pondelok 26. februára 2018

Líčenie a recenzia noviniek od Pupa

make up with Pupa

Ahojte, konečne dospel čas a ja vám môžem predstaviť nové trblietavé novinky od Pupy. Ide o produkty, ktoré boli určené síce hlavne na vianočnú sezónu, ale keďže je momentálne zasa plesová sezóna, určite stoja za zmienku :). Samozrejme, nechýba ani líčenie, ktoré je vhodné ako na slávnostné príležitosti, tak aj na bežný deň.
Tak sa teda pozrime na to, o aké novinky ide a či stoja za to!

blog o kozmetike a krase

Najprv prejdem k trošku výraznejšiemu líčeniu, a to s týmito riadne trblietavými tieňmi Glitter Bomb, ktoré sú neskutočne úplne-že-extra-trblietavé a pigmentované. Ja som použila na vnútorný okraj oka sparkling rose 007 a na vonkajší okraj midnight black 009, ktorá je však skôr sivá ako čierna.

Jediná ich nevýhoda je v tom, že si pri nanášaní treba dávať pozor, aby ste si ich dali len tam, kde chcete, čo si vyžaduje pohrať sa s nanášaním, pretože pri rýchlom narábaní sa z vás môže stať diskoguľa :D. A samozrejme aj odlíčenie bude troška náročnejšie, ale s tým treba celkovo pri trblietkach počítať :).

pupa glitter bomb review


Odtieňov je celkovo deväť a mňa nenecháva chladnou hlavne tyrkysová (emerald jewel 004), ktorú musím v blízkej dobe vyskúšať.  Nanášala som ich najprv prstami, pri tieňovaní som potom použila už štetec. 
 Linku som si nakreslila so Skinny liner, predsa len s jej hrotom sa mi pracuje najlepšie. Nad horný okraj som použila sivý tieň z paletky, ktorej sa budem podrobnejšie venovať nižšie. 

Na ústach mám rúž Pupa Volume (odtieň 502 burgundy show), ktorý má neskutočne intenzívnu farbu a krémovú textúru. Ide o zväčšujúci rúž a myslím si, že naozaj mi pery zväčšil, už aj na fotke vidno, že moja vrchná pera vyzerá o čosi väčšia, ako tam, kde mám matné rúže :).

Jediné, čo mi na ňom prekáža, je to, že tým, že ide o krémovú textúru, ľahko sa dokáže z pier pri nejakom dotyku rozmazať, takže na to treba myslieť.
Čo ma však na ňom najviac baví (okrem šialenej farby), je jeho krásny vesmírny obal, taký istý majú aj dva rúže z rady I'am matt :).

pupa zväčšujúci rúž na pery recenzia



Keď už sú trblietky všade, prečo nie aj na nechtoch :). Asi viete ako je to s mojím lakovaním nechtov, avšak opäť som neodolala a vyskúšala tento zlatý Light up to night, s ktorým sa dá pekne pohrať s intenzitou - ak sa chcete trblietať poriadne, stačí len pridať vrstvu. Len jeho odlakovanie je ako za trest, pretože trblietkam sa akosi nechce ísť z nechtu dole...
Ako je u Pupy zvykom, jej jednoduchý a zároveň zaujímavý dizajn ma dosť dostal a tento lak mi bude robiť okrem iného aj parádu na poličke :D. Okrem zlatej farby nájdete v tomto prevedení ešte tmavofialovú. 

beauty blogger roka, blog o krase lifeinpicturesbylu

beauty blogger slovakia


Je zaujímavé, ako rúž dokáže zmeniť na chvíľku našu osobnosť, aj preto ich rada mením podľa nálady  :).  Ak tmavé veľmi nemusíte, nejakým v nude farbe určite nič nepokazíte.
Ja som sa im dosť dlhú dobu vyhýbala, pretože som nevedela nájsť ten správny odtieň, lepšie povedané, boli na mňa väčšinou príliš svetlé. Zaujímave je to, že Pupa ma niekoľko svetlých odtieňov a z tých, čo mám, ani v jednom nevyzerám ako smrtka, čo ma celkom teší :D.

Ten,  ktorý mám hore na fotke, je v odtieni 030. Ide o matný rúž - I am matt, ktorý mi nejak extrémne nevysúša pery, má intenzívnu farbu a vyzerá na perách naozaj prirodzene, pretože nezvýrazňuje suché miesta.
Okrem toho keď sa aj vytráca, tak postupne, čiže stále vyzerá na perách dobre. Tieto  rúže majú veľkú šancu dostať sa medzi mojich top obľúbencov :). Okrem toho má Pupa veľmi slušný výber farieb, dokopy je ich 16 :).

testujeme kozmetiku



Pri tomto líčení mám opäť rúž I am matt v odtieni 032. Čo sa týka očí, využila som hlavne paletu PUPART eyes, lips and face. V paletke nájdete veľa pekných odtieňov, či už rúžov, tieňov, ale aj rôzne korektory, púder, rozjasňovač, či bronzer.
 Osobne najviac využívam tiene, ktoré sa dajú použiť ako na denné, tak aj večerné líčenie, objavila som tak krásny hnedo-zlatý tieň, bez ktorého sa už asi len tak nezaobídem :) (viď foto dolu). Tiene sa nanášajú dobre, len výdrž by mohla byť ešte o niečo dlhšia.
Ako závislák na lícenkách oceňujem, že sú tam dve a že majú väčší rozmer. Najprv som si síce myslela, že sú to odtiene, ktoré budú splývať s mojou pokožkou, no našťastie sa tak nestalo, sú prirodzené, ale na tvári ich vidno.
Čo mi však na paletke vadí, je tvar púdru a bronzeru, ktorý je príliš úzky a zbytočne dlhý. Tým pádom sa nanáša zle na štetec a často sa stáva, že naberám aj z vedľa ležiaceho produktu ....čo mi nie je veľmi po chuti :/. Jediné východisko je úzky štetec, ktorý som si ešte musela zúžiť prstami a až potom nanášať...

Na všetkých líčeniach mám púder, bronzer a aj lícenku z tejto paletky. Nenechajte sa oklamať obalom, farby vo vnútri došli celé :D


 Zároveň tu môžete vidieť ten úžasný hnedo-zlatý tieň :), ale aj ostatné majú veľmi pekné farby. Tento bol však láska na prvý pohľad :).

Nakoľko som už použila trblietavé líčenie s Glitter Bomb, pri tejto rozjasňujúcej báze s trblietkami som využila len samostatnú bázu pri líčení, ktorá má svetlý odtieň a mastnejšiu konzistenciu. 


Čo ma dosť nadchlo, je táto ceruzka Made to last eyeshadow, ide vlastne o vodeodolný tieň v ceruzke, ktorý sa dá použiť tiež ako linka a takto som ho vlastne použila aj pri líčení. 
Má krásnu farbu, ľahko sa nanáša a výdrž je tiež slušná. 

blog o kráse, recenzia kozmetiky, lifestyle

Tak a to by bolo na dnes z noviniek všetko :), zaujalo vás z toho niečo, alebo už máte aj čo-to odskúšané? Ak áno, určite mi dajte vedieť váš názor :). 

Majte sa mi zatiaľ krásne
vaša
Lulu :)

Share:

11 komentárov

  1. ako prvé, nádherné líčenie Lucka <3 určite by som rada skúsila tie trblietavé tiene, vyzerajú naozaj krásne, a presne si viem predstaviť ako sa budú odličovať, ale tak podstúpim to riziko. Rúž ktorý máš na perách sa ti neskutočne nosí ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Všetko je úplne krásne! Často si nechty nelakujem ale laky sa mi veľmi páčili a aj tie rúže. ;) :)

    Ann´s Life

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som od Pupa nikdy nič nevyskúšala, a ked som raz na jednom letisku zbadala značku Pupa a ich stojan, tak som okamžite zbystrila pozornosť, lenže pri tom množstve som ani nevedela, čo by som chcela vyskúšať, tak som odišla naprázdno :) To ja vždy a nie len pritomto.. a inak najviac ti sekne ten tmavá odtien ružu :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tie rúže majú aké geniálne balenia! :) vyzeráš krásne ako vždy ;) Lucka, chcela som sa ťa opýtať, čím fotíš, že máš tak krásne zábery, prosím? :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :), fotím buď Olympusom pl8 alebo Canonom, minulý rok to bol Canon 100D a teraz mam v posledných článkoch fotky s novým Canon 77 D. Inak ten starý budem predávať, ale len bez objektívu, ale takmer všetky fotky mám s 50mm objektívom, pri Olympuse so 45mm :)

      Odstrániť
  5. Ty oči ti krásně vyniknou! :) Produkty vypadají krásně.

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Produkty vypadají moc dobře :) se značkou Pupa nemám zkušenosti, tak těchto novinek možná využiji a nějaké zkusím :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nádherné líčení! Všechny jejich produkty vypadají lákavě:D
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krásne líčenie :) najviac ma zaujali rúže, ako správnu rúžovú maniačku. :-D Hneď by som si vybrala. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig