utorok 18. apríla 2017

Líčenie s Urban Decay paletou očných tieňov

líčenie s urban decay paletou očných tieňov

Ani som sa nenazdala a je po veľkonočných sviatkoch a ja sa opäť chystám naspäť do Bratislavy. Nejak veľmi rýchlo mi ten týždeň prešiel a priznám sa, že som s internetom veľa času netrávila (aspoň niekedy :D). Neustále som však mala na rozume, že by som mala dokončiť článok, na ktorom sme sa s blogerkami dohodli ešte pred sviatkami (mimochodom podobný článok sme robili už počas vianočných sviatkov a môžete si ho pozrieť tu :)). Rozhodli sme sa, že si pripravíme líčenie, v  ktorom budú hrať hlavnú úlohu paletky Urban Decay. Každá z nás má nejakú inú :) a akú, to už zistíte v článku :).

jarné líčenie

PLEŤ
V mojom každodennom líčení sa snažím dávať na pleť čo najmenej vecí. Ak ale potrebujem, aby mejkap niečo vydržal, používam podkladovú bázu. Dnes som zvolila The Pore Fessional od Benefitu a potom nanášala rovno mejkap Revlon na suchú pleť. Tento mejkap sa stal mojim spoločníkom v zimných mesiacoch (momentálne ho používam najčastejšie), keď som úplne vybledla. Dobre kryje, vydrží celkom dlho na pleti a hlavne pleť zmatňuje.

Na tieňovanie som použila paletku od Douglas, z ktorej mi momentálne najviac vyhovuje prostredný tmavý odtieň na kontúry a prostredný svetlý pod oči. Na líčka som použila prírodnú Zao líčenku, ktorá super vonia a má peknú výraznú farbu. Líčenka je pre mňa "must have”, dodá pleti žiarivý a čerstvý nádych raz-dva :)
Aby mejkap vydržal čo najdlhšie, zafixovala som ho priesvitným púdrom od Douglas (Invisiloose powder), ktorý zárove ň pleť zmatňuje.

recenzia kozmetiky


OČI
Tak a konečne prichádzame k paletke :). Ja mám od Urban Decay Ultimate basic, ktorá je už len svojim vzhľadom úplne úžasná, ale taktiež aj práca s ňou je paráda. Až na jeden (základný) tieň sú v nej samé matné zemité tiene, ktoré sú veľmi dobre pigmentované a na očiach vydržia celkom slušne aj bez bázy.
Pre toto líčenie som však bázu použila, a to konkrétne Eye base primer od Douglas. Zvyknem mať pri líčení problém, že mi tiene zliezajú do očných vrások (alebo ako sa to dá nazvať) a vytvárajú také linky. Zatiaľ mi s tým žiadna báza nepomohla, ale aspoň mám dobrý pocit, že s tým niečo robím :D.

Ako základný tieň som použila jediný, ktorý má malinkaté trblietky, konkrétne blow, do očného oblúku som použila tieň instinct, ktorý som pri kraji stmavila tieňom lethal. Zároveň som ním vykreslila aj linku okolo oka. Kraje som ešte obkreslila klasickou čiernou linkou (Avon), ktorá je tiež taká moja závislosť :). Chcela som použiť aj umelé mihalnice, ale keďže mi to veľmi nešlo (a v ten deň som mala cestovať 8 hodín), nechala som to opäť iba na špirálu od Maybellin. Je to novinka, ktorá robí dlhé a zároveň husté riasy.

Obočie som dokreslila ceruzkou od Benefitu, som z nej celkom namäkko, pretože sa mi hrozne páči jej dizajn :D. Musím sa s ňou však naučiť pracovať, pretože má skosený hrot, s ktorým som sa doteraz ešte nestretla a tým pádom niekedy nakreslím veľa tam, kde ani nechcem :(.

PERY
Bez čoho si poriadne líčenie neviem predstaviť, sú výrazne pery :), najradšej mám rôzne odtiene červenej, ale nepohrdnem ani odtieňmi ružovej. Pre toto líčenie som zvolila matný rúž (lesk) od Revlonu, ktorý úžasne vonia :).

beauty blogger slovensko







Ako sa popasovali s líčením dievčatá a ktoré paletky zvolili, si môžete pozrieť tuto :)  (ostatné dievčatá ešte postupne pridám :))
Simply Nina

Používate Urban Decay paletku? Alebo na ňu máte zálusk?

Vaša Lulu :)
Share:

34 komentárov

  1. Krásné, jemné jarní líčení :) Paletka je moc hezká, povedený obal :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pekné jednoduché ličenie, o paletke som počula len samé pozitívne ohlasy. PS: tebe sa tie výrazné pery veľmi hodia ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. The Pore Fessional od Benefitu mám moc rád! Je to jeden z mých ''must have'' produktů. Co mě zaujalo, tak je Invisiloose pudr z Douglas, ten musím minimálně vyzkoušet, protože zatím ujíždím na Make Up For Ever HD powder, který u mě zatím nic nepřekonalo, a maximálně koupit :D
    Musím ti pochválit ten matný lesk od Revlon! Vaypadá totiž nádherně :)
    Co se týče paletek, tak já mám doma UD NAKED Smoky, ta za mě vede.
    PS: Nádherné fotky! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem :), ja od HD zatiaľ nič nemám, ale tento púder od Douglas je veľmi fajn, tak určite vyskúšaj :)

      Odstrániť
  4. Jesteś piękna! Masz cudowną twarz! :)

    nicoolsblog.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ty si taká zlatá vždy na fotkách :) a ten rúž sa mi veľmi páči, už som dlhšie po tých Revlon pokukovala :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Moc pěkné líčení, s UD to snad ani jinak nejde :).

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásné, jednoduché a přirozené. K tomu netřeba víc dodávat :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nádherné jemné líčení :-) moc pěkné :-) říkala jsem si, že tu paletku asi nepotřebuji.. :( ale asi jo :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Hezké líčení :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Moc se mi líbí ty hnědé stíny, jinak se mi moc líbí tvoje obočí, co bych za tak husté obočí dala :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :), skús si dávať ricinový olej na obočie, trošku ho zahustí :)

      Odstrániť
  11. Krásna naked paletka. Mám chuť ju hneď vyskúšať :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Jsi krásná. Tuhle značku znám a je skvělá. Skvělé líčení:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Líčenie ti veľmi pristane a ten makeup vyzerá pekne prirodzene..Rúž je skvelý a tú paletku si snáď aj ja raz kúpim :)

    Accessoriesforbeauty

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Milujem neutrálne tóny a toto líčenie je veľmi pekné a pristane ti. :)
    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Už jsem viděla líčení na The world of makeup, povedlo se vám to :) tohle líčení ti moc sluší! Já mám doma naked 2, kterou mám moc ráda :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. krásne líčenie, pristanú ti takéto farby :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. perfect look !!!


    would you like to follow each others blog ?

    New post - Baddie Cheerleader OOTD

    Check out my ♥Instagram ,Blog╚ovin and
    Google✚

    Stay Gold

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Příjemné, jarní líčení! Tyhle barvičky mám moc ráda ♥ Ta rtěnka má pěknou barvičku!
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Tento typ líčení ti moc sluší, vypadáš šmrncovně :) Mám ráda takové odstíny, bohužel jsem celkem nešika, pokud jde o stíny :D

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Love this. Your eyes are incredible :)

    adoorablee.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Toto líčení ti hodně sedí! :) Líbí se mi tohle nenásilné líčení, ale já jsem na líčení úplně levá, takže mám smůlu :D

    Gabux

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Krásne, s tým výrazným rúžom je to super! Ja mám tiež rada takéto hnedé odtiene, keď ich kombinujem s cyklaménovou na perách. A čo sa týka zaliezania očných tieňov do čiarok, tak na tom som úplne rovnako, báza síce pomôže, ale úplne celý deň mi nikdy nevydržia :( :D

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig