nedeľa 28. januára 2024

Skúsenosti s Astratex

OUTFIT astratex


Ahojte, dnes si dáme nákupný haul. Odkedy mám Bumbala nakupujem takmer výlučne online, pretože na klasické obchody nie je čas a ak aj je, tak je to v časovej tiesni. Poprípade viac naháňam Bumbala ako si pozerám nejaké veci, také klasické nakupovanie s deťmi. Od pôrodu však nie som úplne na tej istej váhe ako kedysi, nie je to veľký rozdiel, ale problémy s veľkosťou to urobiť vie. Teraz mám také nejaké zvláštne medzi číslo. S mi je dosť tesné a M väčšínou veľké.... a asi za to môžu aj posledné mesiace, lebo stresy zo školy, málo spánku, takmer žiaden čas na seba a vlastne stále niečo. Ale lepšie to pár rokov už asi nebude, takže by som sa mohla konečne v tomto životnom období zorientovať :D. 


Nákupný haul si dáme s obchodom Astratex. Tento e-shop sa väčšine asi spája so spodným prádlom, no majú oveľa väčší sortiment. Ja som si vybrala nejaké nohavice, čiapku, čelenku a po 100 rokoch aj podprsenky a nohavičky (teraz tam majú inak slušné výpredaje).  Na nakupovaní na Astratex je fajn, že doprava vrátenia (pokiaľ veľkosť nesedí) je v cene a prebieha cez zasielkovnu, ktorá je takmer všade. Ak len chcete zmeniť veľkosť, nemusíte čakať kým vám vrátia peniaze a opäť objednávať. Vymeníte ju spôsobom, že si od kliknete veľkosť ktorú potrebujete a akonáhle im tovar, ktorý vám nesedí príde, hneď vám posielajú nový. Ak máte viacero vecí, pričom niečo sa vám nepáči, prídu vám po vrátení produktu peniaze, pričom sa to celé môže kombinovať (niečo vymeníte, niečo vrátite). A veruže som to aj využila, lebo mi nohavice absolútne nesedeli. Najprv som si objednala troje, z ktorých dvoje mi boli malé (číslo S) a jedny som pre istotu objednala M, tak tie mi boli veľké... no...to je tá moja momentálna veľkosť ani taká a ani onaká.



Tak som nakoniec zvolila väčšie čísla týchto nohavíc. Sú to akoby legíny/džegíny, no nie sú tak športové, čo mi vyhovuje, pretože mám rada niečo pohodlné, ale nie stále chcem vyzerať ako v legínách... chápete nie? :D Sú mierne zateplené, takže sa dajú nosiť aj cez chladnejšie dni a veľmi pekne sedia. Veľkosť je teda M. 


kožené legíny outfit

Konečne som sa odhodlala aj ku koženým nohaviciam/legínam. Moja sestra ich nosí neustále a celkom sa mi tento štýl páči, len som si ich akosi nikdy nekúpila. Sú veľmi príjemné na nosenie a super sedia :). Číslo je M. 





K čelenke sa viaže hotový príbeh, hneď som si ju obľúbila, pretože s ňou môžem nosiť konťu, zahreje a farba je tiež super. Doma počas sviatkov mi ale zmizla, prehľadala som všetky kúty, vypytovala som sa všade kde som bola (a až tak veľa som toho neobišla), jednoducho sa po nej zľahla zem. Vyrovnaná s osudom, že jej niet, mi sestra, keď už som bola na ceste do Žiliny poslala foto, že sa našla u nás doma pod hordou vetroviek. Mala mi ju priniesť cestou do Brna, zabudla ju, lebo ju druhá sestra pre istotu odložila do mojej izby, aby nebola len tak na chodbe a opäť sa nestratila :D. Tým pádom ju ale tá druhá sestra, čo mi ju mala priniesť, zabudla... Čistá zápletka, nakoniec sa ku mne po pár týždňoch predsa dostala a som veľmi rada, že to nebolo až po zime :D. 

pohodlná podprsenka bez kostíc


Posledné veci sú spodné prádlo. Podprsenku som si naposledy kupovala počas narodenia Bumbala, odvtedy sa v mojom dekolte toho veľa zmenilo :D, takže opäť náročný výber. Astratex vám s veľkosťou aj poradí, ale mne to vyšlo dosť zvláštne na 75C, čo zvyknem nosiť stále B, tak som si nakoniec aj zobrala 75B. Jedna mi sadla perfektne (tá na obrázku, mám ju aj pod bielym tričkom), je extra príjemná, pretože nemá kostice a zároveň vyzerá aj dosť prirodzene. Druhá v tom istom čísle (75B), by si prosila väčšiu výplň do košíkov. Myslela som, že ju vrátim, ale veľmi dobre sadla sestre, takže nakoniec si svoje miesto v živote našla :). A nohavičky s krajkou, to je stále také milé potešenie pre ženu :). 


Takže takto s mojimi poslednými úlovkami :). Aké nákupy máte radšej, online alebo v kamennej predajni?
A tiež vám pri nakupovaní stále niečo nesedí? :D

Majte sa zatiaľ krásne.
S pozdravom Lulu :)



Share:

Žiadne komentáre

Zverejnenie komentára

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig