streda 3. januára 2024

Zhrnutie roka 2023



Krásny nový rok 2024 Vám prajem. Celkom rýchlo to zbehlo a dá sa povedať, že môj život minulý rok začal byť opäť trocha viac podobný tomu aký bol predtým aj keď úplne iný😁. Nejak som mohla robiť viac vecí sama, pretože Bumbalo dokázal ostať s tatom občas aj bezo mňa.

Inak bol minulý rok hlavne študijný a ten nový bude ešte viac😳😳. Držím si palce, pretože to bude náročne. Som však rada, že sa mi koncom roka podarilo urobiť niekoľko vecí do školy a tak som mala pokojné sviatky. A najviac sa teším z toho, že som si po 2,5 roku urobila rodinné fotoalbumy :). Fotiek mám v mobile asi milión, ale nechcem ich s Bumbalom pozerať cez mobil. Klasická fotka alebo fotokniha to je hneď lepšie a Bumbalo si v nich neskutočne rád listuje. Ešte si pamätám časy, keď sme mali doma farebnú tlačiareň a fotky sme si vytláčali sami. Teraz mám len na čierny toner a rozmýšľam, že by nebolo od-veci zaobstarať si opäť farebný toner a tlačiareň naň, najmä keď si uvážim koľko tých fotiek máme a vytlačíme. 


Ešte ma čakajú rodinné videa, z ktorých sa snažím robiť mini filmy. Je to pracné, ale verím že to raz poteší, keď si to spolu ako rodina pozrieme a hlavne to bude na jednom mieste a budem vedieť, že som nič dôležité nevymazala. 


Takto sme oslavovali Bumbalové narodeniny :)

Fotka poskúšková :)

Je to zaujímavá doba, sme preplnený fotkami, videami ale často sa ani nemáme reálne na čo pozrieť, keď to nechávame zabudnuté v našich mobiloch či počitačoch. A asi väčšina z nás ma vo vlastných mediach dosť chaus? Ako ste na tom vy? Mňa to po čase celkom zvykne trápiť, často mám plnú pamäť (lebo zo zásady nepoužívam icloud).  A pretože mám rada poriadok vo veciach,  keď nie je celkom ma to znervózňuje. Ale vrátim sa ešte k zhrnutiu.



Rok 2023 bol fajn, zažili sme síce niekoľko vážnejších zravotných problémov v rodine, no nakoniec sa to na dobre obrátilo. Dali sme si prvú rodinnú dovolenku pri mori, ja som konečne ako tak dokončila obývačku. Prebojovala som sa do štvrtého ročníka doktorandského študia, ktorý by mal byť aj posledným. Trocha som sa upustila v mojom stravovaní a pribrala pár kilečiek, ale viem, že je to zo stresu v škole, čiže si ani nedávam nejaké motivačné chudnutia, aj keď cvičenie pre zdravie zaradiť musím. 

A opäť o niečo staršia.

Koncertná: po dlhej dobe na materskej znova pódiu :)


A opäť oslavujeme :)





Som zvedavá čo nám ďalší rok prinesie. Vám aj nám prajem do nového roka hlavne zdravie a pokoj a lásku, pretože keď je to, všetko iné sa dá zvládnuť :). 

Majte sa zatiaľ krásne, 

S pozdravom Lulu :)



Share:

Žiadne komentáre

Zverejnenie komentára

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig