pondelok 6. marca 2017

Čarovná objednávka z Beautyfly


Vonku sa konečne (aspoň to tak troška vyzerá) prebúdza jar. A ja sa už nemôžem dočkať rozkvitnutých lúk plných kvetov, slnka a tepla. Ale čo keby som kúsok jari nosila stále so sebou? Aj to sa dá - a ako ľahko, keď máte kvietok rovno vo vnútri vášho rúžu :)).

Tento rúž zlatom a kvietkom vyšívaný (teda odliaty) som dostala na Valentína spolu s ďalšími zaujímavými produktami, ktoré boli ukryté v krabičke previazanou stuhou z e-shopu beatyfly.
E-shop  beautyfly predáva ázijskú kozmetiku a kto pozná čínsku kozmetiku vie, že bude buď rozkošná, extrémne zaujímavá alebo úplne iná, na akú sme zvyknutí v našich zemepisných šírkach. Tak sa na ňu teda poďme pekne pozrieť z blízka.



Kailijumei rúž s kvietkom a kúsočkami zlata

Začnem tým, čo ma uchvátilo najviac, a to je práve rúž..., že prečo asi :). Jednoducho sa mu nedá odoprieť, že vyzerá čarovne, dokonca aj môj ocko sa nad ním na chvíľu pozastavil, a to je už čo povedať.  Tento rúž má v sebe kúsky zlata, toho reálneho a už spomínaný zlatučký malý kvietok :)
Môj by mal mať jemne fialovo ružový odtieň, pričom farba by sa mala meniť podľa teploty tela.
Celkovo ma fascinuje, že napriek tomu, že je úplne priesvitný, naozaj farbí na ružovo. Má takú zvláštnu gélovú štruktúru, keď si ho dáte, zrazu ho nemáte, ale vlastne aj máte. Pri suchých perách odporúčam dať si najprv balzam, inak vám zvýrazní suché miesta.

priesvitný rúž s kvietkom


Okrem toho, že má tento rúž pekné vnútro, má aj pekný obal... nemali by sme sa naň vo svojej podstate všetci podobať? Pekná duša, ale aj pekný obal (či to sa hovorí asi skôr naopak? -nevadí :))....

No, ale späť k téme, na púzdre nájdete zrkadielko, ktoré príde s fóliou, ktorú som ja nevedela dať dolu, vlastne som si myslela, že je to také strašné zrkadlo. Asi 3 dni som nechápala, ako mohli dať k tak perfektnému púzdru, ktoré ma tlačítko na otvorenie, tak hrozné zrkadlo.... Až na ďalekom východe, neviem akým zázrakom, sa mi podarilo dať náhodou fóliu preč. Viete ako som si vydýchla? :D. Konečne pekné a dobre zrkadielko.

Takže obal nemá chybu :), ma super zrkadlo, krásnu farbu a tlačítko na otvorenie. Vlastne si pri otváraní pripadám ako z nejakého filmu typu James Bond a podobne :DD.
Takže za mňa je tento rúž peckaaaa

priesvitný rúž z kvietkom



Arsychll Fresh Liquid Snail Extraction

Teraz sa blížime k tomu netypickému až divnému produktu, a to je hydratačné pleťové fluidum s obsahom slimačieho sekrétu. Áno, čítate správne a nie, radšej si nechcem predstaviť, o ktorý slimačí sekrét konkrétne ide. Ale či už ide o taký alebo onaký, mal by byť prefiltrovaný a ešte aj s obsahom  kolagénu, alantoínu, vitamínu C a B6 a s ďalšími divnými vecami, ktoré sú dobre na pleť :). 

Tento fluid si dávam pod krém, alebo večer pod olej. Pri nanášaní je chvíľu taký vodnato lepkavý (no sliz), avšak veľmi rýchlo sa "vcucne" do pokožky a po lepkavosti nie je ani stopy. Je vhodný aj na problematickú pleť a dokonca by mal bojovať s akné a sťahovať póry. Ale tieto veci je v podstate  veľmi náročné spozorovať, pretože aj keď niečo póry sťahuje, nie je to veľmi ľudskému oku viditeľné. Dôležité však je, že je na pleti naozaj príjemný a neupcháva póry, upokojuje pleť a celkom ju aj hydratuje a osviežuje. V lete by som si ho vedela predstaviť aj ako náhradu krému na deň.
Takže opäť spokojnosť. 

čierna maska proti pórom Pilaten

Pilaten ázijská pleťová maska s aktívnym bambusovým uhlím

Hovorí sa, že do tretice všetko dobré, avšak u mňa to dnes až tak platiť nebude. Zatiaľ čo by som pri prvých dvoch produktoch dokázala aj ódy písať, s touto maskou sme sa až tak neskamarátili. Ale poďme pekne poporiadku.

čierna maska na tvár PILATEN


Ide o čiernu zlupovaciu masku, ktorá by vás mala zbaviť všetkých nedokonalostí.  Okrem toho by mala pokožku prekrviť a celkovo zlepšiť jej vzhľad. Podobnú masku som už mala, takže som mala aj nejaké tie očakávania. Skúšala som ju bez klasického naparovania, avšak pred nanesením som sa aspoň naparila v sprche. Účinok? No... nebolo to úplne to čo som chcela. 

V mojich predstavách som videla, ako mi všetky tie hnusné malé zákerné bodky miznú z nosa, líc, brady, čela...atď. No a po zlupnutí prišla realita a veľmi veľa ich teda neodišlo, ani prvý krát a ani druhý krát a ani tretí. Možno je to tým, že mám natoľko čistú pleť, že nemá čo odchádzať... ale keď sa tak pozriem na seba, asi to nebude ten pravý dôvod :/. 

Ale,aby som zasa len nenadávala, maska naozaj prekrví a zjemní pleť, odstráni odumreté bunky, takže pleť je taká zamatovejšia,  ALE ja som chcela odstrániť hlavne tie škaredé póry a to jej teda veľmi nešlo. 
Na stránke píšu, že pokiaľ sa kombinuje s ďalšími produktami Pilaten, tak sú účinky lepšie, ak to vyskúšate, dajte mi vedieť, ako to dopadlo u vás. 



Čo by ste z tejto trojky najradšej vyskúšali vy? A už ste mali možnosť vyskúšať nejaké takéto produkty?

Prajem vám krásny deň :),  vaša Lulu

Ak sa vám článok páčil, nezabudnite ma sledovať buď na facebookuinstagrame, alebo cez GFC (gmail), pretože aj tým ma poháňate vpred :)



Share:

55 komentárov

  1. Teda, tak ta maska mě docela překvapila :/ Ale určitě bych ráda vyzkoušela rtěnku, protože to je něco úžasného ♥

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Naozaj úplne iné produtky, než na aké som zvyknutá z obchodov. No tie čierne bodky sa skrátka asi maskou zničiť nedajú. Ja mám momentálne bahno z mŕtveho mora od Manufaktury, je čierne a čakala som, že tie čierne bodky s ním pôjdu dole ale nie, ani toto nezaberá.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten rúž je mega perfektný, už som ho videla síce dááávnejšie niekde vo videu myslím u Petralovelyhair ked ešte natáčala, ale je to uplne super..take zaujimave :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Amazing post, lovely looks

    Chic Poradnik

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jeee ta růžová ti sluší a sluší ti to i s tou maskou, takovej Mickey Mouse :D :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Kailijumei rúž mám tiež, a rovnako ako ty som si myslela, že má také strašné zrkadlo, no keď som teraz skúšala dať tú fóliu dole, vôbec mi to nešlo :D Inak moc pekný článok!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jej tak to som rada, že v tom nie som sama :DD, ja som si nad tým tak dlho lámala hlavu, tak verím, že sa ti to nakoniec tiež podarí :) a ďakujem :)

      Odstrániť
  7. S maskou jsem taky nebyla moc spokojená, měla jsem podobná očekávání jako Ty a dopadlo to úplně stejně.... ale moc se mi líbí ta rtěnka ....:)
    http://beautybookbyhana.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tu masku mám moc ráda, kupovala jsem ji na Aliexpressu a pecka za pár korun.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Jsem ráda, že je tady konečně blogerka, která není jakkoliv ovlivněná právě Pilaten stránkou/firmou/zástupci a dokáže říct svůj názor! Ta maska je katastrofa, mně nevytáhla vůbec ale vůbec nic. Ani po silným napaření, jen mě to zbavilo obličejovýho ochlupení :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, inak aj mne to urobilo depiláciu :DD a v podstate tá sa zíde tiež :)

      Odstrániť
  10. Mně nejvíc uchvátila ta roztomilá rtěnka a maska, ráda bych do budoucna vyzkoušela :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) Určite vyskúšajte šťastie v giveaway, ktorá teraz prebieha na FB ;-) Jedna z fanúšičok tohto blogu rúžik podľa svojho výberu od nás získa ako darček.

      Odstrániť
  11. Aaah, ta rtěnka vypadá parádně. U téhle pilaten masky jsem právě četla, že to nic moc nevytáhne, ale asi je to individuální...

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Bože aká si roztomilá ♥ A ten rúž je perfektný!!:)

    Saja Frey Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ten rúž vyzerá fakt lákavo. Pozerala som ho aj na ebay, uvidíme, možno neodolám :)
    Inak tá čierna maska, mne sa celkom osvedčila. Mňa skôr trýzni to odlupovanie, ako ťahám aj všetky chĺpky s ňou :D :)
    BeautyByLenka

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Tahle černá maska Pilaten mi taky nefunguje :/ Já objednávám přímo z Ali nebo Ebaye, a po týhle rtěnce už hodně dlouho pokukuju, je krásná :)

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Rtěnku mám také, jen s jinou kytičkou :-) ale odstínově se mi zabarví do fialova a takové barvy na rtech moc nemusím...
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Na tento rúž vídam recenzie často, je fakt zaujímavý. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Ta rtěnka je nádherná!!! Nemůžu se vynadívat.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Plne súhlasíme! :)) A veľmi sa tešíme, že sa Vám rúžik páči tak ako nám.
      + Lucka ho naozaj veľmi krásne nafotila :)

      Odstrániť
  18. Ta rtěnka je dokonalá, už jen pohled na ni člověka potěší, a neumím si představit, jak musí být příjemná na rtech.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi nás teší, že sa vám náš rúž Kailijumei páči!! :) My ho zbožňujeme takisto! A na Luckiných perách vynikne úplne TOP ;-)

      Odstrániť
  19. Ten rúž vyzerá úžasne. Ako dlho vydrží na perách počas dňa? Musím to omrknúť... Slimáčiu esenciu aj s krémom som mala od značky BENTON a teda bola to paráda, čo to robilo s pleťou. Inak myslím, že ten slimáčí sliz sa dáva do týchto krémov syntetický z laboratória, aspoň to som sa dočítala raz na nejakom blogu. A čierna maska PILATEN - tiež som zo začiatku očakávala,že všetko dá preč. Potom som si zvykla ju používať po naparení pleti (otvorení pórov) a po maske pleť a póry ešte povytláčať, prípadne dať peeling. A prekvapivo po nejakej dobe som si všimla, že sa mi póry menej upchávajú a sú také "zavretejšie" :-)

    Papi Lapi Blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No mne rúže veľmi dlho na perách nevydržia a tento nie je výnimkou, ale keď nepijem a nejem tak vydrží aj niekoľko hodín (2-3) :)

      Odstrániť
  20. Luuuuciii??? Ak mám záujem aj ja o takyto ruž vedela by si mi pomôcť aby sa dostal ku mne? :)
    Bibka H. (Pavlovce) :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Môžeš si ho objednať na tejto stránke beautyfly alebo môžeš skúsiť šťastie v mojej giveaway, ktorú zajtra spustím na facebooku :)

      Odstrániť
    2. nejak ten odkaz nefunguje, takze este raz :) tu

      Odstrániť
  21. Super! Beautiful photos:* I observe and I look forward to a rematch
    ONLY DREAMS - KLIK ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Táto maska mi presne pripomenula jedno video, ktoré som nedávno videla na instagrame. Ženy si dávajú na tvár nový typ masky - lezú im po nej slimáky a celú im ju oslizia. Tak ten sliz možno má niečo do seba... :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aaaa, tak takto by som to asi nezniesla :D taky zivy slimak na tvari...strasneeeee :OO :D

      Odstrániť
  23. Tu rtěnku ti z celého srdce závidím! Podobné jsem viděla na facebooku a byla jsem z nich odrovnaná - je to zase něco jiného a vypadá to nádherně. ♥ Jinak jsem na tvém blogu poprvé, ale moc se mi líbí, pěkně píšeš a máš dokonalé fotky, tak se rozhodně ještě vrátím!
    Ps. Po půl roce jsem se vrátila ke psaní, tak budu moc ráda, když se podíváš na můj blog.
    vanilková Cath

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem velmi pekne, ak sa ti ruz paci mozes skusit stastie v giveaway u mna na FB stranke , ktoru spustam zajtra :)
      a blog urcite pozriem :)

      Odstrániť
  24. Fúha, ten rúž chcem tiež! Práve som našla tvoj blog, ale páči sa, takže sa ešte určite objavím! Ak mi teda vieš sľúbiť, že také recenzie budú stále, lebo táto sa fakt super čítala :)
    Kristin

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Na tu černou masku se taky chystám:) Hlavně se vždycky bavím u videí jak si ji lidi sundávají a vřískají u toho jak to strašně bolí:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D s touto to až tak strašne nebolí :), teda pokiaľ nie si v blízkostí oči :)

      Odstrániť
  26. Ten rúž vyzerá krásne a na fotkách si zlatá - pristane ti to :) Masku som tiež skúšala a tiež som mala predstavu, že keď ju budem dávať dole (tak ako to prezentovali vo videách a na obrázkoch), že to pôjde všetko von, ale bola som naivka :D Skôr som mala pocit, že si depilujem tvár (tak ma to veľmi bolelo). :/

    Accessoriesforbeauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :)) ja už som mala masku čo horšie bolí :D, ale tak je pravda, že úplne bezbolestné to nie je :)

      Odstrániť
  27. Mě ta maska nefungovala :( A rtěnka mě zaujala hodně :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) Sme radi, že sa rúž páči. :) Reakcie na masku sú individuálne - odporúčame používať po naparení pleti, príp. s celým setom pre najlepší efekt. :)

      Odstrániť
  28. Ta rtěnka je úžasná, tu bych taky ráda vyzkoušela :) Ta maska mě už láka delší dobu, tak uvidím, jestli si ji nakonec pořídim...
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Great products ! This lipstick looks fabulous. Kisses and thank you for this review :)

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Moc bych chtěla vyzkoušet tu Pilaten masku. Viděla jsem všechna ta videa a fotky, kde po sloupnutí byla maska plná mazu. A tak mě moc zaujala. Docela mě překvapilo, že jsi z ní nebyla až tak nadšená. :/
    Krásný článek! :) ♥
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig