pondelok 28. januára 2013

Tangle Teezer recenzia

Verím, že ste o tomto zázračnom hrebeni už všeličo počuli. Ja som už dlho zvažovala jeho kúpu, ibaže u nás ho v bežnom obchode kúpiť ťažko, a cez internet sa mi do toho veľmi nechcelo. Keď som, ale letela z Lyonu v ponuke mali práve túto vecičku. Ešte sa mi nejaké tie peniažky zvýšili :) tak som sa teda po dlhej ostýchavosti rozhodla osloviť uja Letucha :D . Ukázal mi túto krásnu malú vecičku a hne´d som vedela, že bude moja. A tak sa aj stalo.
No táto kefa, ak sa to dá takto nazvať, sľubuje, že rozčesáva vlasy, bez trhania a musím Vám povedať, že poslednú dobu sa mi guzlia vlasy extrémne. Pri rozčesávani som prežívala doslova muky, už som naozaj zvažovala, že sa ostrihám na veľmi krátko. Ale táto kefa naozaj pomáha, trhá oveľa menej a vytrháva málo vlasov. Tým pádom mi padajú aj oveľa menej vlasy, čo bolo pred tým na zaplakanie.
Okrem toho nám tento hrebeň sľubuje lesklejšie vlasy, musím priznať, že vlasy sú na dotyk hladšie, a tým pádom aj zjavne lesklejšie.
Jediná jeho nevýhoda je, že mi z neho značne elektrizujú vlasy. A keď si ním rozčešem nejakú kučierku je po nej. No dobre ostane milá vlnka. :)
V podstate som s ním, ale nadmieru spokojná. Ja mám menšiu cestovnú verziu. Ale možno si ešte zaobstarám časom aj väčšiu. :)
Ak by ste mali záujem môžte si Tangle Teezer obzrieť aj tuto : http://www.kadernicke-potreby.com/c/2235/tangle-teezer?gclid=CIHXqbTyi7UCFU3HtAodXhUAgQ

Môj malý žraločik :)


Share:

1 komentár

  1. prišiel mi minulý týždeň v piatok, nieje zlý ale čakala som od neho naozaj viacej :) za tie peniažky :)

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig