utorok 22. mája 2018

Svieži jarný make-up, tutorial a recenzia produktov

jarny make up tutorial

Ahojte,
 dnes sa budeme venovať opäť líčeniu a kozmetike. Neviem či aj u vás to tak funguje, ale u mňa je to tak, že čím sa viac oteplieva, tým sa maľujem menej. Od jari začínam prechádzať na farebné linky a často vymieňam mejkap len za púder.
Dnešné líčenie síce ešte úplne odľahčené od všetkého nebude, ale objaví sa v ňom moja obľúbená modrá linka :).

slovak beauty blogger



Inak postrehli ste kráľovskú svadbu a hlavne líčenie Meghan? Zdá sa to iba mne alebo má taktiež (až na oči) úplne jemný podklad(mejkap)? A čo hovoríte na jej šaty?:)  No a už idem naozaj na líčenie :D.




Produkty:

Podklad: Vichy Mineral 89
Ide v podstate o sérum, ktoré dodáva pleti hydratáciu a udržiava v nej vlahu. Okrem toho ju chráni pred škodlivými faktormi, ktoré môžu zhoršovať stav pleti. Tento booster je veľmi fajn pod mejkap, pretože mi teraz nahradí krém, rýchlo sa vstrebe a mejkap nežmolkuje. Zároveň zanechá pleť hydratovanú a mierne zmatnenú.

Tvár:
Revlon Colorstay (200 nude)
Tento mejkap u mňa môžete vidieť asi na každom druhom líčení, ale.... jednoducho mi sadol a rada ho používam. Nanáša sa dobre, nerobí šmuhy, nezvýrazňuje vrásky a celkom dlho vydrží. Pleť s ním vyzerá zdravo, mierne zmatňuje, čo je pre mňa veľké plus :). Len pozor, tento je na normal/dry, pretože je ešte na mastnú pleť a ten mi vôbec nesadol!

Púder:
Dear Girls Etude Hause
Áno, kupovala som si ho práve kvôli chutnému obalu....ale kto to často nerobí? :D Ide o kórejský produkt, ktorý má pleť zmatniť a prispôsobiť sa farbe vašej pleti.
Prispôsobiť sa aj prispôsobí, ale na pár minút ma zanechá belšou, efekt zmatnenia je taký stredný až skôr ľahký. Ak máte veľmi mastnú pleť, toto vám stačiť nebude, ale ak potrebujete len tak jemne prepudrovať tvár bez zaťaženia, na to je fajn :).

korejska dekorativna kozmetika recenzia

Bronzer: Couleur Caramel
Tento bronzer používam stále najmä preto, že je prírodný. Občas ma hnevá, že niekedy berie slabšie na štetec a pre väčšiu intenzitu musím nanášať viac krát, ale keď je už tam kde má, stále dodá líčeniu ten správny “odtieň”.

Lícenka: Pupa Marbled Blush 001
Ide o zapečenú lícenku, vďaka čomu by si mala farba zachovať svoj pôvodný jas. Má naozaj krásny jemne ružový odtieň a ak by nemala trblietky, patrila by medzi mojich obľúbencov.
Avšak trblietky jemné má a tým sa ja vyhýbam oblúkom, lebo mi zvýrazňujú póry. 
Pokiaľ vám táto maličkosť nevadí a nedávate prednosť len matným lícenkám, urcite odporúčam :).

Oči:
Naked Basic Urban Decay
Ďalšia vec ktorú u mňa vidíte pomerne často, tieto tieňe sú moja srdcovka. Veľmi sa mi páčia ich odtiene, ich matný efekt a celkovo to, ako sa s nimi pracuje. Už som sa sama od nich chcela odtrhnúť, ale keď chcem mať dobré líčenie aj tak sa vrátím stále len k nim.... Mienim si ale zadovážiť ešte jedné matné tiene v menšej verzii, ktorá by bola lepšia na cestovanie, nakoľko tie majú dosť veľké balenie.

Linka Lush Fantazie
Túto linku budem mať asi do konca života, pretože je jej v balení strašne veľa :D. Linka sa nanáša jednoducho, má krásnu intenzívnu farbu, len treba dávať pozor, aby ste si nechytali viečko, lebo sa ľahko rozmaže.

Špirála Avon True Ultra Volume
Táto špirála robí veľmi pekné dlhé a husté riasy, nežmolkuje a na očiach naozaj dlho drží. No ako to už pri špirálach od Avon (väčšinou) býva, ide veľmi ťažko z očí dolu a to ma často odrádza od jej pravidelného používania.

recenzia avon true ultra volume špirala


Obočie:
Gosh Brown shape
Na ceruzky na obočie nie som veľmi náročná stačí, aby to s ňou išlo ľahko, medzi mojím obočím sa prirodzene stratila a mala dobrý odtieň. Táto všetko toto spĺňa :).

Pery:
 Nyx soft matte
Rúže od Nyxu (hlavne tie matné) naozaj môžem. Tento mi nevysušuje až tak pery, nanášanie ide ľahko a celkom precízne (aj keď nie ste v líčení profík). Výdrž je tiež slušná a hlavne sa vytráca celkom rovnomerne, čiže mi neostávajú len orámované kraje a nevyzerám ako do cirkusu .....
A odtieň c17 Ibiza je taký ideál na slnečné dni :)

testujem dekorativnu kozmetiku

Tak a to sú všetky produkty z dnešného líčenia, používate nejaký z týchto aj vy? A aké líčenie preferujete v teplejších mesiacoch? Tiež dávate dolu čo sa dá? :)

Majte sa mi zatiaľ krásne
vaša
Lulu :)

Share:

11 komentárov

  1. super líčenie, sekne ti to! :) inak tie avonovské špirály fakt zväčša idú ťažko dole, čo je škoda, lebo inak sú dosť kvalitné :/

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak ty linky jsou boží! Moc se ti to povedlo:).
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vypadá to moc hezky, je to pěkné jarní líčení. :) Já miluju ty barevné linky, ale spíš se na ně zatím ráda koukám. :)
    Lola-J.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja si neviem predstaviť v lete nosiť make up, púder a podobné srandičky...nevydržím ani vo vlastnej kožy :D

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já se teda nijak moc nemaluju, ale linky můžu. Ještě jsem teda barevné nezkoušela, ale tobě hrozně sluší, takže mě to začalo docela lákat O:)

    Gabux

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Veľmi pekný článok :) A aj videjko. :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ten rúž od NYX vyzerá opäť super, musím si nejaký zadovážiť aj ja :)
    Inak líčenie je super, videla som ho už predtým na youtube,už tam sa mi na tebe páčilo :)
    THE NOELA

    OdpovedaťOdstrániť
  8. to vichy serum už niekto chválil normálne ma láka vyzera naozaj dobre pozriem sa po ňom:) a tie modre linky ti veľmi pristanú:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Líbí se mi zpracování videa, jednoduché, pěkné, příjemná hudba a ještě ti to sluší.:) btw Nyx miluju, hlavně tyhle lip creamy awww<3 :D
    Ann

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig