utorok 13. februára 2018

Love, love

winter outfit women

Valentín sa neuprosne blíži a mne na sociálnych sieťach buď vyskakujú valentínske líčenia, milé love fotky alebo naopak stories a komentáre o tom, či všetci potratili rozum a že ide aj tak o komerčný a divný sviatok.
 A ja naďalej zamyslene skrolujem a rozmýšľam aké stanovisko k tomu vlastne asi mám.... 

winter outfit women



 No a čo teda ja? Samozrejme že sa poteším, keď si na mňa niekto spomenie, veď kto nie? 
 A ak mám s kým oslavovať, tak oslavujem tak po svojsky.  Reči ako komerčné sviatky ma nechávajú chladnou, pretože tak ako si spomeniete na človeka, keď ma nejaký sviatok a neradím to do podobnej kategórie, tak podobne prirodzene vidím aj tento sviatok. Samozrejme, žiadne extrémy prosím.
Áno, áno, obdarovať sa môžeme každý deň, Vianoce môžeme mať každý deň, Valentína, Veľkú noc (no dobre tá je trocha odveci)........ a čo ja viem čo ešte... 
Ale aj tak si myslím, že spomínať si na tých, ktorých máme radi, je milé a zmysluplné a nemusí ísť pri tom len o partnerov. Ja som na Valentína niekedy zvykla volať rodičom a jednoducho som im povedala, že ich mám rada. 

V živote si treba hľadať príležitosti na to, aby sme odlíšili jeden deň od druhého, hlavne pri takom tempe, akým väčšina z nás žije a možno je tento “sviatok” jedným z nich. A nemusíte mať pri tom valentínsky mejkap či srdiečkovú košeľu (akú mám práve ja tuto :D), ale ak chcete, prečo nie?
V prvom rade si treba spomenúť na tých, ku ktorým máme blízko... veď na čom inom vlastne v živote záleží?

winter outfit



outfit winter



slovakk blogger
Outfit- dnes nosím:     Blouse: Hause      Jeans: Bershka     Shoes: Poľsko -trh  Coat: by Koton 

Aký názor na Valentína máte vy?


Majte sa mi zatiaľ krásne
vaša 
Lulu
Share:

15 komentárov

  1. tá košielka je veľmi pekná :) i keď určite si ju môžeš dať aj mimo Valentína :) ja osobne som tak nejak v strede, čo sa týka názoru na tento sviatok. nejak z toho nerobím vedu a neoslavujeme ho príliš, avšak niekde na koláčik si asi pôjdeme sadnúť :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc pekný outfit :) kabatík je nádherný veľmi ti pristane.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja si myslím, že je milé potešiť svoju polovičku, kamarátku či rodičov nejakoiu maličkosťou, ale že by som tento sviatok nejak extra oslavovala, tak to zase nie:)

    Saja Frey- blog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Košile a boty vypadají fakt úžasně!! :))

    My Valentýn úplně nedodržujeme. Je teda pravda, že i když to pro nás není úplně nějaký top "svátek", stejně se nám to do povědomí dostalo a ten večer je pro nás trochu jiný. A co si budeme povídat, jako správná ženská tu kytku prostě očekávám, i když je to neskutečná komerce. :D

    B&M&P

    OdpovedaťOdstrániť
  6. košieľka je veľmi milá, z nejakého dôvodu sa mi k tebe neskutočne veľmi hodí ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  7. your red coat is so beautiful! This whole outfit is super cute :)

    http://telltalesofdiana.org

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krásny outfit, Lucka :)
    Ja teda Valentín neoslavujem ale viac než to haló okolo tohoto sviatku mi prekáža to, ako sa tak veľmi veľa ľudí začalo biť do pŕs, že sú proti nemu. Jasné, že každý chce a má právo vyjadriť svoj názor, no zdá sa mi, že niektorí sa za každú cenu snažia byť tak veľmi proti, až je to horšie, než keby boli za... no, dúfam, že vieš ako to myslím..

    Candy | C a n d y G r a n t

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, presne viem ako to myslíš a presne tak to príde aj mne🙂

      Odstrániť
  9. Ta košile ti moc sluší! :) Já Valentýn extra neslavím, ale ráda obdaruju mamku kytičkou, stejně tak jako přítel mě :) Spíš si uděláme hezký den, ale nějaký povyk z toho taky neděláme.

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Pekná košeľa :) Inak ja Valentín vôbec neriešim, keď sa už blíži tento sviatok, tak automaticky každý začne riešiť outfity, líčenia, čo robiť a darovať a potom sú všade články, prečo ho niekto miluje a prečo ho niekto nenávidí :) Ja to vôbec neriešim a neodsudzujem nikoho, kto ho slávi ani toho, kto ho neslávi.. proste je to banalita..:) Den ako každý iný akurát sme si s manželom kúpili čokošku a koláčiky :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Přesně jak píšeš, Valentýn mi přijde hrozně komerční, všechny odbchody jen tahají z lidí peníze. Samozřejmě je hezké být obdarovaná, ale nemusí to být jen na Valentýna. Outfit je krásný, moc se mi líbí ta košile :)
    Petra z blogu mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No mne práve komerčný nepríde...., teda, to by som potom mohla nazývať takto všetky sviatky.... a to si práve nemyslím, asi sme sa troška zle pochopili😁 A ďakujem 🙂

      Odstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig