utorok 8. decembra 2020

Oplatí sa drahší alebo lacnejší mejkap? Porovnanie a recenzia

oplatí sa drahší alebo lacnejši mejkap

Ahojte, asi nie jeden z nás si často kladie otázku, či sa oplatí investovať do mejkapu alebo rovnakú službu spravia aj lacnejšie produkty. Nakoľko momentálne používam tri rôzne cenovo odlišné mejkapy, napadlo mi, že by bolo dobre ich zrecenzovať. Pozrieme sa teda na zúbok mejkapu od Trend it up, ktorý stojí 6 eur, potom od Nyx za 16 eur a nakoniec CC krému od It cosmetics za 39 eur.

Ako sedí mejkap na pleti zistíte vo videu, tu si dáme pre porovnanie fotky a také celkové zhrnutie. Tak príjemné pozeranie. 

Na mobilných zariadeniach nechce načítať video (neviem prečo, stalo sa vám to?), tak pridávam link: Video, porovnanie mejkapov


Trend it: 2 in 1camou: odtieň 020

Trend it: 2 in 1camou: odtieň 020
Nyx: Cant stop want stop: odtieň vanilla
Nyx: Cant stop want stop: odtieň vanilla
It cosmetic: Cc krém: odtieň Light
It cosmetic: Cc krém: odtieň Light

Zhrnutie: 
Make up od Trend it up bol vzhľadom na cenu naozaj vynikajúci. Takže v tom prípade naozaj neplatí, že čo je lacné nemôže byť dobré. Mastná pleť sa s ním možno až tak nebude kamarátiť, pretože ide do glow efektu, ale dá sa to dobré vyriešiť púdrom. 

Make up od Nyx mi osobne až tak nesadol, hoci som mala dlho rada matné mejkapy, tento mi dosť vysušuje pleť a trochu zvýrazňuje šupiny, čo ale na fotke až tak nevidno. No celkovo sa v ňom necítim až tak príjemne. Aj keď nedá sa mu odoprieť, že na fotkách bude jednoducho vyzerať dobre, lebo je matný.  Myslím, že skôr sadne bezproblémovej pleti, poprípade mastnejšej. Okrem toho aj napriek tomu, že ma mnoho odtieňov, tak sa mi zdá, že ani jeden sa nedokáže úplne prispôsobiť pleti. Ja si jednoducho nikdy úplne neviem vybrať presný odtieň a keď s pleťou ten iný odtieň nesadne, mám  problém :D. (Ale možno je len chyba vo mne)

Cc krém od It cosmetics je naozaj dosť drahý, ale asi by som nemala problém kúpiť si ho zas, aj keď si myslím, že by som dokázala nájsť niečo podobné aj o niečo lacnejšie. Dosť mi pripomínal Bb krém (Nature side) od Pupa alebo Bb krém od So-bio etic a tie sú teda podstatne lacnejšie. Ak máte dosť mastnú pleť toto sa vám páčiť asi nebude. Hoci, keď sa dá púder, tak je to fajn, len ho treba prepudrovať aj počas dňa. Zo všetkých troch mejkapov, som mala najradšej aj tak ten a najčastejšie som ho aj nosila. Takže ono priplatiť sa niekedy oplatí, ale myslím, že sa dá nájsť fajn mejkap aj o niečo lacnejšie. Je to všetko na osobných preferenciách a peňaženke. 

Trocha odpočenie: Inak hoci tu tento mejkap nemám, ale mám aj Double wear od Estee Lauder a myslím, že za tento mejkap sa určite oplatí priplatiť. Využívam ho najmä na špecialne akcie a fotenie, pretože na bežný deň je trocha ťažký. Ak však niekam idem viem, že sa naň môžem spoľahnúť, líčila som sa s ním aj na svoju svadbu :). 

Porovnanie mejkapov


Máte s niektorým z týchto mejkapov skúsenosť? Poprípade nemáte problém si priplatiť za mejkap alebo radšej hľadáte rozumnejšie ceny? 




Share:

1 komentár

  1. Hezké porovnání. Už jsem také vyzkoušela jk levnější tak i dražší make-upy a podle mě hrozně záleží na tom, vybrat si pro naši pleť ten správný, zkoušet, požádat si o vzorek než koupíme celé balení atd.
    Jinak za mě vedou dražší makeupy, alespoň co se týče výdrže během celého dne ☺️

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig