pondelok 3. júla 2017

Môj kozmetický kútik a toaletný stolík

ako skladujem kozmetiku


Už ako malá som obdivovala v  rôznych filmoch krásne toaletky, hlavne pokiaľ ich mala nejaká pekná princezná :D. Pohľadom som hltala každý jeden záber, ktorý sa zameriaval na túto zaujímavú časť nábytku. Vlastne to bol taký malý samostatný svet, v ktorom sa dievčatá premieňali na dámy, maľovali si rúžom pery, česali vlasy do všelijakých možných i nemožných kreácií, navoňali sa parfémom z krásneho flakónu. 
No kto by po takom niečom netúžil?

moj toaletny stolik


Svoj sen som si splnila len pred pár rokmi, toaletný stolík som síce chcela už strašne dlho, ale na Slovensku neboli takmer vôbec dostupné. Teda jeden síce mali podľa mojich predstáv, ale ten bol dostupný len v Bratislave a vláčiť ho odtiaľ na východ by zjavne nebol šťastný nápad a inde som ho žiaľ nemala kde dať, keďže som bola na internáte. 

toaletny stolik, beauty blog

Takže túžbu som na nejaký čas utíšila a ostala len pri snívaní a slintaní nad obrázkami z Pinterestu :D. Keď som sa však nasťahovala na privát, cieľ bol jasný - zaobstarať si svoj ideálny toaletný stolík a splniť si tak jeden malý sen. 
V podstate som rada, že som si musela počkať, pretože teraz nájsť krásny toaletný stolík, ktorý vám dovezú kam len chcete, nie je problém a ešte má aj omnoho lepšiu cenu. A ten výber...no paráda!  Pre výber odporúčam napríklad stránku Favi, ktorá je vlastne akýmsi vyhľadávačom nábytku od rôznych predajcov pod jednou strechou. Nájdete tu asi milión krásnych stolíkov (a nie len ich) a aj toho môjho krásavca :).


Čoskoro som však prišla na to, že na moju kozmetiku mi “len" stolík nestačí, a tak som sa dala do hľadania skrinky alebo komódy, ktorá by sa mi ku stolíku hodila, ale zároveň by sa do nej zmestilo dostatok vecí. A aj som ju našla, ako môžete vidieť na fotke :),  len mi už opäť nejak nestačí..... no budem to musieť nejak vyriešiť. Raz keď sa presťahujem do svojho, si určite zaobstarám nejakú väčšiu komódu a možno aj väčší stolík :).

box na make up,


beauty blogger




 Malá inšpirácia :) (žeby na väčší stolík?? :))

Kde sa líčite vy? Máte aj vy toaletný stolík alebo po ňom zatiaľ len túžite? Ak neviete kde by ste ho našli, chodťe sa pozrieť na favi.sk, určite by ste tam našli nejaký podľa vášho vkusu :). A páčia sa vám skôr také retro, alebo do moderného štýlu?

Majte sa krásne,
vaša Lulu :)


Share:

37 komentárov

  1. Zatiaľ nie, nemám tú potrebu mať niečo také. Líčim sa na svojom pracovnom stole, kde mám na to vyhradený priestor. Uznávam však, že to vyzerá umelecky.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já se zatím líčím jen na parapetu a po stolečku toužím už pěkně dlouho. Doufám, že teď do bytu v Praze na VŠ narvu aspoň malinký stolek z Ikey a splním si trochu sen. Ty to máš moc krásné :)

    Cosmokočka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Máš překrásný toaletní stolek a celý ten svůj koutek. Taky o něčem takovém sním, ale asi si to splním až jednou do baráčku. V bytě už bych to asi nikam neudala, takže mi nezbývá nic jiného než se líčit v koupelně. Ale na stránku se určitě podívám a budu se kochat :D :)

    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten je nádherný!! ♥ Aj ja by som raz taký chcela ♥
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jé, máš to opravdu krásně zařízené! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Takový pultín si z hloubi duše závidím! :D Mě by se to ani nikam nevešlo :/ :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nádherný stolík :) Momentálne využívam svoj "pracovný stôl", no keď budem bývať vo vlastnom si nejaký kozmetický stolík určite zaobstarám aj ja :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krásný koutek, o takovém jsem často snila, ale už by se mi asi nikam nevešel :( Líbí se mi, jak máš vše poskládané, u mě je to jeden velký zmatek

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Kosmetický stůl doma mám a už potřebuji dokoupit další šuplíky, nebo přestat kupovat kosmetiku :-D
    SimonetaBlog

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Vyzerá to nádherne! Máš to krásne premyslené a veľmi sa mi páčia aj fotky :) Organizéry na kozmetiku sú to najlepšie, čo na ňu môže byť. Tie priesvitné plastové mám aj ja a niekoľko, sú proste skvelé!

    www.frenchstyle.eu

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Wau tak ten "kútik" je pre mňa že mega kút :D ale perfektné je to, asi každá baba sníva o niečom takom... ja mám kozmetiku v takom priesvitnom stojančeku s dvomi šuflíkmi a strašne sa z toh teším, dostala som t od manžela na Vianoce pred rokom ale toto, čo máš ty, je MEGA! ♥

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  12. naozaj kraasny veru počkať sa niekedy oplatí a mne sa to už veľa krat potvrdilo:)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. No to je krása! Myslím, že tohle je sen každé ženy :)

    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Máš krásny kozmetický kútik! Ja si akurát "budujem" svoj v novom byte, síce na iný šýl, ale myslím že bude podobne plný :D

    www.nasklee.com

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Panebože, tak toto je ráj! Už jsem se pomalu smířovala s tím, že si do bytu nebudu kosmetický stolek pořizovat, ale jak teď koukám na ten tvůj, tak po něm opět toužím...♥
    ...Instantní krása...

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Máš nádherný toaletní stolek, také po jednom takovém toužím. Musím si ho pořídit, protože stejně jak ty hltám inspiraci ve filmech, ale hlavně na pinterestu :D

    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Ten tvoj je krásny... mám podobný u mamky v Košiciach. V Bratislave nemáme žiaden, vlastne ani niečo podobné nepotrebujem, vždy sa namaľujem pri okne za pár minúť :)

    www.flungoutofspace.com

    OdpovedaťOdstrániť
  18. krásne foto si porobila som hotová z nich :))

    Desire fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Když jsem byla menší, tak jsem vždycky snila o takovémhle kosmetickém koutku a zlášť o tom stole s tím zrcadlem :D byl to takový můj dětský sen, kterej se nikdy neplnil, ale nějak postupně mě to přešlo :D
    Každopádně máš to všechno krásně uspořádané a celkově se mě líbí, jak ten koutek působí :)
    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Je vážne krásny :) Ja som po takom nikdy vlastne asi netúžila, pretože nie som úplne veľký fanatik do kozmetiky, takže sa mi tie všetky moje veci zmestia do kúpeľne.

    OdpovedaťOdstrániť
  21. máš to také krásne! :) tiež som si vždy nejako podobne predstavovala svoj kozmetický stolík :D ale nezmestil by sa mi do izby asi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  22. tak to je snom každého dievčaťa... aj ženy! :).

    KEJMY ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Dřív jsem taky byla posedlá kosmetikou. Chtěla jsem toho mít co nejvíc. Naštěstí jsem už otevřela oči. Jasně, vypadá to hezky, ale to je tak všechno. Pro kůži vážně není zdravý si toho na sebe tolik plácat, je to zbytečný vyhazování peněz a navíc výroba dalších takovýhle blbostí zbytečně zatěžuje životní prostředí, který je už takhle v dost strašným stavu.

    OdpovedaťOdstrániť
  24. jéééj máš to tam krásne, taký kútik je môj sen :)

    OdpovedaťOdstrániť
  25. desde luego unas imágenes estupendas....un saludo desde Murcia....y feliz verano....

    OdpovedaťOdstrániť
  26. krásne to tam máš a perfektné fotky :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Moc hezký koutek!♥ Mimochodem, pěkná sbírka! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Presne, vždy som po takom túžila. Mne sa však páčili tie historické a tie sa zháňajú ešte ťažšie. Ale raz taký mať budem! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Raz, raz aj ja budem mať niečo podobné doma 🙈❤️
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  30. To je náááádhera! Já vždycky taky něco takového chtěla, tak třeba ve vlastním! <3 Máš to moc pěkné !

    OdpovedaťOdstrániť
  31. Piękną masz tą toaletkę :) I jaką pokaźną kolekcję kosmetyków <3
    http://gingerheadlife.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  32. Krása.♥ Já svůj kosmetický koutek už mám, ale až někdy budu bydlet ve vlastním, koupím si nějaký krásný i se zrcadlem. Nějaký podobný tomu tvému. A mimochodem, na té fotce v zrcadle jsi naprosto překrásná! :)
    Blog na zabití

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig