pondelok 11. septembra 2017

Aká je Urban Decay dekoratívna kozmetika?

urban decay all nighter review

Urban Decay patrí medzi high-end-kozmetiku, donedávna sme sa k nej mohli dostať jedine cez e-shop a aj to bol celkom problém. Všetko sa však zmenilo, keď na Slovensko prišiel Douglas, vďaka nemu máme (teda aspoň tí čo sú v Bratislave) Urban Decay na dosah ruky, stačí len ísť a vybrať si.  Čo sa oplatí alebo nie zistíte, keď si rozkliknete článok :).


urban decay all nighter make up review

To, že má Urban Decay perfektné tiene, vie asi väčšina z nás, ak by nie, môžete si niečo o ich paletke prečítať v mojom článku TU. Ako je na tom ale mejkap? Pre mňa ako majiteľa nie najlepšej pleti je nájsť dobrý mejkap, ktorý by mi nedráždil pleť, dostatočne kryl, nezvýrazňoval póry a suché miesta, ale zároveň mal zmatňujúci efekt, celkom problém. Samozrejme mám nejakých vyvolených, ale bola som zvedavá, či by som nenašla niečo lepšie. 

Mejkap All Nighter má hutnejšiu konzistenciu, preto sa s ním troška ťažšie pracuje, prstami by som ho určite nenanášala, lepšie je použiť hubku, aby bol rozotrený rovnomerne. Čo sa týka krytia, je naozaj veľmi dobré, póry nezvýrazňuje, ale ani úplne nezakrýva (ale to žiaľ asi žiaden-ak by ste o nejakom vedeli, dajte vedieť :)). 
Na tvári vydrží celkom slušne, takmer celý deň, bez zaliezavania do vrások, avšak na lícach blízko nosa mi mierne zišiel a počas dňa aj trochu oxiduje do oranžova. 
Na výber má mnoho odtieňov, ja som si vybrala na mňa dosť tmavý (4,5 shade), teda, teraz je fajn, ale už o týždeň mi nebude sedieť :(, lebo blednem jedna radosť (no neviem, kde som mala oči). 

Suma sumárum je to naozaj veľmi dobrý krycí mejkap, ktorý zanechá pleť zmatnenú a vytvorí dobrý finish, okrem toho viem, že sa naň môžem spoľahnúť, pretože drží celý čas. Pre mňa je to mejkap hlavne na “vonku”, na každodenné nosenie je troška “ťažký", ale na príležitosti, kde chcem byť tip-top, je to to pravé orechové :).

review ud make up



urban deca perversion eye lashes review


Špirála PERVERSION ma tiež dostala, veľmi pekne riasy zahustí a predĺži, dá sa aplikovať viackrát, čím docielim ešte dlhšie riasy. Vydrží taktiež celý deň na očiach, bez toho aby odpadávala alebo sa rozmazala, a to aj keď si oči mierne pretriem (čo inak ja zvyknem robiť dosť často .D). 

urban decay kozmetika recenzia


A tak ako sa nepohne špirála, nepohne sa ani vodeodolná linka RAZOR SHARP, ktorá ma okrem krásneho obalu aj krásnu zeleno-modro-metalickú farbu. Nanášanie ide jednoducho, len opäť tak ako pri mejkape, aj tu sa treba poponáhľať, lebo na oku zaschne celkom rýchlo. 

ud linka na oči zlatá


Pri líčení som použila aj zlatú linku Glide-on, ktorá je tiež vodeodolná. Je veľmi dobre pigmentovaná a nanáša sa ľahko, pretože je mäkkšej  konzistencie. Okrem toho z týchto liniek má Urban Decay na výber množstvo ďalších krásnych farieb :)


Ako môžete vidieť, s produktami od Urban Decay som naozaj spokojná, o to viac som bola sama prekvapená z toho, ako ma sklamal VICE LIQUID LIPSTIK rúž. V popise sa uvádza, že ide o vodeodlný rúž, ale jeho odolnosť je veľmi zvláštna. Musí sa mu nechať, že má naozaj úžasnú extra pigmentovanú farbu a že prvých 5 minút vyzerá na perách perfektne. No potom začne neskutočne vysúšať pery a scvrkávať sa do žmolkov. A čím viac vrstiev som si dala, tým to bolo horšie, nehovoriac o tom, že tá predošlá nechcela ísť vôbec dolu. Teda, lepšie povedané, jej zvláštny zvyšok nechcel ísť vôbec dolu. Prvý krát som si ho dala, keď sme išli s priateľom večer na predstavenie, ešte sme sa zastavili v obchode a tam som sa snažila dať ho dole, myslela som, že si skôr vyškriabem pery ako dám dole jeho zvyšok.... No jednoducho pre mňa bol tento rúž veľké sklamanie. 

oplatí sa urban decay?
Líčenie je bez púdru, čiže to čo vidíte je len práca Uraban Decay mejkapu.

urban decay baza pod očné tiene skúsenosť

Čo ma ale milo prekvapilo je báza pod tiene Eyeshadow Primer Potion, je síce pravda, že až tak veľa som ich nevyskúšala, ale pár mám predsa len za sebou. Farba tejto bázy ide mierne do ružova a má maličké trblietky, tie sa na tieni ale stratia. Vďaka tejto báze mi konečne vydržali tiene dlhšie a neurobili sa mi hneď záhyby, ako sa mi zvyknú stále robiť :). Trošku som sa bála aplikácie, keďže má zahnutý koniec, ale nakoniec bol veľmi prospešný. 


urban decay dekorativna kozmetika recenzia

Darmo, produkty sú to krásne už len na pohľad :), páčia sa aj vám tak ako mne?.  A čo vy a Urban Decay, aké s ním máte skúsenosti? Máte niečo vyskúšané, alebo pokukujete po nejakom tom poklade, ktorý by ste si radi zaobstarali? 

Majte sa mi zatiaľ krásne :)
vaša Lulu
Share:

12 komentárov

  1. Jeeej, krásne produkty! Nad foundation som už tiež rozmýšlala, aj mascara ma zaujala! *__*

    Nasklee - www.nasklee.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. S touhle značkou zkušenosti nemám. Ale slyším na ní hodně chváli, takže bych v budoucnu určitě nějaký produkt chtěla zkusit, zažila nevím jaký, ale asi to vyhraje nějaká rtěnka :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty linky Razor Sharp mám v tmavě hnědé, a za mě spokojenost :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. značku som ešte neskúšala, nie som až tak na kozmetiku, ale určite sú to super produkty :) veľmi ti to na fotkách svedčí aj bez líčenia ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásné produkty! Líčení se ti moc povedlo a ten make-up vypadá skvěle. Jen nevím, jestli by mi ta hutnější konzistence vyhovovala.
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Je pravda, že všechno od UD vypadá na oko krásně, hlavně ty paletky. Ale musím se přiznat, ž stále odolávám a ještě jsem si nic nepořídila :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Přiznám se, že od značky Urban Decay jsem si ještě nic nepořídila, na můj vkus jsou příliš drahé, avšak jejich produkty vypadají úžasně, jeden vedle druhého. Já momentálně používám Makeup od L'óreal Paris - Infallible a nemůžu si jej vynachválit! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Značku poznám no zatiaľ som nič neskúsila. Zaujal ma mejkap, môže byť fajn. :)

    Rebelliouslily GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  9. musím uznať, že líčenie vy tvorila naozaj veľmi pekné a nesmierne ti pristane! :).
    s touto kozmetikou však zatiaľ nemám veľa skúseností... ale po paletke veľmi túžim! ^^.

    KEJMY ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ten rúž ma vážne sklamal, lebo má nádherný odtieň. :) Super recenzia. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig