štvrtok 22. októbra 2015

Sporty Girl

adidas, leginy,

Jeseň je ako stvorená na prechádzky, teda, pokiaľ ma akurát nezastihne nejaký hrozný lejak...Ale ak je cestá ako-tak suchá, ťahá ma to na čerstvý vzduch. Stromy hýria farbami a mňa to ťahá do prírody. Hoci by sa zdalo, že sa v  Bratislave človek okrem nákupného strediska nemá kde pohnúť, opak je pravdou. Našla som tu kopec skvelých miest, kde sa dá poprechádzať či zabehať si a sú takmer v centre mesta. Na takéto vychádzky je samozrejme nevyhnutný aj pohodlný outfit, ja som tentokrát zvolila moje novučké legíny z Ringit. Tieto Adidas legíny sú okrem toho, že s nápisom skvelo ladia k jesenným listom, extrémne pohodlné a príjemné na pokožku- no čo vám poviem, jednoducho som si ich zamilovala :).  Ak by ste chceli niečo podobné, alebo také isté, nájdete ich na e-shope ringit.sk. Dodanie je rýchle, číslovanie sedí perfektne, tovar je kvalitný a okrem toho majú momentálne ešte aj kopec zliav.
Čo si obliekate vy na takéto vychádzky? Máte obľúbené miesta kam zvyknete chodiť?
Share:

utorok 13. októbra 2015

Aztec black-pink cardigan


ružový#cardigan#sveter#recenzia

Hi, this time I want to introduce you my new cardigan from dresslink. Do you like internet shopping? I like it more and more, allthough sometimes it seems to be quite risky, but in this case it was worth it. Most of all I love the pink aztec pattern, as i was looking for something like that for a long time, so when I saw it, I knew I must get it :)  In addition the cardigan is very comfortable and warm, perfect for autumn :) What is your favorit internet shop? Any good advices? :)

Ahojte, dnes bude reč o mojom staronovom cardigane z dresslinku. Neviem ako je to u Vás, ale ja si nákupy cez internet obľubujem čoraz viac. Niekedy je to síce celkom risk, ale v tomto prípade sa to vyplatilo. Objednala som ho už pred pol rokom, no pred objektív sa dostal až teraz. Najviac sa mi na ňom páči ružový aztécky vzor, niečo podobné som hľadala celkom dlho a keď som ho uvidela bolo jasné, že ho musím mať :) Okrem toho je hrejivý a veľmi pohodlný. Objednávali ste už niečo z dresslink? Ja mám pár nákupov už za sebou a doposiaľ som bola spokojná, len raz som sa sekla vo veľkosti. Máte nejaké iné zaujímavé tipy na zahraničné eshopy? 


black,pink cardigan, autumn fashion#

Share:
Blog Design Created by pipdig