utorok 7. januára 2020

Ako postupujú prípravy na svadbu

svadobny dennik


Prajem Vám krásny Nový rok 2020 :). 

Pre mňa bude tento rok prelomový, ak ma čítate častejšie viete, že tento rok sa budem vydávať. V podstate mi ostáva už len pol rok a potom vhupnem do manželstva. Veľmi sa teším, samozrejme na svadbu, ale hlavne na to čo príde po nej. Nie som zástancom názoru, že svadba by mala byť ten najkrajší deň v živote a potom to ide už len dolu vodou :D. Pre mňa je svadba bránou do iného života, pred ktorým mám obrovský rešpekt a dúfam, že kráčať spoločným životom s mojim partnerom budem vedieť čo najlepšie :).


Musím sa priznať, že v prípravách som sa úplne nenašla, na mnohých detailoch mi až tak nezáleží. Všetko beriem, aspoň zatiaľ, značne prakticky. Je dosť možné, že keď budem tesne pred finišom chytí ma amok a ja budem chcieť mať veci od výmyslu sveta. Najdôležitejšie pre mňa budú šaty, výzdobu sály extra neprežívam a dúfam, že sa to nezmení :D.



Čo už mám

Sálu sme si zajednali ako prvú vec a podľa nej sme vybavili kapelu a tiež kameramana. Mala som aj fotografa, ale žiaľ sa to zmenilo, takže ma čaká opäť vyhľadávací kolotoč :O, na ktorý sa teda vôbec neteším. Ako som už písala tieto veci vo mne zrovna nadšenie nevyvolávajú (čo som to za nevestu!). 
Čo ma ale potešilo a čoho som sa celkom bála, bol výber obrúčok. Vybrali sme ich až nejak veľmi rýchlo :D, v podstate som to úzkeho výberu dala 30 kusov a potom sa mi najviac zapáčili len troje. Boj bol skôr s veľkosťou, nakoľko budem mať kamienky a tam sa veľkosť veľmi potom meniť nedá.  Momentálne čakáme kým ich vyrobia, tak dúfam, že všetko prebehne hladko. Asi to išlo rýchlo aj preto, že som viac menej mala predstavu ako by mali vyzerať a hlavne som ostala v klasickom štýle. Nechcela som veľmi experimentovať, pretože je to vec, ktorá by sa mi mala páčíť a ešte sa aj k všetkému hodiť aj o 20 rokov neskôr. 

Ó šaty....

Bolo mi jasné, že vybrať šaty nebude ľahké, ale že až tak, to som netušila :O. Problém je možno v tom, že nemám úplne jasnú predstavu, hoci som sa snažila nazbierať inšpiráciu. Ibaže jedna vec je inšpirácia a druhá, ako šaty vyzerajú na živo. A možno aj v tom, že výber je naozaj široký a mnoho šiat je krásnych, ale ešte stále som nenašla tie, pri ktorých by som si povedala, že to je ono. Teda jedny som našla, ale tie sú vysoko nad môj rozpočet a skrachovať sa mi pre jedeň deň nechce... 

Zatiaľ som bola na Ukrajine v niektorých salónoch, ceny sa pohybujú o niečo vyššie ako som si myslela, ale je pravda, že som nestihla poobzerať všetko. Taktiež som bola pozrieť v Maďarsku v požičovni a chystám sa ešte do Košíc. Určite Vám po svadbe urobím článok so všetkými salónmi, ktoré som navštívila, len zatiaľ tu nechcem dávať fotky, keďže neviem, či si náhodou nejaké z tých šiat predsa len nevyberiem :). 

Vlasy, make up

Mala som taký nápad, že sa budem maľovať sama, ale keď vidím ako mi to poslednú dobu ide, neviem či to neprehodnotím.... 
Ak by ste poznali nejakú dobrú vizážistku v okolí Michaloviec alebo Košíc určite mi dajte vedieť. A týka sa to aj kaderníka, vlasy si určite nebudem česať sama, lebo by to bola katastrofa..... ibaže v okolí nepoznám nikoho (pretože ich veľmi nenavštevujem) a určite nechcem klasický drdol. Takže ak máte nápad, sem s ním :).


Doteraz som sa svadbou až tak veľmi nezaoberala, nakoľko som veľmi nemala čas. Uvedomujem si však, že pol rok utečie ako voda, takže by som sa mala dať poriadne do príprav a náležite si to užiť :). Ak ešte nie ste v chomúte, čo by ste najviac na svojej svadby riešili vy? Ak to už máte za sebou, ako ste to prežívali? Poprípade čo Vás prekvapilo? Budem rada za každú radu :). 

Majte sa mi zatiaľ krásne
vaša 
Lullu :)



Share:

2 komentáre

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig