pondelok 24. júna 2019

Leto vo volánoch

lifestyle blogger

Volány, volány čo môže leto charakterizovať viac? No dobre, našli by sme ešte kopu ďalších vecí. Ale aj tak, volány a mašle majú niečo do seba a to niečo, ide s letom prudko dokopy. Ách, je tak úžasné, že je konečne teplo, vonku počuť ako čvirikajú vtáčky, dookola dozrievajú samé dobroty a bzučia komáre, teda to patrí do inej skupiny..... Ja by som si to pokojne nechala aj celý rok takto (až na tie komáre). Som  prudko teplomilné dieťa a slnko mám veľmi rada, len  musím domyslieť Spfka a iné vecičky, aby som si uchovala mladosť :D.

Share:

sobota 15. júna 2019

Novinky od Avon

matný ruž avon vybrant melon

Tak sa hlásim s kozmetickým článkom. Nedávno sa mi dostali do rúk nejaké novinky od Avon a dnes prišiel čas na to, aby som vám ich predstavila.
Väčšinu som pár krát odskúšala, takže budeme hovoriť hlavne o prvom dojme, ako veľkej recenzii.

Matný rúž

Matné ruže od Avon mám rada a keďže mám samé bordové a červené odtiene, zachcelo sa mi niečo sviežejšie a tak som zvolila odtieň Vibrant melone. Priznám sa však, že som očakávala trošku  tmavšiu farbu a prekvapila ma šťavnatá ružová, čo zas na leto nie je vôbec zlé.
Tento rúž ma taký polo-matný vzhľad, vydrží tak priemerne a sám o sebe pery nevysušuje, avšak keď ich máte pred aplikáciou suché, tak vám zvýrazní šupinky (ale to asi každý matný). Na perách sa vytráca postupne a prirodzene :).

dvojfazovy odlicovac avon recenzia



Share:
Blog Design Created by pipdig