streda 22. marca 2017

Jarný wishlist

olympus pen, zao make up

Konečne prišla jar, slnko začína pomaly viac svietiť, vtáčiky lalákajú o 106 a dokonca je aj viac-menej teplo :). A s teplom prichádza aj zhadzovanie zimných búnd a výmena šatníka.
U mňa to funguje tak, že sa mesiac snažím dostať k odloženiu zimných vecí. Výsledok je taký, že som sa zatiaľ dostala  k veľmi úzkemu okraju, ktorý zahŕňa šály a jednu bundu :D.  Za to mi však na jedničku ide prokrastinácia,  rozmýšľanie nad tým, čo všetko nemám a čo by sa mi tak najbližšie mesiace zišlo, plus prevetrávanie rôznych e-shopov.

Aby som v tom neostala úplne sama :D, pripravila som si pre vás aspoň taký malý výber toho, počom momentálne túžim :) a možno nakazila aj vás :).

moda, bloger, slovensko


Keď som odkladala čižmy a snažila sa vyhrabať topánky vhodné na toto obdobie, prišla na to (ako inak), že si vlastne nemám čo obuť....teda viac menej :D.  No dobre niečo by sa našlo, lenže ja som momentálne posadnutá platformovými  teniskami a topánkami...bože sú také super (nejaký ten pán by asi namietal, že je to strašné a absolútne antisexy, ale ja mám iný názor).

Doma mám len jedny hnedé platformy a chápete, potrebujem aj nejaké svetlé, vlastne aj tmavé.... alebo také lesklé tenisky Victoria (čo tam po tom, že ich nebudem mať opäť s čím dopasovať, to vyriešim potom - nejakým ďalším nákupom :D).

Samostatnou kategóriou topánok sú pre mňa tenisky Converse, v podstate pri nich trpím ťažkou schizofréniou. Chcem ich pretože sú strašne univerzálne a cool a má ich predsa každý, ale zároveň ich nechcem, pretože ich má každý..... :O   Tak chcem ich, alebo nie???!


Odkedy som si kúpila Macbook stále mi vrtá v hlave, či by som si na cestovanie domov nemala zaobstarať aj Ipad. Pokiaľ bol v klasických farbách, celkom som sa tejto myšlienke dokázala ubrániť, odkedy je však v rose gold, odolávam omnoho ťažšie.... Nevadí, že domov chodím raz za mesiac (niekedy za dva) a že inde ho asi veľmi využívať nebudem.... Dôležité je, že by mi pasoval k mobilu, nie?? :D



Farebná koženka, tak to je niečo čo by sa mi zišlo na oživenie jarného šatníka. Len neviem, akú  farbu by som chcela, teda viem, že by som chcela z každej jednu, ale to by asi veľmi možné nebolo. Myslím, že taká slniečková žltá by bola ideál, len som ich zatiaľ až tak mnoho nenašla, teda okrem tej z e-shopu  Spartoo.sk, čo je hore na obrázku. 

beaty bloger, slovensko, testujem kozmetiku

Ďalšou vecou, ktorú by som si rada zaobstarala je nejaká kvalitná bio kozmetika, teda najmä make-up. Neznamená to, že chcem teraz prejsť úplne na inú stranu a dať zbohom všetkej “klasickej”  kozmetike, avšak zaujíma ma či by mi ten make- up nezlepšil moju úbohu pleť. Zatiaľ hľadám vhodného adepta bez silikónov, parabénov, možno aj alkoholu a kokosového oleja a všetkých tých vecí, ktoré môžu upchávať póry, alebo robiť zle citlivej pleti. Ak by ste mali nejaký overený tip, určite mi dajte vedieť :)


blogger

Wishlist slávnostne zakončujem týmto krásnym Olympusom. Rozmýšľam nad ním už strašne dlho, pretože je pekný, hodil by sa mi k očiam :D, má výsuvný displej na selfie fotky a je pekný (veľmi pekný a biely, aj hnedý a pekný :D). Len mi zatiaľ v kúpe bráni to, že foťák mám (a je celkom fajn), no a samozrejme cena tiež nie je najnižšia...ale ja verím, že si k sebe raz cestu predsa nájdeme. 

Aký je váš momentálny wishlist? Zhodneme sa na niečom?

Prajem vám krásny deň
vaša Lulu


Share:

33 komentárov

  1. Na nějaký pěkný křiváček si taky brousím zuby, a pak taky na nový kalhoty a košilový šaty ! :) ... Jo a ještě Conversky :).
    A za mě tedy Ipad, pokud ho vyloženě nepotřebuješ k práci, není úplně nutnost, já si pohodlně vystačím z laptopem a telefonem :).

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Len ked mne sa zda mobil tak maly na kopu veci, aj preto by som rada ipad :)

      Odstrániť
  2. Ty barevné křiváky jsou luxusní, ten žlutý by ti hrozně slušel! :) já mám na wishlistu aktuálně kufr na cestování, nějaké pořádné tenisky a letní věci, chystám se strávit spoustu měsíců v teple. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na prvom obrázku máš Zao... a ak hľadáš kvalitnú prírodnú kozmetiku, tak určite odporúčam. Mám od nej viacero vecí a je fakt skvelá. Minerálny makeup je úplne skvelý, ceruzka na oči takisto, rúž ma prekvapil svojou kvalitou a výdržou a dokonca momentálne testujem lak na nechty ;)
    A na mojom momentálnom wishliste mám notebook, ktorý si plánujem kúpiť niekedy v lete... nejak ma všetka technika tento rok opúšťa.

    Flung out of space

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nad zao mejkapom dost rozmyslam, len sa bojim, ze bude mat strasne male krytie, co by pri mojej problematickej pleti dobre nebolo. Ale objednala som si vzorku, tak uvidim ci sa vrhnem do celeho balenia :)

      Odstrániť
  4. Taky bych potřebovala nový foťák

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Very nice list :)
    deriasworld.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. aja pozerám po farebnej koženke, páči sa mi červená alebo žltá :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mně se ty botky na platformě nelíbí, nemůžu si pomoct :D naopak Olympus bych brala též všema deseti :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mně nejvíc naštvalo, že jsem si koupila Olympus Pen E-PL7 a o měsíc později šel do prodeje E-PL8. :DD Barevné koženkové bundy se mi také moc líbí. :)
    Mr. Kev

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no to ano, to by ma nastvalo aj mna, ale pocula som, ze medzi nimi velmi velky rozdiel nie je

      Odstrániť
  9. žltá koženka je dokonalá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Rose gold je nádherná barva!
    A taky už si nějakej ten rok brousím zuby na Olympus:) Teď si taťka (napůl i mě) pořídil Olympus OMD a je naprosto dokonalej! Navíc jsem navrhla, aby koupil barvu z limitované edice a je překrásnej!
    Tak snad se ti všechny přání splní :)

    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak asi to tak skoro nebude (pri cenach niektorych veci) ale snad to do dochodku stihnem :D

      Odstrániť
  11. perfect yellow jacket :) and I love All Star shoes;)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Sakra libi se mi vsechno snad :D fotak potrebuju, ickovy veci desne chci, bundicka super, stejne tak botky <3

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Beautiful selection:) I have that yellow jacket:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Najlepšie sú tie tenisky. Skvelý wishlist ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Za mě bílé conversky joo, je to nejuniverzálnější a nejpohodlnějsí obuv na jaro/léto! A u nás ve městě je každý nemá, tak jsem ohledně toho v klidu :)

    Cosmokočka

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Taky nemám boty! Nutně potřebuju klasické tenisky, plátěnky, a balerínky :)
    A ten olympus - ach, já bych si tak ráda nějaký koupila, klidně by stačil PEN-7 :D ale ty peníze :D

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Super clanok, uz len zacat nakupovat ! :)

    www.nikkynow.wordpress.com

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Amazing whislist. i adore the jackets.

    Would you like us to follow each other? Let me know on my blog
    xoxo

    http://badassvampire.blogspot.rs/

    OdpovedaťOdstrániť
  19. OMGGGGGGGGGGGG - want the yellow jacket!

    http://adoorablee.blogspot.de/

    OdpovedaťOdstrániť
  20. 100% se shodneme na Olympusu. Toho miláčka potřebuju! ♥ Moc bych si přála klasickej černej křivák a pak paletku od Too Faced z ejich Peach kolekce! ♥
    Krásný článek! :) ♥
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Pěkný wishlist. Moc se mi líbí ty bundičky - hlavně ta žlutá a lososová. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Great wishlist!
    Have a nice evening!
    Gil Zetbase

    OdpovedaťOdstrániť
  23. S tím foťákem souhlasím. Je super a už po něm docela dlouho pokukuji, akorát si pořád porovnávám, zda nenajdu ještě nějaký co by byl pro mě lepší. Mě by se moc líbil v té bílé, tak uvidím, jak to vymyslím, ale musím si už nějaký pořídit :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Ahoj, super článok :) Možem sa spýtať ako si robíš tie wishlist obrázky ? v nejakej appke ? :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig