sobota 24. novembra 2018

Antistresová mandľová rada Weleda


Ahojte, dnes tu mám pre vás recenziu na mandľovú radu od Weledy. O niektorých produktoch ste si už mohli prečítať v tomto článku.  Táto rada je prepojená aj s anti-stresová kampaňou #viacradosti, ktorá nám pripomína, že by sme mali odbúrať so svojho života stres. Samozrejme stres má aj dobrú funkciu, pretože nás dokáže ochrániť pred nebezpečenstvom či zlepšiť náš výkon. Avšak pokiaľ je ho viac ako treba, negatívne sa odráža na našom organizme a tiež na pleti a to asi nikto nechce :O.

mandľová rada weleda recenzia




Mandľová rada je určená na regeneráciu a obnovu pleti má:
-ochraňovať citlivú pokožku
- harmonizovať pleť a obnovovať jej prirodzenú ochrannú funkciu
- zmierňovať príznaky podráždenia
- posilňovať lipidovú vrstvu a chrániť pred stratou vody
- a keďže obsahuje vitamín E, mala by aj trocha spomaľovať starnutie


Toto bola prvá vec, ktorú som z tejto rady vyskúšala, väčšinou pri sprchovaní nepoužívam nič, pretože mám dosť suchú pokožku. Avšak bolo leto a v lete začínam využívať aj také veci na ktoré by som v zime takmer ani pohľad nehodila. Avšak toto je niečo čo si obľúbia citlivky so suchou pleťou, pretože tento krem sa v zmiešaní s vodou premení na príjemné mlieko. Žiadna vysúšajúca pena, ale prudko príjemný mliečny pocit, ktorý ostáva aj po osušení. Pokožka je po ňom totiž jemná a nečakali ma po sprche žiadne šupinky a ani svrbenie. Samozrejme ak máte suchú pleť ako ja, tak to natretie nejakým mliekom ešte vyžaduje. 

mandľová sprchová emulzia recenzia weleda



Toto telové mlieko má redšiu konzistenciu a vonia samozrejme mandľovo, ale tak jemne a príjemne. Ľahko sa rozotiera, rýchlo vsiaka do pokožky a nezanecháva ju mastnú. Veľmi fajn je aj na použitie po holení, pretože upokojuje podráždenú pleť a je jednoducho stvorený pre suchú a citlivú pleť. 

V starostlivosti o telo sa už dlhšie snažím používať takmer výlučne prírodné produkty, ku ktorým Weleda patrí. Prečo? Pretože parabeny či rôzne iné chemické prísady môžu narúšať hormonálnu rovnováhu a to si ja teda neprosím. Vedeli ste napríklad, že niekedy sa zle a zdraviu škodlivé prísady skrývajú za ingredienciou parfum? Preto je najlepšie ak je kozmetika pafumovaná prírodnými éterickými olejmi. 

mandľový olej weleda recenzia



O mandľovom oleji som už písala v spojitosti s tým, že sa dá použiť pri masáži tváre. Môže sa však využiť aj inak a to napríklad pri odlíčení. Stači na navlhčený vatový alebo textilný tampón naniesť pár kvapiek a zotrieť.  S prichádzajúcimi chladnejšími dňami môže byť aj náhrada alebo podpora pleťového krému pri suchej a citlivej pleť. Ale tiež sa môže použiť aj na hocijaké iné suché a šupinaté miesta na tele. 
Ja ho občasne používam večer pri zjednodušenej starostlivosti, keď cítim, že mi iba krém nestačí. Lepšie je ho aplikovať na vlhkú pleť, lebo vtedy rýchlejšie vsiakne do pokožky.  

V tejto rade nájdete ešte pleťový a hydratačný krém, odličovacie mlieko (o ktorých hovorím podrobnejšie vo videu) a tiež krém na ruky.




Keďže je táto rada spojená s antistresovou kampaňou v mojom videu nájdeš pár tipov ako sa zbaviť stresu a tiež niektoré spomenuté produkty priamo v akcii. 

Weleda má do 30.11.2018 aj súťaž v ktorej môžeš vyhrať celú túto radu. Stačí ak na svoj verejný IG alebo Facebook profil nahráte svoju selfie fotku s hastagom #viacradosti (cr #vicradosti) a napíšete akého stresu sa chcete zbaviť. 

Máte aj vy niečo čo vás stresuje a chceli by ste sa toho zbaviť? Ja som nad tým dlhšie rozmýšľala a za úlohu si dávam nestresovať pre budúcnosť. Ja si viem totiž v tomto prípade vytvoriť také scenáre a také často neopodstatnené stresy, že je to niekedy až neskutočné. Tak som zvedavá či sa mi to aj podarí....

Majte sa mi zatiaľ krásne
vaša
Lulu :)
Share:

4 komentáre

  1. Já z této řady vyzkoušela jen vzoreček sprchového gelu a byl super. Vůně byla skvělá. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. New product, good to hear about it. Had never heard about it

    www.stylebasket.in
    Instagram :-Stylebasket24

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Interesting article, I put it in my favorites and I share it with my friends, thank you very much


    tubi tv download

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig