nedeľa 15. októbra 2023

Líčenie s True match - recenzia

true match make up recenzia


Konečne došlo aj na kozmetický príspevok. Poviem Vám s príchodom novej životnej etapy sa priority zmenili. Niežeby ma móda a beauty nebavili, ale času je málo, veľmi málo a preto to musím podchytiť nejak inak (ak chcem nejaký obsah vytvárať). Stále sa učim ako sa vedieť trocha “vyfintiť” a zároveň byť pripravená do detského sveta. Rozumej: kde líčenie má svoje obmedzenia a šaty vydržia čisté asi tak pol hodiny. Nehovoriac o tom, že príprava je náročná a často pri nej neostáva hlavne psychická výbava, jednoducho sa mi často nechce na nič myslieť! Keďže chcem aby sa tu zachovali kozmetické aj módne články, tak budú kratšie a budem sa v nich snažiť zhrnúť naozaj len to podstatné. Tak sa teda poďme pozrieť na dnešnú recenziu na make up od Loreaĺ True Match. 



Väčšinou používam prírodné mejkapy a už som aj trocha zabudla aké je to s klasickými. Čo som si najviac všimla pri mejkape True match: 

- prvá vec je, že to nie je úplne môj odtieň, je to 4.N. neutral undertone a je na mňa o dosť tmavší, avšak aj napriek tomu vyzerá celkom prirodzene

- nie je lepkavý a na pleti ho naozaj nie je cítiť

- má dobre a prirodzené krytie a dá sa vrstviť

- vôňa je úplne jemná, čo oceňujem (hoci najradšej by som žiadnu) 

- je naozaj ako druhá koža, už si len z tých milión odtieňov vybrať ten pravý. Tento mi inak poradila pani vizážistka - ja som si pre istotu vybrala svetlejší, lebo sa mi zdalo, že to asi nebude úplne ono. A mala som vybrať ešte svetlejší (aj keď na jej obranu, bolo tam dosť neprírodzené svetlo a mala som make up). Osobne mám problém vybrať si správne, keď je až príliš veľa odtieňov (a ako vidím nie som sama:D), tu mám ale pocit, že aj keď sa trocha netrafíte, tak sa to stratí, lebo sa prispôsobí a to je naozaj super

- má polomatný finiš a dobre sa s ním znesie mierne suchá ale aj mastnejšia pleť

- aplikácia je veľmi dobrá ako prstami, tak aj hubkou aj štetcom

- nezalieza do pórov a vrások, hoci ich aj tak jemne zvýrazní. Mám pocit, že ma troška zostaruje, ale to môže byť aj kvôli zle zvolenému odtieňu. A tento pocit mám skoro pri každom mejkape, až na pár výnimiek (alebo to bude tým, že som na tej materskej ostarla o 10 rokov....)

Presne o tomto zostarení hovorím. Po tomto fotení síce chytila poriadna 3 dňová migrená, tak možno sa tu v mojej tvári už zračí jej aura :D. 

Pravá polovica ešte bez mejkapu, ľavá s mejkapom. 

Líčenie mám veľmi jednoduché. Zvolila som matný bežový tieň ako základ nad a na viečko v kombinácii s ružovým perleťovým tieňom s mini paletky od Maybelline. Ďalej som použila hnedú linku od Nyx, ktorú som ešte dorovnala hnedým tieňom. Špirála je od tiež od Maybelline - Sky hight. Na mejkap som dala púder od 100 percent pure a použila som líčenku Ladylya bio vo farbe 573, ktorú som jemne naniesla aj pod obočie. Rúž je matný od Pupa. 



Suma sumárum mu nemám čo vytknúť: výdrž je fajn, na pleti je veľmi príjemný, finiš vyzerá prirodzene. Možno by som prijala keby bolo tie póry alebo vrásky bolo menej vidno, ale to asi s tekutejšími mejkapmi nie je úplne možne. 

Máte s ním skúsenosť? Ak áno, čo vy naňho? 

Majte sa zatiaľ krásne,

vaša

Lulu :)

Share:

Žiadne komentáre

Zverejnenie komentára

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig