utorok 27. septembra 2016

Candy denim shirt from Zaful


Slnko nám ešte stále celkom svieti a cez deň dokonca aj slušne hreje, tak som sa rozhodla, že ešte neodložím letnú náladu :). Kvetinky a farebné somarinky mám celkom rada, tak prečo ich už odložiť na spodok skrine??
Share:

streda 21. septembra 2016

Pozor plameniak na koľaji


Čas strašne rýchlo uteká, pamätám si ako by to bolo len včera, čo som fotila tento outfit. Električky po starom moste ešte nechodili a ich budúcnosť bola neistá, pretože sa od veľkých teplôt pokrivili koľajnice (teploty síce nedosahovali vtedy ani len 36 stupňov....ale tak Slovensko)....
Share:

piatok 16. septembra 2016

Vitamíny na vlasy Hairburst - recenzia


Ahojte, keďže je dnes  v Bratislave významný európsky summit,  rozhodla som sa, že tento významný čas oslávim a napíšem recenziu o vitamínoch na vlasy, ktoré som dostala na skúšku:)... práve znejú húkačky... žeby okolo prechádzala pani Merkelová? :D Inak je to celkom sranda, že je to práve v Bratislave... no dobre, vraciam sa k recenzii :).
Vitamíny mi nie sú cudzie už nejakú tú dobu, C a B užívam na imunitu (nie veľmi mi to však pomáha :/) a zinok na pleť (občas aj nejaké to Áčko). Doteraz som ale neskúšala komplex vitamínov, ktoré by boli namiešané presne na jeden "problém", tak sa poďme pozrieť, o čo to vlastne ide.

ako  vypestovať dlhé vlasy
Share:

nedeľa 11. septembra 2016

NYX event alebo NYX čoskoro na Slovensku


Tento týždeň som bola na perfektnej akcii, ktorú robila značka NYX, pretože otvára svoj prvý obchod na Slovensku :). Na evente som sa dozvedela, že ide o americkú značku, ktorá vznikla v roku 1999 v Los Angeles a ktorá má hlavný zámer tvoriť profesionálnu kozmetiku avšak zároveň cenovo dostupnú. Vo svete je táto značka veľmi známa a obľúbená a my ju budeme mať možnosť osobne spoznať v Auparku v Bratislave už 7. októbra :). Ak radi hľadáte za názvami značiek ukryté významy, zájdeme v tomto prípade do gréckej mytológie. Nyx bola totiž grécka bohyňa noci, pre ktorej silu a krásu sa jej bál aj samotný Zeus...
Share:
Blog Design Created by pipdig