pondelok 30. apríla 2018

Keď sa oteplieva


Slnko a teplo má na mňa vždy blahodárne účinky, aj keby na mňa išli nejaké depresívne nálady, toto obdobie ich zo mňa jednoducho ťahá von. S príchodom tepla zrazu nie som neustále chorá a nemrznem na každom kroku, no čo môže byť krajšie? :) Darmo, jar má svoje čaro, všetky kvety tak krásne voňajú a príroda priam volá, aby som išla na chvíľku von. Tak som ju teda počúvla a navštívila jedno pekné miesto v blízkom Rakúsku.
Share:

pondelok 9. apríla 2018

Porovnanie a recenzia suchých šampónov

review on dry shampoo lush

Dlhé vlasy boli stále môj sen, lenže ich údržba často až tak snová nie je...:O. Mocú sa o106, sú ťažké a hlavne pokiaľ po umytí vyschnú, trvá to niekoľko hodín (pokiaľ si ich nechcem pol hodinu sušiť). 
Celkovo moje vlasy vyzerajú po umytí v pohode tak 2-3 dni, hoci na ten tretí je to mierne diskutabilné a keď nie je čas, nič nezachráni výzor viac, ako suchý šampón :D. Čo si budeme hovoriť, zle vyzerajúce vlasy ešte nikomu na kráse nepridali, veď sú korunou krásy, nie? :)

Takže vám dnes predstavím niekoľko suchých šampónov, ktoré mi prešli pod rukami. Ešte predtým ako sa do nich pustím, by bolo dobré objasniť, čo vlastne od takého šampónu očakávam, pretože to čo chcem ja, možno nebudete chcieť vy. 
Share:
Blog Design Created by pipdig