štvrtok 17. apríla 2014

Okuliare s kvetmi- flower sunglasses


Krásny zelený štvrtok priamo z môjho rodného domova prajem :). Keď som odchádzala z Bratislavy, došli mi konečne moje kvetové okuliare. Už som sa ich nemohla dočkať. Podľa mňa sú úúúplne, že super. Mám veľmi rada kvetový vzor a ešte keď je 3D no úžas. Vy ste si už nejaké zaobstarali? Alebo mate radšej niečo jednoduchšie?  U nás je ich celkom ťažké zohnať, síce v Telly Wajl nejaké sú, no keďže majú okrúhly tvar, niesu podľa môjho gusta. Ja ich mám z ebay, azda k nim neskôr pribudne aj nejaký outfit. Do utorka avšak aktívna nebudem, idem si užívať domov a našu malú zoologickú záhradku. Narodilo sa nám kopu zlatučkých mláďatiek, určite pridám nejaké fotky. Inak ako u Vás prebieha veľká noc? U nás je to celkom zhon a samé nacvičovanie spevov na veľkonočné trojdnie :).

Vedeli by ste si niečo z tohto vybrať? :)








Share:

5 komentárov

  1. amazing glasses!! love them!
    xoxo,

    http://whitedahlia.blogs.elle.es/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wow those sunglasses are amazing!!! Those floral designs are so perfect for the spring and summertime and seem to fit perfectly into this Coachella-obsessed time of the year haha. I also love the other selections you put into this post. I just bought three sunglasses recently but none of them were as incredible as these!

    xx Debbie

    www.whatdoffydoes.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Incredible glasses! Thanks for your lovely comment! with pleasure we can follow each other via Google friend; did it, your turn ;) Hope to keep in touch!
    Today new post, Rocker Spring
    Kisses from Spain, Kela

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Of course we can follow each other :) xxx

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig