nedeľa 1. októbra 2017

Keď sa stretnú blogerky ...

blog o kozmetike a krase

Niet nad to, keď sa niekde cítite ako ryba vo vode. Nikto sa na vás nepozerá ako na blázna, keď si 5 minút fotíte jedlo predtým ako sa doňho reálne pustíte. Môžete sa rozprávať o “babských” kozmetických veciach a nachádzate pri tom spriaznené duše, ktoré aj rozumejú tomu čo hovoríte a nie len to, dokonca ich to aj zaujíma :D. Aj také sú blogerské stretnutia :)
 a preto sa na ne stále veľmi teším. Naposledy som bola na akcii s Priody, ktorej skúšané produkty som si obľúbila, (hlavne ich sérum) a dokonca som sa dozvedela, že v tom nie som sama. Na evente bola s nami aj Patty image, ktorú určite poznáte a ako som zistila, sérum s kyselinou hyaluronovou učarovalo aj jej.

blog o kozmetike

Dozvedela som sa opäť nové informácie z oblasti starostlivosti o pleť, ale aj nejaké nové finty pre pekné líčenie, o ktorých vám porozprávam niečo priamo pri konkrétnych výrobkoch. Ale hlavne, som si konečne užila voľnejšiu sobotu v pohode atmosfére. Ak ma sledujete na instagrame, mohli ste si všimnúť, že pridávam o niečo menej na insta stories. Posledné týždne boli tak nabité, že som bola rada, že stihám popri práci pridávať aspoň niečo na blog. Dala som si toho na seba tento rok trošku priveľa a snažím sa zladiť veci tak, aby som stihla, všetko ako chcem.... tak som sama zvedavá ako to pôjde. Ale verím, že nejak určite, veď ako sa vraví, čím viac máš, tým viac stiháš :). 

Mám pre vás do budúcna pripravené nejaké nové vecičky, zatiaľ je to síce len v hlave, ale dúfam, že to čoskoro naberie aj reálnu podobu. Okrem toho ku koncu mesiaca budem opäť o rok staršia a pomaly, ale isto sa budem blížiť k tridsiatke :O (Ó my God) už mi bude chýbať len jeden rok...... Nejak si to ani neuvedomujem, teda uvedomujem, ale cítim sa asi tak na osemnásť :D (aspoň mentálne). No ale hold, čas letí, tak snáď starnem do krásy a ak by náhodou nie, tak aspoň do múdrosti by som mohla :).

A keďže budem oslavovať ja, pripravila som si pre vás tento mesiac aj nejaké súťaže a jedna z nich bude práve v spolupráci s Priody, takže myslím, že sa máte na čo tešiť :). Súťaže budú prebiehať na facebooku, tak ho nezabudnite sledovať.

blog o kozmetike




beauty blogger

Ale teraz mi prezraďte, ako ste trávili víkend vy a hlavne pri čom sa viete dobre odreagovať od náročného týždňa?

Prajem Vám krásnu nedeľu :)
Vaša Lulu 
Share:

17 komentárov

  1. Je super, když se střetneš s lidmi, kteří mají stejné blogerské zájmy, i to focení jídla :D Občas si přijdu jako blbec, Lale baví mě to! :)

    http://thewaybya.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Looks really interesting! Thanks a lot for sharing)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Amazing dear! Photos are beautiful!
    Have a great day! xoxo
    Vesna - Home Chic Club

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zní to skvěle a fotky jsou vážně super!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Great post! Soo interesting!
    i'm a new follower of your blog, can you follow mine and support me?

    FASHIONLOVIN BLOG' | INSTAGRAM

    OdpovedaťOdstrániť
  6. As usual amazing post! Have a nice day)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já jsem o víkendu navštívila motýlí dům v Praze, byl to fajn zážitek :) jinak potkat se s nějakou jinou blogerkou musí být super, potkat někoho se stejným zájmem. Moje okolí tomu moc nerozumí :D

    LENN

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno je to super nájsť si kamarátky blogerky :) a tiež to poznám, keď to okolie až tak nechápe, ale myslím si, že to sa deje len zo začiatku, neskôr sa to stane tvojou súčasťou a ľudia to tak začnú aj vnímať :)

      Odstrániť
  8. určite to bola paráda :) baby skrátka potrebujú čas na trkotanie o klasických ženských veciach ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Super fotky, pár jsem jich z akcí zaznamenala na Instagramu i u ostatních blogerek. Hmm a ty makronky :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Muselo to být krásné setkání :) to je potřeba.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Och, škoda, že som sa nemohla tiež zúčastniť, aspoň by som vás baby spoznala. :/

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Interesting beauty products. We keep in touch. xx

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig