nedeľa 24. septembra 2017

Provensálske pohladenie od L'Occitane

loccitane súťaž o balíček kozmetiky

Stále keď prechádzam a vojdem do predajne L'Occitane, je to pre mňa taký iný svet, akoby som sa hneď ocitla vo Francúzsku v Provencii. Všade na mňa vykukujú krásne flakóniky, úžasne vône a pokojná atmosféra. Aj preto sa veľmi teším, že vám dnes predstavím niekoľko týchto zaujímavých kúskov :). Okrem toho sa teším, že vás môžem informovať o tom, že ak navštívite predajňu L'Occitane v Eurovei, Auparku alebo Centrali do konca septembra, čaká tam na vás darček :) v podobe Jemného pleťového krému v cestovnej verzii o ktorom si prečítate viac dole v článku :).
Stačí prísť do predajne, zaregistrovať sa do vernostného programu a povedať "tajné heslom” Provence a máte ho, ak by sa vám to málilo mám pre vás pripravenú aj súťaž, ale o tom potom, poďme sa najprv pozrieť na tieto krásky :)

terre de lumiere loccitane parfem recenzia


Začnem tým, čo ma ohúrilo azda najviac, a to je parfém Terre de Lumiére. Už na prvý pohľad som bola ohúrená jeho dizajnom a tvarom, ktorý mi padol presne do ruky. Potom som ju skúsila a poviem vám, že toto je vôňa, ktorú som hľadala už dlho, predlho. Je sladká, ale zároveň nie presladená, má v sebe čosi tajomné, luxusné a mierne erotické zároveň. Jednoducho je úžasná a ja sa jej neviem nabažiť :). Nie nadarmo ju popisuje L'Occitane ako jeho prvú gurmánsko-aromatickú vôňu. Myslím, že sme sa naozaj našli, a hovorí o tom už len to, že obe v svojom mene nesieme názov svetla :).

parfem loccitane skusenost

najlepsi krem na ruky

Krém na ruky bambúcke maslo
Krémy na ruky nezvyknem používať, pretože ho na rukách neznesiem a zvyknú sa mi od neho potiť ruky ešte viac ako obvykle (a to aj obvykle je dosť zle),  ale keď som videla ten obal, bol by to snáď hriech nepoužívať ho. Takže vzhľadom na to, že mi rôčky pribúdajú a vek sa ževraj odzrkadľuje najviac na rukách, bolo rozhodnuté, budem krém používať, ale nie cez deň, to by som pri tých mojich divných (stále potiacich sa) rukách nedala. Dávam si ho pekne večer pred spaním (hoci už som skúsila aj pár krát cez deň). Krém je hutnejší, ale nezanecháva lepkavý pocit, pokožku dobre hydratuje a zjemní, čo je veľmi príjemné. Vôňu má intenzívnu, takú prírodnú s nádychom retro-vône, alebo ako by som to charakterizovala, hm, taká tá klasická krémova vôňa, ktorá mi pripomína minulé časy. 

loccitane pena do kupela recenzia


Pena do kúpeľa je ďalší produkt, ktorého dizajn ma opäť dostal, veď uznajte sami, nie je super??? Jej vôňa je neskutočne intenzívne levanduľová. Viete inak, že keď vdychujete vôňu levandule, uvoľňuje to bolesť hlavy? Teda malo by :D, aj preto som veľmi neštastná z toho, že sa s ňou budem môcť zblížiť až doma na východe (čiže o taký mesiac-dva), pretože v Blave na priváte máme len sprchový kút :(.  Ale nezúfam, zatiaľ mi aspoň skrášľuje byt :)). 

testujeme kozmetiku

recenzia

Jemný pleťový krém Bambúcke maslo
Aby to už nebolo nemiestne, nebudem hýkať nad obalom....veď ho vidíte sami.....že je pekný :D.  Krém je ľahšej konzistencie, ale dokáže pokožku dobre hydratovať (mal by až 48 hodín), vôňa sa podobá na tú pri kréme na ruky, ale je o niečo jemnejšia a opäť taká prírodná. Na L’ Occitane sa mi páči to, že pridávajú veľa prírodných zložiek do svojich výrobkov a štvrtina z nich má aj certifikát organickosti a nie je tomu inak ani pri tomto kréme. Asi aj vďaka tomu sa mojej pleti páči, pretože ho znáša bez akýchkoľvek výhrad. Nakoľko je dosť výživný, zatiaľ ho používam hlavne večer a postupne s ochladzovaním ho začnem pridávať aj do rannej rutiny. Pleť je po ňom ráno hydratovaná a jemná. 

loccitane sprchovy olej recenzia

Sprchový olej
Opäť sa musím priznať, že sprchové gély používam čo najmenej, pretože mám po nich strašne suchú pokožku, vlastne mám suchú pokožku (šupiny) aj počistej vode :/.  Našťastie sa tento scenár pri sprchovom oleji neudeje, a tak som objavila Ameriku :D. Okrem toho, sprcha s týmto olejom získala nový rozmer.  Najprv ma dostala krásna vôňa a potom pocit neskutočne jemnej pokožky ako počas, tak aj po sprchovaní, a to bez nejakého mastného filmu po sprche. Počas sprchovania sa olej premení na jemnú penu a po sprchovaní zanechá pokožku jemnú a hladkú. Kto má veľmi suchú pokožku, krémovaniu sa asi úplne nevyhne, ale aj tak po tomto oleji pokožka pne menej ako bez neho, takže žiadne šupiny a ani svrbenie sa nekonalo :). 

regenerujuci šampón na zničene vlasy loccitane

Šampón na suché a poškodené vlasy 
Tento šampón na suché a poškodené vlasy neobsahuje silikóny, čo ma hneď potešilo, pretože sa im snažím už niekoľko mesiacov vo vlasoch vyhýbať. Čo sa týka vône, je príjemná a v podstate taká jemnejšia, najviac v nej cítim levanduľu, ale nie takú čistú, ale ešte s ďalšími prísadami. Šampón som použila zatiaľ len pár krát, takže pôjde hlavne o prvý dojem. Už počas umývania som cítila ako vlasy jemnejú a získavajú taký hladký film, zároveň ma umývanie jemne osviežilo, pretože tam cítiť niečo chladivé (ako mentol, hoci ten tam asi nie je). Čakala som, že po umytí budem mať vlasy ťažké, ako to často býva pri regeneračných šampónoch, no stal sa opak, vlasy boli ľahké, jemné a veľmi príjemné na dotyk. Naozaj som to nečakala, ale príjemne ma to prekvapilo, som zvedavá, čo s vlasmi urobí pravidelné používanie  šampónu.

blog o kozmetike, beauty slovak blogger

Suma sumárum, so všetkými výrobkami od L’Occitane som bola spokojná a veľmi milo prekvapená. Máte s týmito výrobkami alebo inými od L'Occitane skúsenosť aj vy? Ak, áno, prezraďte akú. Ak nie, môžete sa zapojiť do súťaže, ktorú dnes spustím na facebooku  o celý balíček výrobkov L'Occitane :). A verte, že tieto výrobky sa naozaj oplatí vyhrať :).
Ak vás súťaže neberú, stále môžete využiť akciu, ktorá beží do konca mesiaca v predajňach L'Occitane.




Prajem vám krásny deň

Vaša Lu
Share:

17 komentárov

  1. Opäť krásne fotky ako vždy v tvojom prípade. Úprimne práve kvôli cene s touto značkou veľa skúseností nemám. Mala som jedno mydlo, ktoré sa mi nepáčilo, dosť pokožku rúk vysušovalo takže za mňa ich mydlá určite nie. Avšak mala som telový krém s bambuckým maslom, brat mi ho doniesol z Juhoafrickej republiky, aj tam túto značku majú. Ten som milovala hoci mohol voňať ešte o niečo lepšie, jeho hydratačné schopnosti boli na nezaplatenie.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tieto produkty vyzerajú naozaj krásne. Páčilo sa mi ako si opísala tú vôňu vedela som si potom predstaviť ako to asi vonia. :)

    www.annslifea.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. L´Occitane mám hrozně ráda, nejradši mám asi jejich krémy:) moc pěkný článek:)
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  4. As usual interesting post! Thanks a lot for sharing)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Zkoušela jsem přesně ten krém na ruce, který máš v článku a byla jsem s ním opravdu spokojená. A ten obal je opravdu pěkný. Ostatní věcičky jsem ještě nezkoušela, ale určitě se na něco z toho v obchodě vrhnu :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Wow produkty vyzerajú super ! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nádherné fotky! Od L´occitane som ešte nikdy nic nevyskúšala, no vždy sa úplne rozplývam nad tými ich krémikmi na ruky, sú krásne :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  8. wonderful review dear, thanks for sharing, xo

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Krásné fotky. Zatím jsem od této značky nic nikdy nezkoušela ale sprcháč mne láká ..

    Lenny v Dánsku

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ;D

    Parecem ser bons produtos!

    Ótima quinta!

    Beijo! ^^

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Lovely post dear :D

    https://filipa-goncalves.blogspot.pt/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Krém z bambuckého másla byl u nás kdysi na denním pořádku, pak se ségra odstěhovala a zabavila ho :D Od Loccitane jsem si často na jaro kupovala voňavku s pivoňkami :) Byl skvělá!

    thewaybya.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig