streda 31. augusta 2016

Tutu sukňa z Mia Dresses

Ako malá som chcela byť víla alebo princezná a ak nie princezná,  tak aspoň nejaká čarodejnica, ktorá by nosila nádherné šaty s obrovskými sukňami. Ako som vyrástla, princezné ma omrzeli, ale slabosť pre nadýchané sukne ostala stále -  a samozrejme čím väčšia, tým lepšia :). Tutu sukňu som si vyhliadala asi rok, možno aj viac a teraz ju konečne reálne vlastním! Objednávala som ju na e-shope Mia Dresses a trošku v neistote som uvažovala, či bude podľa mojich predstáv.
Share:

streda 24. augusta 2016

Dovolenka v Slovinsku, Portorož, Piran, Seča, Lucija


Nedávno som sa vrátila z dovolenky v Slovinsku, tak som sa rozhodla, že vám aspoň trochu zhrniem moje dojmy z tohto miesta.
More pri Slovinsku je od Slovenska najbližšie  a aj preto padol výber na túto destináciu. Z Bratislavy trvá cesta 5 až 6,5 hodiny autom, ide sa neustále po diaľnici a prechádzate len cez Rakúsko a Slovinsko (radím tankovať doma, alebo v nejakej Rakúskej dedinke, pretože pri diaľnici to pekne preplatíte).


Share:

nedeľa 7. augusta 2016

Kozmetické letné nutnosti a súťaž s Dove


Leto máme v plnom prúde, slnko pekne praží a ja si užívam voľné i menej voľné chvíle v jednej väčšej dedinke, ďaleko od rušnej civilizácie. Moje dni sú momentálne úplne iné ako v Bratislave. Starám sa tu o zvieratá, domácnosť, kochám sa záhradnou prírodou a občas navštívim nejaké tie zaujímavé miesta. Prišla som tu aj na to, že okruh mojich kozmetických vecičiek sa tu zužuje na minimum, ktoré tvorí pár verných spoločníkov, bez ktorých sa neobídem a ktorých by som si vzala  aj na opustený ostrov.
Share:
Blog Design Created by pipdig