utorok 28. februára 2017

Novinky od Avon Mark and True-líčenie

Avon kozmetika

Myslím, že spoločnosť Avon nemusím nikomu predstavovať, pretože ju asi každý pozná. Ja som sa s ňou zoznámila už ako dieťa. Pamätám si, ako som obdivovala jej guličkové púdre a s iskrou v očiach som si prezerala katalóg u mojej spolužiačky zo základnej školy, ktorej mamka vtedy s Avonom pracovala. Stále ma tento katalóg fascinoval, pretože to bolo moje prvé stretnutie s toľkým výberom kozmetiky (hoci len na papieri). Zároveň bola pre mňa táto kozmetika aj nedostupná, pretože v tých rokoch som sa ešte nemohla maľovať :D. Je to veľmi milé, keď si spomeniem, ako sme si potajomky s kamarátkou skúšali kozmetické vecičky a cestou domov som si po ceste mazala z pier výrazný rúž, aby mi mamka nedala kázanie o maľovaní sa :).


Avon Mark and True novinky

Keď ma Avon pozval na ich akciu a predstavovanie noviniek, vôbec som neváhala a rada som pozvanie prijala. Všetko sa konala v reštaurácii Ufo, v ktorej som bola prvý krát. Bol to pre mňa príjemný zážitok, stihla som sa tam spoznať s novými ľudmi, naučila sa niečo nové a priniesla si so sebou aj kozmetiku :).

kozmetika, konferencia
Blogerku Saju poznám už dlhšie a som rada, že sa takto spolu stretávame na rôznych akciách, ešte som tu však mala možnosť spoznať aj milú blogerku Drew  :)

Avon predstavoval dve nové značky, a to Mark, ktorá v sebe nesie výraznejší a extravagantnejší štýl a True, ktorá zas stavia na elegancii, prirodzenej kráse a skôr neutrálnych farbách.

Avon Mark 2017 new



Keď som uvidela bronzové guľôčky, hneď som vedela, že to bude láska - a aj bola. Dodávajú tvári jemne opálený vzhľad, ale čo je hlavné, nanášajú sa veľmi ľahko. Akokoľvek ich nanesiete, stále to vyzerá prirodzene a nemáte jednu obrovskú šmuhu cez celé líce, čo je super :).
Z krémového mejkapu som sa potešila a aj odtešila, pretože je na mňa momentálne dosť tmavý, ale nevadí, v lete alebo pred ním bude farba natural beige ideálna.
Konečne som sa však skamarátila s korektorom, nad ktorým som síce dlho rozmýšlala, ale nevedela som si vybrať, akú značku si kúpiť. Avon to vyriešil za mňa, ten jeho je tekutý a dokonca by mal byť aj upokojujúci, farba fair mi sadla perfektne a pekne zakryla tmavé miesta po očami.
Set na úpravu obočia mi farebne tiež sedí, mám farbu soft brown, ktorá síce nie je nejak extra výrazná, ale doupravuje to, čo treba. V sete je aj vosk, ktorý je jemný a ľahko sa nanáša, celkom som sa z toho prekvapila, pretože som doteraz mala len také tuhšie vosky, s ktorými bol problém manipulovať. Čo ma však trochu sklamalo, je dosť zlý aplikátor, sú to také tvrdé a neohybné štetinky. Takže odporúčam nanášať len vlastným aplikátorom.



Dlhotrvácny očný tieň som sa snažila naniesť štetcom a divila sa, že to nejak nejde. Teda, že to ide, ale nejaké je to svetlé, až keď som do neho poriadne štuchla prstom, pochopila som aplikáciu :D. Jednoducho čím viac ho nanesiete, tým je farba výraznejšia.
V balíčku som mala aj tekutú linku na oči vo fixe mega effect, ktorá má šikmý hrot a dá sa s ňou urobiť ako tenká tak aj hrubšia linka. Dobre sa s ňou pracuje, má naozaj výraznú farbu, no zároveň  vám pri odlíčení nezíde dole aj pol oka, čo ma dosť potešilo :).
Fialová vysúvateľná kajalová ceruzka na oči bude mojou vernou spoločníčkou, takúto farbu ceruzky som mala niekedy strašne dávno a mala som ju strašne rada, len sa chudina musela strúhať a to som na nej až tak rada nemala. Stále sa mi ju podarilo vystrúhať tak, že mala jeden okraj ostrý, tak akurát na vy-pichnutie oka. S touto to však nehrozí (aké štastie :)), nanáša sa naozaj super a má pekne výraznú farbu (môžete vidieť aj na fotke dole).



Ceruzka na pery ma tiež vysúvací hrot, maľuje sa s ňou príjemne a farba mystery maue mi presne ladí k lesku. Tento lesk (pre plné  pery plump it) však nie je hocijaký, má chladiaci efekt, čo je celkom vtipné :). Keď ho nanesiete, akoby jemne štípal, nie však nepríjemne, práve naopak. Obsahuje aj nejaké tie vitamíny a dodáva perám hydratáciu. Musím sa však priznať, že ja zbožňujem skôr matné rúže, avšak moje pery ich neznášajú... :(. Mám suché pery a matný rúž mi z nich urobí ešte väčšiu "sucharinu". Na leskoch však nemám rada, že strašne lepia, tento je však našťastie iný a veľmi príjemný, dokonca má aj taký štetcový aplikátor. Len škoda, že z týchto leskov nie sú aj sýtejšie a výraznejšie farby.
Najviac som bola zvedavá na fixu na pery, ktorá sľubovala presnú a trvácu farbu. Presná určite je, ale trváca až tak úplne nie. Vydrží celkom dlho, ale čakala som, že to bude ako s takou reálnou fixou, že to ani nepôjde dole. Najprv som skúsila farbu fuchsia, tá je taká jemne ružová a opäť som sa divila, kde je tá výraznú farba. Farba je to pekná, ale výraznou by som ju nenazvala. Až keď som vyskúšala Fressiu, pochopila som, čo tým myslia a že tieto fixy majú naozaj výraznú farbu :).

Avon Mark and True
Obočie: Set na úpravu obočia Avon (soft brown),  Oči: Kajalová ceruzka Mark (deep plum), dlhotrvácny krémový očný tieň artist (forever bronze) Pleť: make up revlon, bronzové guľôčky avon glow, upokojúci tekutý korektor (medium) Pery: Ceruzka na pery Avon True (mystery mauve) Lesk na pery pump it (mauve)

Avon Mark fixa na pery fuchsia


Líčenie: to isté ako pri prvej fotke, len rúž je vo fixe, farba fuchsia


Čo vy a Avon? Aký vzťah máte k tejto kozmetike, alebo ktoré sú vaše obľúbené výrobky? 
Prajem vám pekný deň  
 vaša Lulu


Ak sa vám článok páčil, nezabudnite ma sledovať buď na facebookuinstagrame, alebo cez GFC (gmail), pretože aj tým ma poháňate vpred :)






Share:

43 komentárov

  1. Sluší vám to :))
    Ejnets in Lisboa
    Přidej se do skupiny na fb pro cestovatele TADY :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na akcii Avonu si podľa mňa vyzerala najkajšie, veľmi ti to pristalo a nevyzerala si obyčajne :) Inak mám Avon veľmi rada, len som si už dlho nič neobjednala odkedy bývam v zahraničí..inak som si vždyyyy objednávala avon a mark by som velmi rada vyskúšala jednak rúže ale aj laky

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Líčenia sa mi páčia, akurát mam doma Mark rúž a testujem ho, zatiaľ sa mi vidí byť v pohode, no uvidíme. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super. :) Od Avonu si nejčastěji kupuji tužky na oči a stíny. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. veľmi krásne si to nafotila :) a som ti už v Prahe chcela povedať, že máš perfektné obočie :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já osobně s Avonem nemám moc dobré zkušenosti, ale furt si ráda prohlížím jejich katalog :D jinak to obočí je pecka! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak kazdy sme iny a kazdemu sadne nieco ine, ja som s ich produktami nikdy nemala problem ( az na jednu spiralu, ktora takmer nesla odlicit, ale robila paradne riasy)

      Odstrániť
  7. To líčení je moc krásné :) já osobně ale Avon moc nepoužívám.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. love it :D

    https://www.youtube.com/watch?v=Bu4VdK_IUo0

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Na poslední fotce ti to neskutečně sluší. Avon mám velmi ráda, hlavně rtěnky, tak už se těším na tuhle novou řadu. Ty obaly vypadají parádně :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ja by som si veľmi priala keby mali aj nejaky ten gel na obočie lebo sety na upravu obočiami moc nepasuju:/..velmi ti to pristane:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem, hm neviem ci maju cisto len gel, skusim sa popozerat

      Odstrániť
  11. páni, hrozně se mi líbí ty tužky na rty

    http://xoxo-ronnie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hej tie su fajn :), ale ako som pisala nie vsetky su az tak vyrazne, treba si vybrat dobru farbu :)

      Odstrániť
  12. Post is amazing. I like it. You are so beautiful... kisses

    Thank you for visit and follow. I am follow you back (#250) <3

    www.jovanica92.blogspot.rs

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Asi před měsícem jsem si koupila korektor True a taky jsem moc spokojená ....a úplně nej, nej objev pro mě byl jejich Sypký fixační pudr Magix
    http://beautybookbyhana.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  14. ahoj ak máš rada matné ruže tak ti odporučam značku MARY KAY ;) sýte, dlhotrvácne farby, pery ti nevysušia práve naopak hydratuje. Niekedy sa oplatí investovať viac ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mary kay som zatial neskusala, avsak uz som skusala aj cenovo dost drahsie ruze a vysusali mi pery tak ci tak. Ale kto vie, mozno vyskusam aj tie od Mary Kay a pridem na to, ze ti nevysusaju :)

      Odstrániť
  15. Nejvíce mě zaujaly ty fixky na rty a jejich barvičky mě vážně okouzlily! Tvoje makeup looky jsou krásné! Jinak jsem si všimla, že máš narůžovělé vlásky nebo to je jen filtr? :D ♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie je to filter :), naozaj sú ružové a myslím, že budú ešte viac :). Toto mi zostalo z Loreal ružového spreju, je to nová rada o ktorej budem písať tiež niekedy článok :))

      Odstrániť
    2. Moc se na ten článek těším!!! ♥♥♥

      Odstrániť
  16. Beautiful girl! <3 Following, I invite you again to me <3

    agnesssja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Tak aj ja som si zaspomínala na guličkový púder. :-)
    A záľuba k nemu mi ostala dodnes, keďže aj teraz ho u mňa nájdeš v kúpeľni. :-)
    Si zlatá a aj ostatné baby s tebou.
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
  18. To musela být skvělá akce! na fotkách ti to neskutečně sluší :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Great post ,looks like really interesting products
    http://www.styleofzion.com

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Mám to úplně stejně :D taky jsem si vždycky jako mladší prohlížela ty katalogy, co měla mamka doma :D Já si teda od avonu pravidelně nic nekupuji, protože dávám přednost v kosmetice jiným značkám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  21. The red nail polish has the perfect colour!
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    www.dressedwithsoul.com

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Já si Avon v poslední době dost oblíbila. Moc mi vyhovuje korektor Ideal flawless :)

    OdpovedaťOdstrániť
  23. S Avonem mám dost dobré zkušenosti :) jinak sluší

    http://catthegdiaries.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Ja mám Avon rada a z tejto kolekcie ma veľmi zaujali laky na nechty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Great post. :)

    Please visit my Blog :)

    http://littledreamer30.blogspot.ba/

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Really interesting post, my dear!
    The photos are so wonderful and colorful! Cause this I like it a lot!
    You are so beautiful, too.

    Gotičarka

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Máš moc hezký obličej a rysy :) Já zatím vyzkoušela řasenku a nemůžu si stěžovat, za mě spokojenost :)

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Presne taketo licenie milujem, jednoduche, no krasne zenske :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig