piatok 11. novembra 2016

Novinky od Revlonu


Skúšali ste už niekedy tak chutný rúž, ktorý vonia ako cukríky marshmallow? Že také rúže nepoznáte? Tak ja vám také predstavím - a nie len to, dnes bude reč aj o mejkape a špirálach značky Revlon, ktorá si našla cestu do mojej obľúbenej kozmetiky, ale poďme pekne poporiadku.




ULTRA HD MATTE LIPCOLOR

Tieto matné lesky ma hneď ohúrili svojou vôňou - už som mala množstvo krásne voňajúcich rúžov, ale tieto sú jednoducho na zjedenie, po otvorení vám hneď zavanie marshmallow vôňa a myslím, že jej málokto odolá :).  Okrem tejto príťažlivej vône má tento rúž aj prekrásne farby, ani pri jednom odtieni sa mi nestalo, že by mi nesadol. Farby sú pekne výrazné, no zároveň prirodzené a štýlové.
Nanášanie ide s hubkou pomerne ľahko, ale ako pri všetkých matných leskoch, treba získať istú zručnosť, aby to bolo rovnomerné.
Veľkou výhodou tohto rúžu je, že nevysušuje pery, ako to zvykne robiť väčšina matných rúžov, je to vďaka tomu, že neobsahuje vosk, iba gélové zložky.
Čo sa týka matnosti, ide skôr o polomatný rúž, ktorý sa najprv nanesie ako lesk a až po chvíli na ústach dostane matný vzhľad.


Výdrž je u mňa značne diskutabilná, pretože mi bohužiaľ viac ako pár hodín na celých ústach nevydrží a nejakom tom jedení už vôbec. Ostane len orámovaný na krajoch...žiaľ zatiaľ som nenašla rúž, ktorý by mi vydržal na celých perách (a nie len na krajoch) viac ako 3 - 4 hodiny. Možno je ale chyba v mojom nanášaní, alebo neviem v čom, pretože práve o tomto rúži som čítala, že vydrží skoro celý deň...
Ak máte nejaký tip, ako predĺžiť výdrž rúžu, prosím sem s ním!!! :)





REVLON COLORSTAY MAKE UP

Tento  mejkap je dostupný v dvoch verziách, a to pre normálnu až suchú pleť a pre zmiešanú až mastnú. Oproti svojmu predchodcovi je obohatený o SPF ochranu a pumpičku na nanášanie.
Ako si môžete všimnúť na fotke, Color stay má veľmi slušnú kryciu schopnosť. Momentálne mám síce lepšie pleťové obdobie (kiež by ma už nikdy neopustilo), ale bordové fliačky a občasné vyrážky sú samozrejme na dennom poriadku. Mejkap mi nezvýrazňuje póry a celkovo vytvorí pekný finiš na tvári. Dokonca aj napriek tomu, že sú odtiene o niečo svetlejšie ako moja pokožka, nepôsobí mejkap ako maska a vie sa trošku pleti prispôsobiť v tóne (hlavne ak použijete líčenku a bronzer). Na toto prispôsobenie však treba po nanesení chvíľku počkať (2 - 3 minúty), až potom uvidíte reálne ako vyzerá.
Make up: Revlon colorstay matte, normal-dry 200, Lips: 600 devotion Ultra Hd matte lipcolor, Mascara: all-in one 


Trvácnosť je tiež veľmi dobrá - dnes som ho mala na sebe (bez nejakej bázy alebo púdru) a až na oblasť nosa držal dosť dobre (bolo to tuším 12 hodín).
Ako som už na začiatku spomenula, je vyrábaný v dvoch verziách, pričom mne sedí viac tá na suchú pleť- zdá sa mi menej zaťažujúca, okrem toho v podstate aj pleť suchú mám, takže som to asi aj očakávala.



REVLON ŠPIRÁLY

Revlon má široký výber špirál s veselým farebným dizajnom vrchnákov a príjemným čiernym matným povrchom.
Pre všetky špirály platí, že sa neotláčajú, neštípu v očiach (možno vás napadne prečo by mala špirála štípať v očiach, ale verte mi, aj s takými som sa stretla a pre citlivé oči to nie je nič výnimočné) a pomerne ľahko idú pri odlíčení dolu.


Revlon all-in one mascara ponúka výhody všetkých špirál v jednom, čiže by mala prinášať objem, predl'ženie, zvýraznenie, zdvihnutie a intenzívnu farbu. Objem a predĺženie priniesla určite, tie ostatné body som až tak nepotrebovala a tým pádom ani nesledovala. Táto špirála je unikátna v tom, že má umelohmotnú kefku, ktorú ja teda môžem, pretože prináša viac možností pri úprave, na druhej strane je však potrebné prísť na to, ako z nej vyťažiť čo najviac a naučiť sa s ňou
pracovať.
Lips: Revlon ultra HD MATTE LIPCOLOR 635 Passion
Revlon dramatic definition maskara má tiež plastový hrebeň, avšak na všetkých stranách rovnaký. Riasy by mala dokonale zvýrazniť bez zlepencov, čo myslím si celkom spĺňa, žiadne zlepence som nezaznamenala.
Revlon ultra volume mascara ma "klasický" štetinkový hrebeň. Má vytvárať extra veľký objem, myslím, že je dosť podobná s predchádzajúcou špirálou.
Ak by som si mala vybrať, ktorá špirála mi najviac vyhovovala, bol by to celkom problém, pretože mi vyhovujú všetky, momentálne však najviac používam červenú, hlavne preto, že mám rada tento typ hrebienkov.


Skúšali ste už niečo z týchto výrobkov? Aký hrebeň pri maskare preferujete, klasický alebo plastový?

Share:

25 komentárov

  1. Veľmi sa mi páči dizajn tých matných leskov. :) Mejkap mám doma, použivam ho málokedy, ale je celkom fajn. :) Len ja mám ešte tú flaštičku bez pumpičky, čo je škoda.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Už dlouho chci vyzkoušet make-up Colorstay , ale zatím jsem se k tomu nedostala, a ty matné lesky - rtěnky vypadají také skvěle, u řasenek mám radši platové kartáčky, ale někdy se najde skvělá řasenka, která mi sedne i s klasickým.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. gerogeous products :) i love revlon

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Od této značky jsem zatím ještě nic nezkoušela ale láká mě make-up :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásné barvičky rtěnek! Já zatím nic nezkoušela, ale občas okukuji jejich stojan.
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tie lesky sú skvelé! určite si nejaký zakúpim :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Konečně mají makeup s dávkovačem! :))) Ty rtěnky nebo lesky vypadají fakt skvěle :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  8. rúže majú pekné odtiene :) a pri tejto príležitosti musím povedať, že máš krásne jedinečné oči ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Hahaa sranda, tak ak tebe dlho nevydržia, tak ja mám asi fakt čarovné pery. Mne najviac na perách drží ten ružový a červený :) ale veď to si čítala u mňa v príspevku, prípadne som spomínala. Ono tieto lesky nie sú prezentované ako dlhotrvácne, ani nemajú byť, ale u mňa to funguje a sú :) Make-upy zbožňujem tiež. Krásne fotečky! :)

    blog FromLenka

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Od Revlonu jsem zatím nic nezkoušela ale koukám že se hezky vyřádili na obalech. Moc pěkné! :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Od Revlonu zatiaľ nemám nič, no tie matné lesky ma teda dostali. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Great review and products! :)
    Thanks for comment on my blog, I am following you now, you can follow me back. Have a nice day. :)

    The Fashion Spell | Instagram

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Colorstay foundation is one of my favourites!

    OdpovedaťOdstrániť
  14. tie matne rúže ma zaujali maju krásne obaly a aj farby, ja mám jeden matný lesk od sleek a ten teda na perách vydrží po jedení ale aj ten sa z vnutra z pier začína pomaly ako keby olupovať takže nie je to žiaden zázrak takže ho ani radšej nepoužívam pri predstave že to zjem, ten ani vôbec nevonia, ako keby som si nanašala nejaku farbu ma taku zvlaštnu aromu

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Nádhera, ty musím mít :-) A ty fotky jsou perfektní :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Nice selection my dear! Revlon is a guarantee of quality!!! Have a nice day, kisses and thank you for your visit,
    Eni

    Eniwhere Fashion
    Eniwhere Fashion Facebook

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Mňam, mňam! :D Ty rtěnky bych moc ráda vyzkoušela. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Rúže, ktoré chutia ako cukríky? To musím vyskúšať :) Navyše farby sú krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Tie rúže vyzerajú veeeeeľmi lákavo ! Čo sa týka špirál som zástanca tej klasickej kefky. Na mňa napríklad tie silikónové absolútne nefungujú :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. beautiful pics *.*
    you look gorgerous! *.* and have lovely eyes ♥♥♥
    :-)
    stylowana100latka.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  21. nádherná recenze! :) úžasné fotografie

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Cute colors I have a review of one of the mascara on my blog, have a good day

    http://elegant-e.blogspot.com/
    https://www.instagram.com/elegant_e_blog/

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig