piatok 17. marca 2017

Zmena je život, alebo???


Hovorí sa, že keď si žena ostrihá alebo zmení farbu vlasov, tak v jej živote nastala veľká zmena. Zmena účesu je predsa len veľký zásah a mení častokrát celkový výzor človeka.
Ale čo ak chcete len tak na chvíľku vedieť, či by vám tie krátke, červené, oranžové alebo dúhové vlasy išli, bez toho, aby  ste po večeroch plakali do vankúša nad unáhleným alebo jednoducho nie vydareným nápadom?
Dá sa to?  V podstate aj áno a stačí vám na to jednoduchá aplikácia :) Veď čítajte ďalej a inak nie, neostrihala som sa :D.




O čom je vlastne dnes reč? O virtuálnom kaderníkovi na stránke happyhair. Myslím, že asi nie som jediná, ktorá chce neustále to, čo nemá. Mám dlhé vlasy, chcela by som krátke, keď som mala krátke vlasy, chcela som dlhé. Mám teraz svetlé vlasy, uvažujem - ako inak- či by neboli lepšie tmavšie....a takto by som mohla pokračovať do nekonečna.  

Aby som ukojila svoju túžbu po zmene a prišla na to, či by mi táto zmena vôbec aspoň trošku išla, vyskúšala som si virtuálneho vizážistu :). 
Je to v podstate strašne jednoduché a je to zadarmo, stačí sa len prihlásiť na túto stránku, vložiť svoju fotku (najlepšie takú, kde máte vyčesané vlasy) a začať skúšať. Na výber je asi milión účesov od klasických po farebné, celebritné, pánske, dámske a neviem ešte aké všelijaké možné. Každý účes sa dá nastaviť na  vlastné "miery hlavy”. 
Ja mám hlavú malú a guľatú :) a v pohode som si dokázala vytvoriť celkom reálny look. Farba vlasov sa dá tiež meniť, aj keď tá vyzerá už o niečo menej reálne.  

Okrem farby vlasov sa dajú meniť aj farby očí a dotvárať make up. Stačí si vybrať farbu a viete si urobiť očné tiene, linky, zmeniť rúž, pridať trošku života do líčiek a to všetko len pár kliknutiami. Je to naozaj strašne jednoduché, len pozor, nefungovalo mi to v safari prehliadači...inak mňa ten prehliadač vie tak hnevať, nefunguje mi v ňom polka vecí!

Tento nový image som si stiahla jedným klikom do počítača a išla som prekvapiť a strašiť mojich blízkych :). ( s tou červenou hlavou to išlo veľmi jednoducho :DD)


Tak takto budem vyzerať o 20 rokov??? :D to je strašneeeee :D, nikdy si na takto krátko nesmiem ostrihať vlasy :). 




Ktorý účes mi podľa vás najviac ide :)? Ktorému by som sa mala čo najviac vyhýbať je asi jasné :)) Už ste niekedy skúšali tohto virtuálneho vizážistu?? Ak áno, ako sa vám to pozdávalo? 

Prajem vám krásny deň :) 
vaša Lulu 



Share:

34 komentárov

  1. Něco takového jsem vždycky hledala, abych si vyzkoušela, jak budu vypadat, takže děkuju za tip!
    A nejvíc mi k tobě sedí ta blond:)

    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To je super, já jsem vždy podobnou aplikaci chtěla vyzkoušet! Nejvíc ti podle mě sedí blond a účes s pletenou čelenkou :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Asi tě nepotěším, ale já bych to být tebou neměnila.... :) Barvička i střih, kterou máš teď ti moc sluší, tak neměň něco, co funguje ... i když samozřejmě tyhle problémy chápu, mám to samé, sotva jsem si minulý rok nechala ostříhat mikádo, tak už jsem zase chtěla dlouhé vlasy :D :D
    https://beautybookbyhana.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten prvý a druhý účes sú top, veľmi ti pristanú. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten první účes by ti slušel moc :) Na tohle jsem nikdy neměla nervy a vždycky jsem to radši riskla :D Zrovna zítra mě čeká podobná změna, tak pak na blogu bude článek :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Podľa mňa ti ten prvý typ účesu sedí, aj tá farba aj strih. O tej stránke som ani len netušila, no ide fakt o dokonalé efekty. Prv som si fakt myslela, že sú to tvoje fotky, ale no ok toľko rôznych druhov účesov a farieb asi nie sú realitou. A inak väčšinou sa vraví, že ak máš žena nové vlasy, má aj nového chlapa.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ešte som toto nikdy neskúšala, ale okamžite idem na to, lebo chcem vedieť ako vyzerám s krátkymi vlasmi :D vždy som mala dlhé alebo polodlhé. :) No a podľa mňa ti najviac pristane jednoznačne prvý účes.. :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Wow, tak to je naprosto bozi program.
    Pokazde s jinym ucesem, jiny clovek.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ja som to vedela, keď som videla na Insta videjko, že to nebude naozaj :P ale ten prvý by ti naozaj pristal :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  10. presne to poznám ja som stale ccela byť zrzka a nakoniec už rok a pol som , prešla som z čiernej na ryšavu a popravde uz by som necela zmenit a pred tromi rokmi som si dala v zadnej časti urobit dredy :) takže som spoko. a ten proram je pecká riadna :) ;)

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ten první ti hezky sedí :)

    ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Díky za tip na appku, několikrát jsem zkoušela najít různé aplikace na změnu vlasů, ale vždycky to vypadalo uměle a divně.
    Nejvíc se mi na tobě líbí ten první vlasový styling. To je bomba!:)
    ...Instantní krása...

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tak tuhle aplikaci musím vyzkoušet :) Každopádně, ten první účes ti skvěle sedí :)
    Yane nee

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Myslela jsem si, že ses opravdu ostříhala podle toho prvního obrázku, ten je pecka :)

    Cosmokočka

    OdpovedaťOdstrániť
  15. wow! love it! :)

    nicoolsblog.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Ten prvý účes je super...je taký...ako by som povedal...pridal ti na veku ale zároveň ti dodal vyzretosť a zmyselnosť...((-:

    OdpovedaťOdstrániť
  17. No to musím skúsiť som zvedavá ako dopadnem :D

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Super článok, pamätám si, že kedysi dávno (tak 12 rokov som mohla mať) som mala doma takýto podobný program, len tie účesy vyzerali strašne neprirodzene. Som rada, že toto je už premakanejšie a určite to pôjdem vyskúšať..

    Papi Lapi Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Toto je super :) veľakrát som hľadala niečo podobné, kde by som si mohla aspoň približne pozrieť, akoby som vyzerala s inými vlasmi. :-D Mimochodom, tebe pristanú snáď všetky farby a účesy. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Tu aplikaci znám, ale už funguje déle ne? Myslím, že je to ona se kterou jsem pár let zpět zkoušela na hlavu si přidat snad všechno možný :D Jak píšeš s tou změnou a ostříháním, tak úplně vím o čem mluvíš. Nedávno jsem si chtěla zastřihnout konečky, ale nějak jsem to přehnala a pořád rovnala a rovnala až jsem si ostříhala vlasy o 10 cm a zůstala jsem stát před zrcadlem s vykulenýma očima. Jako sžila jsem se s tím, ale ani nevíš jak se těším na to, až budu mít zas dlouhé :D Jinak nejvíce ti sluší hned ty první :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Ta poslední varianta se mi líbí moc :)

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Nejvíce ti sedí první a poslední :)) ♥
    Sleduji
    YourVee.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  23. wow prvý účes a farba je perfektná!! Takto na mňa pôsobíš ako studený typ, takže všetky studené farby sa mi na tebe páčia viac ako tie tmavšie a do tepla. Ale sekne ti aj ten krátky zostrih s červenou farbou :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Nejvíc se mi líbí ten první a ten s těmy copánky! ♥
    Virtuálního vizážistu jsem vyzkoušela mnohokrát. Nejvíce, když jsem byla menší. Měla jsem spoustu aplikací a upravovala jsem v nich všechny rodinné příslušníky a přátele! :D
    Krásný článek! :) ♥
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  26. ten prvy uces!! urcite si ho daj!

    www.donnaiveh.com

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Ten první účes je skvělý.
    Děkuji za skvělý tip. Určitě ho vyzkouším. :)
    Blog na zabití

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Mně se na tobě strašně líbí ten první účes ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Musím povedať, že ja premýšľam vždy nad radikálnou zmenou účesu práve v dobe, keď sa mi "nedarí" alebo som smutná alebo sa skončila nejaká "etapa"(šťastná aj smutná)... takže niečo na tej vete bude.=D
    Stránku musím skúsiť - teraz uvažujem nad krátkou ofinou, takou do polovice čela, ale neviem si to na sebe predstaviť a nemám dobrú kaderníčku, tak váham.=D
    Inak tebe pristane hádam každý z tých účesov - akurát tie hnedé a bordové krátke ťa robia zbytočne staršou, ale nedá sa povedať, že by si v nich vyzerala zle... a zbytok úplne super.=D

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig