pondelok 26. marca 2018

Novinky a líčenie s Gosh a Avon


Niekedy sú dni blbec a práve také som mala ja tie posledné. Nič sa mi poriadne nedarilo a ešte sa mi zbláznila aj pleť. Povedala som si však, že sa tomu nesmiem poddávať a jednoducho s tým budem bojovať, poprípade si to nebudem všímať. No len môj boj neprebehol úspešne, pretože ešte aj dnes sa mi roztrhla taška plná papierov, ktoré som išla vyhodiť... (a popritom som držala ďalšie dve plné smetí). Nakoľko dosť fúkalo a taška bola naozaj hojne naplnená, začali papiere lietať kade-tade (hlavne čím ďalej odo mňa) a ja som naháňala papiere po sídlisku a zachraňovala, čo sa dá, pričom mi ďalšie, samozrejme, padali z roztrhanej tašky, ktorú som nemala kde položiť (lebo by ju vietor rozfúkal ešte viac)....
Po tejto príhode som si povedala, že možno sa je predsa len lepšie v takéto dni niekam zavrieť a nevychádzať....
Ako to riešite vy, keď sa vám nedarí??

No ale všetko sa to začalo vlastne jedným líčením....vlastne tým, o ktorom sa budeme dnes baviť a v ktorom ma jeden produkt neskutočne sklamal....a keby len sklamal... ale o tom potom....

Slovak beauty blogger review


Ráno vyzeralo ešte všetko pozitívne, vstala som celkom skoro - aby som všetko stihla, natočila si vlasy - aby som nemala stále háro “ala" práve som sa zobudila a išla som sa líčiť.

Začala som mejkapom od Gosh Foundation plus Creamy Compact (odtieň 006) a tu sa to začalo.....
Tento mejkap má hustejšiu konzistenciu a jeho aplikácia teda nie je nič moc, má síce pribalenú hubku, ale s ňou to ide tiež tak náročnejšie, avšak to by sa mu ešte dalo prepáčiť.
 Keď som sa posnažila, nejak som si na tú aplikáciu zvykla, odtieň je na mňa o niečo tmavší, ale s púdrom dokopy sa to prispôsobilo tónu pleti. 
Suché miesta nezvýrazní, červené miesta či vyrážky naozaj prekryje, ALE póry a vrásky neskutočne zvýrazňuje, plus som bola neskutočne mastná a celkovo pleť nevyzerala pekne.
Myslím, že som po jeho aplikácii ostarela minimálne o 5 rokov.....takže asi to nebude nič na problematickú, mastnejšiu, ale aj precitlivenú pleť, pretože.....

Gosh creamy founadtion mejkap recenzia 006


Po líčení som chcela ísť natáčať video...lenže som bola taká mastná a celkovo divná, že všetko čo som natočila je na nič, lebo to nemôže uzrieť svetlo sveta. A to som naňho skúšala dať asi 2-krát alebo 3-krát púder... jednoducho hrôza. 
Celkovo sa mi nepáčil pocit na pleti, ono je pravda, že mám teraz strašne precitlivenú pleť, ale aj tak to nie je úplne ono. Radšej som si ho hneď po točení zmyla a hádajte čo? Parádne som sa vyhádzala....hlavne na lícach a brade, čo je moja problémová zóna..
No dobreže ma neporazilo :(, raz som ho mala aj predtým, ale v oveľa slabšej vrstve a nič sa nestalo (boli to moje lepšie pleťové dni), ale teraz keďže mám omnoho citlivejšiu pleť toto....
No som z neho naozaj sklamaná a to pritom mám mejkapy od Gosh naozaj rada, pretože to boli jedny z mála mejkapov, ktoré mi pleť neiritovali, ale toto je pre mňa veľké NIE.

Vlastne sa po aplikácii tohto mejkapu spustila lavína, rozbila som púder, pichla si s nožom do ruky, prepadla sa podomnou stolička....a mohla by som pokračovať....a ževraj mejkap nie je dôležitý! :D

Avon Quad očné tieňe

Na oči som aplikovala tiene od Avon Quad odtieň Au Naturale, páčia sa mi hlavne ich odtiene, pretože presne takéto používam v každodennom líčení. Avšak najsvetlejší tieň došt práši, čo sa týka výdrže, je to taký priemer po 4 hodinách sa pomaly začínajú strácať (bez bázy).

Do vnútorného oka som použila čiernu linku od Gosh, ktorú mám veľmi rada, pretože ide ľahko a dobre drží. Modrá metalická linka je tiež od Gosh, je dosť mäkká a pri prvej aplikácii sa mi zlomila na polovicu....asi je ju dobré dať najprv do chladničky (aj keď si neviem predstaviť ako bude vyzerať v letných horúčavách). Má silnú intenzitu a na očiach mi držala celý deň bez toho, aby sa rozmazávala alebo strácala.

testujeme gosh podkladovu bazu na riasy fake it

Gosh prišiel s novinkou a to podkladovou bázou na riasy Fake it, okrem objemu by mala riasy aj dvíhať, vyplňovať a oddeľovať. Farbu ma sivú, čo je fajn, pretože ju nevidno pod riasenkou, riasy naozaj predĺži a pôsobia po aplikácii výraznejšie, ale nejde o žiadne extrémne zmeny. Táto báza obsahuje aj kyselinu hyaluronovu a počas toho ako ju na sebe máte by mala aj posilovať a vyživovať riasy, čo nikdy nie je na škodu :). 
Riasenku som použila tiež od Gosh Catchy Eyes, ktorá je vodeodolná, takže už chápem prečo išla o niečo ťažšie dolu.  Čo sa týka obočia, to som dofarbila Setom na úpravu obočia Avon Mark odtieň Soft Brown.

Avon epic lip lips review


Avon nedávno vo svojich novinkách predstavil rúže Epic Lip, ktoré majú neskutočne intenzívne farby a sú v rôznych odtieňoch. Tento rúž vyzerá na perách naozaj dobre a hlavne nevysušuje pery, skôr naopak, ešte ich hydratuje :).
A nie len že ich hydratuje,  keď mám suché pery a dám si ho nezvýrazňuje šupinky, ale štruktúru pier nejak tak zjednotí.
Jeho výdrž je tiež celkom slušná, hoci samozrejme v mojom prípade obmedzená (ako pri každom rúži). Výber odtieňov tohto rúžu je naozaj bohatý a nájdu sa tam ako šialené tak aj neutrálnejšie odtiene, takže vybrať by si nemal problém hocikto :).  Tento rúž ma naozaj dostal :), inak na mne môžete vidieť odtieň Berry bold. 

Iné vyskúšané novinky

Gosh si na jar pripravil aj základnú radu v starostlivosti o pleť Donoderm, obsahuje krém na pleť, čistiacu penu, očný krém či séra a túto Micelárnu vodu. Nakoľko mám otvorených strašne veľa krémov a sér, rozhodla som sa, že vyskúšam práve túto vodu.
Gosh už tak typicky vo svojich prípravkoch nemá parabény a jeho výrobky by mali byť aj na citlivú pleť. Túto micelárku znáša moja pleť naozaj dobre, lenže pri odličovaní očí dosť trpím, pretože ma z nej štípu, čo je škoda. Mejkap odlíči celkom slušne, lenže keďže micelárku používam hlavne preto, že s ňou môžem odlíčiť celú tvár a teda aj oči, pokiaľ to nejde, stáva sa pre mňa zbytočná.

Avon zlupovacia maska na tvar Greek sEAS

Sprchové gély využívam strašne málo, pretože mi vysušujú pokožku, ale tento od Avon Planet Spa má pílingové učínky a to ja naozaj môžem :). Obsahuje morskú soľ a celkovo má takú príjemnú nevtieravú, ale relaxačnú vôňu. Píling je príjemný a veľmi jemný, zároveň pokožku nevysušuje.

Z tej istej rady tu mám aj zlupovaciu masku na pleť Greek Seas, opäť ide o takú jemnú nevtieravú vôňu. Táto maska obsahuje výťažky z morských rias a mala by pleť vyhladzovať. Tým pádom, že je zlupovacia, naozaj odstráni suchú pokožku (občas aj nejaký ten chĺpok :D) a pleť je po nej jemnejšia a rovnomernejšia. Túto masku som si obľúbila, pretože celkovo mám veľmi rada dobré zlupovacie masky a hlavne na pleti neštípe a nepôsobí extra vysušujúco.

gosh foundation plus creamy compact 006

Tak a to by bolo na dnes všetko, zaujalo vás niečo? Máte niečo z toho, o čom píšem, vyskúšané na vlastnej koži? Ak áno, určite mi to dajte vedieť v komentári :).

Majte sa mi zatiaľ pekne
vaša
Lulu





Share:

66 komentárov

  1. I love the post:)
    Have a nice day, dear!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahojko veľmi pekne napísaný článok :) Páči sa mi, že nepíšeš o všetkom za každú cenu pozitívne, ale narovinu povieš, čo sa ti nepáči a prečo a (s prepáčením) neserieš sa s tým :) Takisto vidno, že už v beauty svete dosť vyznáš, pretože z článku cítiť, že ho píše niekto, kto sa o beauty svet naozaj zaujíma a má už čo to odskúšané. Prekvapila si ma s tým púdrom - ja s tým, že som videla, že je to tmavší odtieň som ho automaticky odložila a ani nepoužívala. A prepáč - ale s tým ako si písala ako ti všetky listy rozfúkalo na každú stranu a pod. prišlo mi to celkom vtipné keď som si to predstavila, aj keď viem, že vtedy to asi pre teba až také vtipné nebolo :/ Na tebe ma ešte celkom zaujala modrá ceruzka - svedčí ti, mám ju tiež doma tak už by som sa konečne mohla niekedy dokopať a vyskúšať ju :) Inak naozaj fajn článok :) Prepáč až za taký obšírni koment, ale tak nedalo mi to ... :)

    DEZIRÉ

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No tak to ma s tým makeupom mrzí, ja som neskšala a asi ani nebudem, lebo moje póry vidieť na kilometre a ešte aby mi ich zvýrazňoval nejaký makeup :)))) Ale tie rúže z avonu vyzerajú krásne :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. haha ty si šikula :D ja mám takéto dni veľmi často a väčšinou v polke dňa rezignujem a už sa len na tom všetkom smejem :P

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moc Avon nemusím, nejvíc mě zaujal ten svetr :D <3

    MŮJ BLOG

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D :D Přesně! Je sice jen na jedný fotce, ale taky jsem z něho byla úúúplně unešená!


      Dokonalý tabu

      Odstrániť
  6. Líčení se ti moc povedlo :) Já mám Avon ráda a často si objednávám vzorky rtěnek, abych jich mohla vyzkoušet co nejvíc :D Pak si nějakou vyberu a objednávám ve větším balení :) mají fajn produkty :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Super článok! Určite budem sledovať ďalej!:) krásne fotky:))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Značku Avon mám veľmi rada a tie produkty PlanetSpa vyzerajú skvelo, aj napriek tomu, že som si práve kúpila tú striebornú masku od nich, určite sa popozerám aj po tejto :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Veľmi pekne napísaný článok a super fotky. Toto líčenie ti pristane. Značku Avon raz za čas používam a kupujem.

    Suesanqa

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Thanks to writing a splendid blog for us, i always wait for your blog, We provide custom assignment help online in five steps below. Provide instructions for your assignment. It's free, no payment required. Our team of experts. assignment help online

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Kami Menawarkan Promo - Promo JPCASH TERPECAYA
    dari banyak permainan
    seperti: poker, slot, bola, idn live game ....
    - Bonus New Member 50% All Game.
    - Bonus Next Deposit 5% All Game.
    - Bonus 10% CASHBACK Up TO Setiap Hari Selasa.
    - Min Deposit 25.000 & Min Withdraw Rp.50.000.
    - Depo & WD Terproses dengan Aman dan Cepat Hanya 3 Menit.
    Untuk Itu Mari Bergabung Bersama Kami Raih JUTAAN Rupiah Setiap Harinya Dan
    Berapa Pun Anda Menang Kami Pasti Akan Bayar
    Tanpa Ada Biaya Atw Potongan ..............

    Bisa Dengan Depo Pulsa Juga Lho ...
    Minimal Depo Hanya Rp. 10.000
    Tanpa Ada Potongan

    +62-878-3093-7943
    INI Y BOS KU NO WHATSAPPNY ...???

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Online assignment help connects students with professional assignment writers even in the UK. So, place your order for excellent online assignment writing services with trustworthy service providers like us.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Now that is what I call food for thought. Those were some really insightful words. Myassignmenthelpau.com also provides top-notch Assignment Help Ottawa to students facing issues with challenging university tasks. They have a panel of highly qualified professional writers who provide specially customized solutions to all your academic assignments with impeccable customer support.

    OdpovedaťOdstrániť
  16. If you're actually need to book cheap flight tickets with Delta Airlines Reservations then you would like to go to on the official website or call your travel partner. We are the simplest flight tickets booking agency and our Delta Airlines Phone Number is functioning for twenty-four hours through which you'll confirm your flight tickets online.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Once you book flights tickets through the Hawaiian Airlines Reservations then you'll ready to grab the simplest airfare discount on the flights tickets booking. Therefore, you ought to also realize the newest flights booking offers and therefore the cheap air tickets on this airline by visiting the Hawaiian Airlines Phone Number.

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Most of the airlines are offering festive season offers and therefore the discount airfare to the passengers on the flights reservations. once you are trying to find the Etihad Airways Reservations to grab the foremost cost effective airfare then only Etihad Airways Phone Number is that the best place for you to grab the most affordable airfare on the flights booking.

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Whenever you're thinking to book cheap air tickets then only consider Southwest Airlines Reservations are best for you to book cheap air tickets. Southwest is that the top airline of the planet for flights booking and that’s why people visit on the Southwest Airlines Phone Number. On the location you'll find the simplest discount airfare on the flights booking.

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Your next flights journey are going to be thrifty for you once you book air tickets through the Lufthansa Airlines Reservations. this is often the main airline of the planet and therefore the services of airline also are good. The Lufthansa Airlines Reservations Official Site helps you to manage your online booking regarding this Airline flight reservations.

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Hi, I am stella brown I am reading your blog, It is amazing blog thanks for the sharing the blog. Allassignmentservices.com provide the Investment Management Assignment Help such as a information about education for students queries. allassignmentservices also provide the Do my english assignment help. Students from different walks of life can afford our assignment help services as we are affordable. Moreover, our team of academic writers is highly efficient at their work.

    OdpovedaťOdstrániť
  22. I will look forward to read your informative articles.

    Stock Broker

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Welcome to Allegiant Airlines, the ninth biggest business carrier in the US. Being a significant air bearer, Allegiant offers support subsequent to ascertaining anticipated expenses and incomes and adds or dispenses with administration to specific goals as request, from the Allegiant Airlines Reservations, Allegiant Airlines Booking
    Allegiant Reservations
    Allegiant Airlines Reservations Number
    Allegiant Airlines Official Site
    Allegiant Airlines Booking Number

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Thank you for sharing this article.

    https://comofficesetup.com/blog/office-com-myaccount/

    OdpovedaťOdstrániť
  25. https://ameblo.jp/jiniwatson/entry-12621550751.html

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Very creative article, now a days its very difficult to find this type of quality websites, keep it up with such a interesting info.

    Mutual Funds News Live

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Thanks for sharing such a good article with as.
    Are you looking for book flight than follow Allegiant Airlines Flight Booking with reasonable prices


    OdpovedaťOdstrániť
  28. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  31. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  32. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  33. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  34. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  35. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  36. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  37. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  38. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  39. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  40. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  41. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  42. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  43. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  44. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  45. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  46. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  47. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  48. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  49. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  50. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  51. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  52. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  53. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  54. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  55. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  56. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  57. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  58. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  59. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig