nedeľa 28. januára 2024

Skúsenosti s Astratex

OUTFIT astratex


Ahojte, dnes si dáme nákupný haul. Odkedy mám Bumbala nakupujem takmer výlučne online, pretože na klasické obchody nie je čas a ak aj je, tak je to v časovej tiesni. Poprípade viac naháňam Bumbala ako si pozerám nejaké veci, také klasické nakupovanie s deťmi. Od pôrodu však nie som úplne na tej istej váhe ako kedysi, nie je to veľký rozdiel, ale problémy s veľkosťou to urobiť vie. Teraz mám také nejaké zvláštne medzi číslo. S mi je dosť tesné a M väčšínou veľké.... a asi za to môžu aj posledné mesiace, lebo stresy zo školy, málo spánku, takmer žiaden čas na seba a vlastne stále niečo. Ale lepšie to pár rokov už asi nebude, takže by som sa mohla konečne v tomto životnom období zorientovať :D. 
Share:

streda 3. januára 2024

Zhrnutie roka 2023



Krásny nový rok 2024 Vám prajem. Celkom rýchlo to zbehlo a dá sa povedať, že môj život minulý rok začal byť opäť trocha viac podobný tomu aký bol predtým aj keď úplne iný😁. Nejak som mohla robiť viac vecí sama, pretože Bumbalo dokázal ostať s tatom občas aj bezo mňa.

Inak bol minulý rok hlavne študijný a ten nový bude ešte viac😳😳. Držím si palce, pretože to bude náročne. Som však rada, že sa mi koncom roka podarilo urobiť niekoľko vecí do školy a tak som mala pokojné sviatky. A najviac sa teším z toho, že som si po 2,5 roku urobila rodinné fotoalbumy :). Fotiek mám v mobile asi milión, ale nechcem ich s Bumbalom pozerať cez mobil. Klasická fotka alebo fotokniha to je hneď lepšie a Bumbalo si v nich neskutočne rád listuje. Ešte si pamätám časy, keď sme mali doma farebnú tlačiareň a fotky sme si vytláčali sami. Teraz mám len na čierny toner a rozmýšľam, že by nebolo od-veci zaobstarať si opäť farebný toner a tlačiareň naň, najmä keď si uvážim koľko tých fotiek máme a vytlačíme. 

Share:
Blog Design Created by pipdig