avšak pokiaľ je ho viac ako treba, negatívne sa odráža na našom organizme a tiež na pleti a to asi nikto nechce :O.

mandľová rada weleda recenzia

Share:

nedeľa 18. novembra 2018

PR novinky posledných mesiacov


recenzia kozmetiky

Za poslednú dobu sa mi nazbierala slušná kopa noviniek. Avšak pokiaľ by som sa spamätala a pomaly vám ich predstavila, tak by bol aj nový rok a to by bolo trošku (dosť) neaktuálne. Preto som sa rozhodla, že vám ich predstavím radšej v krátkosti a to naraz v jednom článku :).


Niektoré produkty odskúšané mám, takže pri tých sa pozastavím aj dlhšie, takže poďme na to, lebo to bude na dlho.
Share:

utorok 13. novembra 2018

Prírodné a prírodnejšie mejkapy a púdre

prirodné mejkapy

Prírodné alternatívy mejkapov sa snažím používať už dlhší čas. Nie je mi jedno čo si na pleť dávam, keďže je ako morská hubka, ktorá všetko nasáva. Používam ich hlavne na bežný deň, keď nefotím alebo nie som na žiadnej akcii, pri ktorej potrebujem, aby mejkap držal čo najviac. Poslednú dobu sa snažím  raziť aj čoraz viac bez-mejkapových dní, ale to by bolo už na iný článok. Dnes vám predstavím čisto prírodné mejkapy a púdre, ale tiež aj také “konvecnejšie” značky, ktoré sa snažia vytvárať tiež prírodné alternatívu.

Share:

piatok 2. novembra 2018

Tipy ako šetriť

tipy ako šetriť

Takýto druh článku som chcela napísať už dlho, pretože sama ich hlcem jedným dychom. Pravda je totiž taká, že som celkom syseľ, teda pokiaľ ma nechytí rozhadzovacia maniera... Myslím si však, že pokiaľ si chce človek v živote niečo dovoliť (a nemá na to veľký rozpočet) bez veľkých dlhov, musí sa naučiť mať svoje peniaze pod kontrolou a šetriť. Či už je to na veľké a drahé vysnívané veci alebo aj menšie položky. V podstate všetka moja technika, ktorá mi slúži na blogovanie bola kúpená z našetrených peňazí a nie je jej teda málo. Ak by som si tie veci mala kúpiť len tak, už by som bola isto v poriadnom mínuse.... No ale poďme sa na to pozrieť poporiadku :)
Share:
Blog Design Created by pipdig