piatok 4. apríla 2014

L’Oreal Paris Mega Volume Miss Manga - recenzia

Ahojte, som tu so sľúbenou recenziou na novú špirálu Miss Manga od L’Oreal Paris, ktorá sľubuje maximálny objem rias a nekonečne otvorený pohľad ako Manga bábika.

Má skutočne pekný obal a zaujímavý tvar, síce trošku nepraktický, pokiaľ ho chcete napchať do nejakej mini kozmetickej taštičky.
Hlavnou novinkou je kónická-ohybná kefka, pomocou ktorej sa môžte dostať aj na najmenej dostupné riasy.

Jej plusom je, že vyčarí veľký objem a riasy nezlepí. Čo sa týka manga looku, ten nevyčaríte len pomocou špirály, chce to ešte dávku ceruzky a ďalších pomocníkov. Pridávam preto fotku len so špirálou.


Pre mňa je však táto špirála sklamaním. Vyčarí pekný objem rias, to sa jej musí nechať, ibaže je zložená akoby zo samých malých žmolkov, teda oni sa v nej nachádzajú a potom sa nachádzajú aj na vašich riasach.


A ak sa nenachádzajú na riasach, nájdete ich neskôr pod očami. Okrem iného, ak sa dostane čo i len kúsok do oka, začína rodeo a boj o život. Oko začne neskutočne štípať a slziť ako šialené.
toto ostalo len po pár hodinách, po celom dni je to 3-krát horšie
Odličovanie je tiež dosť nepríjemné, pretože žmolko-bodky máte asi všade, len nie preč z tváre.

 Ak by som sa mala ešte raz rozhodnúť, túto špirálu si nekúpim. A čo vy? Aký máte na ňu názor? Skúšali ste ju už? Ste spokojní alebo zdieľate podobný názor?
Share:

1 komentár

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig