sobota 23. marca 2019

Mama jeans - outfit

mama jeans- ako ich nosiť


Hlásim sa z východu, už to budú pomaly dva mesiace a poviem vám, je to veľká zmena. Neviem povedať zatiaľ aká, pretože na nejaké závery je skoro, ale je to niečo úplne iné.  Človek sa pri takýchto okolnostiach o sebe niečo naučí, hoci by som samozrejme bola radšej, keby som sa v (staro) novom prostredí cítila hneď ako ryba vo vode, ale takto nefunguje (aspoň nie u mňa).
Písať, že som opäť mierne (aj viac) nachladená, je už asi trochu.... divné (trápne)? Ale, je to tak a to je jedna z vecí, ktoré mi často berú pozitívnu energiu. Neviem ako sa dať konečne dokopy, hoci dúfam, že sa moja imunita dá do poriadku, hlavne s prichádzajúcimi teplými dňami. Slnko mi stále dodáva energiu a dnes je opäť jeden z tých dní, keď všade cítiť jar a mne sa chce precítiť život o niečo intenzívnejšie ako inokedy. 

Čo mám na sebe: 

Veľmi sa mi páči štýl mama jeans, hoci pri väčších bokoch, to teda nie je radosť obliekať. Tieto mám z Caliope a hoci som v nich v kabínke vedela dopasovať takmer všetko, naživo to až taká sranda nebola. Svetre mi z toho vytŕčali a obyčajne tričká vyzerali tiež dosť divne. Až keď som ich vyskúšala s body tričkom, konečne dávali nejaký normálny výsledok. Keďže však úplne teplo nie je, musela som outfit doplniť o čierny sveter. 

Čo sa týka topánok, som hlavne za pohodlnosť a tieto z CCC-shoes sú veľmi mäkké a chodí sa v nich ako v bavlnke. Vďaka striebornému lemu ozvláštnia celý outfit a dajú sa kombinovať ako k športovým veciam, tak aj k elegantnejším.


blog o mode







Outfit: Shoes:CCC-shoes   Jeans:Caliope  Top:Sugar Birds  Sveater:Terannova 
Watches: Daniel Welington

Ako ste na tom s nosením mama jeans vy? Nosíte ich alebo sa im radšej oblúkom vyhýbate?

Majte sa mi zatiaľ krásne
vaša
Lulu :)
Share:

4 komentáre

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig