nedeľa 31. januára 2016

Bioderma hydrabio kozmetika na aknóznej, suchej pleti - recenzia

Po dlhom čase používania sady od Biodermy prišiel čas na jej recenziu. Veľa som na blogu moju pleť nespomínala, no rozhodla som sa, že budem takéto príspevky pridávať častejšie a azda pomôžem, alebo aspoň poradím niekomu, kto má podobnú pleť ako ja. 





Takže moja pleť, to je kapitola sama o sebe. Asi od 21 rokov sa mi začalo robiť veľmi škaredé cystické akne. Nie však na celej tváry, išlo o líca a najmä bradu, plus sa mi začali zväčšovať póry. Aby toho nebolo málo, tak mám pleť strašné suchú a dehydrovanú, často sa mi robia šupiny na čele, občas na nose a občas kde sa im zachce....
Prešlo pár rokov a mne sa podarilo skľudniť ako tak obrovské vyrážky, no nie úplne. Teraz mi zvyknú vyrašiť také 3 boľavky do mesiaca. Niekedy sa dokonca podarí, že mám pleť  bez vyražiek a aj bez šupín, ale je to naozaj len občas. 
Po akne mi ostali jazvy, po každej vyrážke mám fľaky a dosť sa mi zväčšili póry hlavne na lícach :( 
No čo vám poviem...je to "radosť". Aby toho nebolo málo, tak mám ešte aj citlivú pleť a z kadečoho ma štípe tvár o 106.
Nezúfam však(až tak) a dávam sa do boja o peknú pleť. Chystám sa písať rubriky o tom čo mi pomáha a čo naopak. A budem vďačná za každú radu, ktorá pomohla vám :) 
Takže toľko v "skratke" o úskaliach mojej pleti a teraz poďme na produkty.

Sadu bioderma hydrabio som si zakúpila z eshopu pilulka24.sk v lete. Prebiehala tam akcia, pri ktorej som dostala ku krému termálnu vodu zdarma. Takže cena bola za tri výrobky omnoho príjemnejšia. 




Bioderma hydrabio H2O - micelarna voda


Popis od výrobcu:

Patentovaný biologický komplex Aquagenium stimuluje schopnosť kožných buniek v hlbších vrstvách vytvárať a na svojom povrchu udržať vlhkosť, ktorá je nevyhnutná pre rovnovážnystav pokožky. Micely, ktoré sú súčasťou komplexu, jednoduchým krokom dokonale očistia a odstránia mejkap z tváre a očí. Pokožka okamžite nadobudne pocit sviežosti, je opäť pružná a žiarivá.Veľmi jemná pleťová voda Hydrabio H2O je vynikajúco tolerovaná pokožkou a nedráždi oči. Zloženie pleťovej vody Hydrabio H2O je hypoalergénne a nespôsobuje tvorbu komedónov.

Môj názor:

Musím povedať, že táto micerálka bola skvelá, čo naznačuje aj to, že mi z nej nič neostalo. Dobre odličovala, oči vôbec nedráždila, pleť ma po nej neštípala a dá sa povedať, že ju aj celkom hydratovala. Len stále uvažujem nad tým nakoľko sa vyplatí mať o polovicu drahšiu micerálku, ako napr z drogérie, pokiaľ ju človek používa len na odličenie. Je skvelá to sa jej nedá uprieť, ale podobnú kvalitu majú už aj lacnejšie verzie. 


Bioderma hydrabio mousse -čistiaca pena



Share:

nedeľa 17. januára 2016

Poklady

Určite takmer každý má nejaké svoje poklady, ktoré si stráži a opatruje. Niektoré v sebé nesú tajomstvá, niektoré históriu či láskyplnú spomienku. Väčšinou sú to rôzne maličkosti, no u mňa nesú poklady častokrát niektoré šaty či doplnky.    
Takto je to aj s mojou zimnou "baranicou", ktorá mi ostala po mamke. Je to jednoducho srdcová záležitosť, ktorá ma zahreje nielen na hlavičke, ale aj na dušičke. Niekedy ma rozochveje, niekedy rozosmeje či prinesie spomienky, ktoré sú nenávratne preč. Aj také môže  byť obliekanie, nesie v sebe život a zároveň závan prežitých dní....



zimná móda


winter pink coat

Share:

štvrtok 7. januára 2016

Suchý šampón Klorane s ovseným mliekom - recenzia

Ahojte, môj prvý novoročný článok bude recenzia suchého šampónu Klorane, ktorý som dostala tesne pred vianocami vďaka výzve na stránke blogerky.cz.
Čo sa týka suchých šampónov, doteraz som vyskúšala Macadamiu, Oriflame a ešte nejakých pár iných, ktorých názov mi vyšumel z hlavy. Jednoducho skúsenosti tam sú tak hor sa do recenzie :).

suchý šampón na vlasy, jeho efekt


Share:
Blog Design Created by pipdig