nedeľa 18. novembra 2018

PR novinky posledných mesiacov


recenzia kozmetiky

Za poslednú dobu sa mi nazbierala slušná kopa noviniek. Avšak pokiaľ by som sa spamätala a pomaly vám ich predstavila, tak by bol aj nový rok a to by bolo trošku (dosť) neaktuálne. Preto som sa rozhodla, že vám ich predstavím radšej v krátkosti a to naraz v jednom článku :).


Niektoré produkty odskúšané mám, takže pri tých sa pozastavím aj dlhšie, takže poďme na to, lebo to bude na dlho.


revolution očna linka recenzia

Revolution

Ako prvé tu mám novinky od Revolution, ktoré sa po novom dajú kúpiť aj v Dm-drogériach. Ide o cenovo veľmi dostupnú kozmetiku, ktorá svojou kvalitou nijak nezaostáva za drahšími značkami.
Ja so zatiaľ vyskúšala  Re-loated paletku vo verzii velvet rose. Má veľmi pekne zladených 15 očných tieňov, zgustla som si hlavne na hnedých a líčenie s ňou môžete vidieť aj v mojom novom videu tuto.
Tieňe sú dosť pigmentované, neprášia a vydržia na očiach pomerne dlhú dobu. Občas sa mi ťažšie tieňovalo, ale to mohlo byť aj v tom, že v tom ešte stále nemám takú prax ako by som chcela. A inak stojí 5,99 eur, čo je na prácu akú robí naozaj super.


Revolution platka velvet rose recenzia


V balíčku som mala aj krásnu paletku rozjasňovačov a ak by som ich používala, veľmi by som sa z nej vytešovala, pretože už len na pohľad je úchvatná. Ja však rozjasňovač nepoužívam, takže na mojom instagrame potom poteším nejakú z vás.

Čo je však využiť dokážem je púdrová konturovacia paletka, ktorú niekedy určite uvidíte v článku s líčením. Čiernu linku v krásnom rosegold obale som už skúšala, nakoľko ma dosť tenký hrot maľuje sa s ňou dobre a precízne. Na oku vydržala celý deň bez rozmazávania.

Nature box šampón s manďlovým olejom recenzia

Nature Box

Ešte začiatkom septembra som bola na uvedení noviniek od Natur Box, ide o novú značku, ktorá razí prírodnú cestu a nájdete ju takmer vo všetkých drogériách. Okrem toho, že tieto produkty majú viac ako 90% zloženie, tak sa snaží pri výrobe prispieť k udržateľnosti prírodných zdrojov a celkovo životného prostredia. Produkty Nature box sú bez silikónov, umelých farbív a sulfátových tenzidov. Obaly sú vyrobené z 25% recyklovaného plastu a tiež sú plne recyklovateľné.

Vo svojom portfóliu majú hlavne produkty na vlasy a ja som zatiaľ vyskúšala ich Šampón s mandľovým olejom pre objem vlasov. A musím povedať, že som milo prekvapená, konzistencia a vôňa je príjemná, vlasy sú po ňom hladké a bádať aj nejaký ten objem a hlavne nie sú nijak zaťažené, len vyživené. Ešte na mňa čaká balzam, ale dúfam, že bude robiť rovnakú službu. Inak všetky tieto výrobky sú veľmi cenovo dostupné, čo ma teší, pretože na prírodných produktoch človek nechá väčšinou polovicu výplaty ....

Licenka najoleari recenzia

Naj Oleari

Táto talianska kozmetika mi bola predstavená ešte v septembri a stala sa mojou srdcovkou. Samozrejme, veľkú zásluhu na tom majú aj tie rozkošno-krásne obaly, do ktorých sa musí každá nežná duša tak trocha buchnúť. Avšak kvalita tiež nezaostáva je to však drahšia kozmetika, ktorá je dostupná len v parfumériách (ale zas to nie je niečo, čo človeka zruinuje). Ako prvú som si obľúbila líčenku. Líčenka je celkovo produkt, bez ktorého sa môj mejkap neobíde, no aj napriek tomu som mala v obľube len jednu a to od 100 percent pure. Táto k nej však pribudla, pretože má jemný prirodzený odtieň a aj napriek tomu, že obsahuje mierne trblietky (nemám rada trblietky na tvári..), tak mi nezvýrazňuje póry. Okrem toho je maličká, čiže sa výborne hodí na cesty a má ešte taký suprový čierny obal, respektíve vrecko, kde sa dá uložiť aj s takým plochým kvalitným štetcom.
No získala ma a budete ju čoskoro vidieť v obľúbených produktoch :).

Špirálu som vyskúšala len pár dní dozadu, pretože mi došli všetky, ktoré by mi boli príjemné a už som si aj mierne zúfala, že ich mám toľko a so žiadnou nie som spokojná. Robí dlhé a husté mihalnice, ale bez zlepovania. Nežmolkuje, neopadáva na očiach je príjemná a riasy vyzerajú naozaj dobre a samozrejme je prudko pekná :D.

Rúž som zatiaľ neskúšala, ale myslím, že to v blízkej dobe zmením, pretože po dvoch predchádzajúcich produktoch ma naozaj láka :).

Pupa


Len nedávno mi prišiel od Pupy krásny trblietavý balíček asi so 100 rozjasňovačmi a týmito peknými paletkami očných tieňov. Hneď v ten deň som nedokázala odolať strednej paletke Hot Flame, ktorá má kombináciu matných, saténových ale aj riadne trblietavých tieňov. Páči sa mi otváranie (ktoré ide veľmi ľahko, ale neotvorí sa samo) a tiež obal. Intenzita je veľmi dobrá, tieňe prášia len jemne, výdrž som skúšala zatiaľ len na večer, čo nebolo veľa hodín, ale minimálne tri hodinky to boli a za ten čas sa nezmenili. Čo mi prekáža je náročné tieňovanie so saténovými tieňmi, ale inak si myslím, že ide o  vydarenú paletka s peknými a zaujímavými odtieňmi. Osobne by som možno brala aj viac matných tieňov, ale tak viem, že máme predvianočný čas a vtedy sa leskom nešetrí.

No a nešetrilo sa ani pri rozjasňovačoch, Pupa ich má v kolekcii Glow Obsession naozaj hojne a viete aký ja mám vzťah k rozjasňovačom ....no mne sa zdá, že mi to nepristane a zvýrazňuje mi to nedokonalosti pleti...
Ale aspoň ich vám trocha predstavím :). Ide o tri rôzne textúry, pričom všetky sú aj v troch rôznych odtieňoch. Mne sa najviac samozrejme pozdáva kompaktná púdrová verzia, ktorá má jasne žiarivý efekt, ten som aj skúšala a je v podstate taký celkom znesiteľný aj na mňa.
Glow obssesion rozjasňovač pupa recenzia

Najvyraznejší je tekutý rozjasňovač, ja si ho viem predstaviť skôr na telo, pretože je neskutočne trblietavo - metalický a stačí naozaj málo a zasiahne veľkú plochu, plus ho treba poriadne rozotrieť (viď na ruke).


Taký klasický a pre milovníkov rozjasňovačov asi aj najpoužiteľnejší je ten v tyčinke. Má opäť tri odtiene a efekt rozptýleného svetla s čím môžem súhlasiť. Má jemne krémovú textúru a na pokožke vyzerá prirodzene, ktovie možno s nim niekedy aj nejaké to líčenie skúsim :).


vICHY SLOW AGE FLUID recenzia

Vichy Slow age


Všetko čo napomáha pomalšiemu starnutiu, to si naozaj prosím a tak ma potešíl balíček od Vichy. Ich nová Slow age rada ma za úlohu spomaľovať prejavy starnutia, pretože ževraj až za 80% starnutia môže vonkajšie prostredie (teda my sami si za to môžeme). Táto rada má chrániť pred negatívnymi prejavmi vonkajšieho prostredia, pleť okysličovať a vytvárať akúsi ochrannú bariéru. Skúšala som oba tieto krémy a či mi to pomáha pomalšie starnúť samozrejme nemôžem zistiť. Takže budem hovoriť len o tom aké sú moje prvé dojmy.

Slow age night fresh cream & mask

Tento krémo-gel si ma získal svojou konzistenciou, mám veľmi rada gélové textúry, hlavne, keď sa rýchlo vsiaknú, čo sa v tom prípade aj udialo. Pleť dostala hneď dávku hydratácie, bez nejakého zaťaženia či premastnenia. Aj ráno sa mi pleť videla celkom pekná, avšak čo mi na oboch výrobkoch strašne, ale strašne vadí je neskutočne intenzívna parfumácia. Sú to krémy určené aj na citlivú pleť, tak nechápem prečo to musí takto rozvoniavať, ja to osobne neznášam a aj aj sa mi zdá, že mám z toho chvíľu takú ... nie že podráždenú pleť, to by nebolo správne slovo....ale takú, hm...no, nepáči sa jej to. A kvôli tomu sa ho vlastne bojím aj používať každý večer, nemám z toho žiadne podráždenie, ale vadí mi to.

Slow age denný fluid

Tento fluid by mal korigovať už existujúce prejavy starnutia, ako jemné linky, pigmentové škvrny a pridávať jas pleti.  Používam ho krátko, čiže neviem posúdiť či niečo aj reálne koriguje, ale pleť je po ňom na pohľad zjednotenejšia. Rýchlo sa vsiaka do pokožky a trošku ťažsie rozotiera, pretože hneď zasychá.Na pleti pôsobí príjemne a nezanecháva mastný film, len suchej pleti hydratácia stačiť nebude zato normálnej a mastnej áno.

les chocolades loreal matne ruze

Lorea’l Paris


Mascara Ultimated

Táto maskara je unikátna v tom, že ma ohybný vrchnáčik, aby sme sa mohli dostať aj k najkrajnejším miestam. Má vytvárať dlhé a husté mihalnice a jednoducho poriadne uhrančivý pohľad. Dlhé a husté mihalnice naozaj robí, lenže zároveň sa ľahko stane, že sú aj poriadne zlepené. S aplikáciou sa treba vyhrať inak výsledok nie je veľmi pekný. Ohybnú kefku som až tak nevyužila, ale asi by si našla nejakých nadšencov. Vadí mi však, že žmolkuje a celkom ľahko aj opadáva. Je to skôr špirála na špeciálne príležitosti, keď chcem mať poriadne veľké mihalnice a viem, že si nebudem nejak intenzívne šúpať do oka :D.  Na klasické dni do práce mi skôr vadí, pretože je s ňou veľa práce a ak sa náhodou dostanem do oka, tak opadáva....

Les Chocolats

Tak toto sú matné rúže s prudko čokoládovou vôňou, ktoré sľubujú aj dlhú vydrž. A ich výdrž je naozaj úctyhodná a to aj pri mojich perách, na ktorých dlho nevydrží takmer nič. Tento rúž som mala celý deň a v podstate aký som si ho dala, taký bol aj večer. Pri vnútorných krajoch pier sa trošku strácal, ale inde držal o 106. Dokonca ani až tak extrémne nevysušuje, nakoľko sú to však dosť výrazne farby, pri nanášaní treba byť opatrný, lebo ak je nanesený zle, dosť to vidno. Takže za mňa naozaj vydarený rúž, len by som brala aj iné odtiene, keďže väčšina je v nude odtieňoch a tie na mne nevyzerajú práve najlepšie a celkovo sú to také zvláštne odtiene.

loreal true match review


Od Loreal mi prišiel aj balíček, ktorý obsahoval ceruzky na obočie, ktoré majú na druhej strane aj rozjasňovač. Colour Riche shine hydratačný rúž, ktorý je naozaj jemne trblietavý a zanechá pery hydratované a True Match púder, od ktorého som čakala čosi viac. V minulom článku ste mohli vidieť recenziu na prírodné mejkapy a púdre, kde som sa pri púdroch sťažovala na krátku vydrž a málo pigmentu. Tento by som prirovnala k nim, pokožku zmatní, ale čakala by som od neho, že to urobí viac a aj na čosi dlhšie, pretože podobnú službu mi robí aj môj prírodný púder. Akože nie je zlý, ale chcelo by to viac matného efektu.

Mon Evidence vôňa

Ako poslednú tu mám túto krásnu vôňu Mon Evidence od Yves Rocher. Je trochu do sladká ale zároveň svieža, základom je mandarínka a damaská ruža, ešte je aj obohatená o tón vanilky a pačuli. Táto vôňa si ma získala a Yves Rocher ju má v rôznych baleniach od malých cestovných až po veľké. V rovnakej vôňi je aj krém na ruky, ktorý má krásny kovovo kvetinový obal :)

blog o kozmetike a recenziach


To by bolo na dnes všetko, zaujalo vás niečo z toho alebo ste niečo vyskúšali už aj na sebe? A čo si myslíte o silno parfumových krémoch na tvár? Prekáža vám to, ako mne, alebo to máte naopak radi?

Majte sa mi zatiaľ krásne :)
vaša 
Lullu :)

Share:

13 komentárov

  1. Krásne novinky! Najmä tie PUPA paletky som si zamilovala, sú krásne.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tolik krásných produktů :) No Pupa rozjasňovače se mi líbí :) Ale i jejich paletky vůbec nevypadají špatně.
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To je plno krásných věcí :) mám ráda paletky od MUR a zaujaly mě ty rtěnky od Loreal :) máš to vše moc hezky nafocené :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásne novinky. Najviac ma zaujali produkty od Pupy 😊

    Suesanqa

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To sú samé krásne veci, ani si neviem vybrať, čo sa mi páči najviac. :) Tak príjemné užívanie!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  6. nemám rada parfémované krémy na pleti, preto používam bambucké maslo paletka od make up revolution vyzerá úžane :)
    leekralovaa

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Moc hezký článek, plný novinek :)) nejvíce mě zaujaly produkty od vcelku nové značky Nature Box :) laká mě od ní zkusit sprchový gel, nebo kondicionér na vlásky.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Brother printer drivers are software that helps your computer work with devices. Learn more & download drivers for your Brother printer, scanner, or other device  Brother printer, scanner, or another device. ... Enter the model number below. Click the resulting link to go ...drivers for your Brother printer, scanner, or another device. ... Enter the model number below. Click the resulting link to go …
    brother printer customer service||brother printer drivers||
    Brother Printer Support || Brother

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Trying to fix your Canon printer is offline mac error? Or, you’ve already spent hours searching all over the Internet for quick and easy steps? Look no further than our skilled team. Our technicians are very experienced and are available 24*7 to help you. For more information visit our website canon printer offline.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. interesting article, it is a pleasure to read you. good

    guarding vision for mac

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig