streda 6. marca 2019

Malí pomocníci na kozmetiku

Malý pomocníci na kozmetiku

Ahojte, verím že vás chrípkové obdobie obchádza lepšie ako mňa, pretože ja opäť ležím v posteli a snažím sa vyliečiť. Čo vám poviem, je to taký nejaký  kolotoč a strašne ma vytáča. Ale dosť bolo ľutovania (lebo aj toho veľa škodí), radšej vám prinášam tipy, na šikovných pomocníkov, ktorý urobia poriadok v kozmetike a uľahčia líčenie :).

Už je to nejaký ten čas, čo som konečne dospela k tomu, že som s ukladaním kozmetiky (hlavne čo sa týka viditeľných miest) celkom spokojná. Mám rada, keď veci nemusím na sto krát hľadať a mám ich, ale vlastne aj nemám, na očiach. A práve na to sú ako stvorené akrylové organizéry. Ja mám zatiaľ štyri, ale ešte mienim túto zbierku troška rozšíriť.

akrylové boxy na lýčidlá

ako skladovať líčidla, akrylové boxy

ako skladovať líčidlá

V šuplíkových boxoch mávam väčšinou rúže alebo drobné korektory a pri zrkadle zas najpoužívanejšie rúže, ceruzky a štetce. Ja viem, pre niekoho je to kopa a kopa vecí, ale ako blogerka a mierna závisláčka (priznávam) na kozmetike ich mám jednoducho viac (no dobre, veľmi veľa). No myslím, že tieto organizéry sa dajú skvelo využiť aj na iné veci. 

Z čoho sa však poslednú dobu veľmi teším a po čom moje srdce svišťalo už celkom dlhú dobu, je kozmetické zrkadlo so svetlom, ktoré som dostala na Vianoce od priateľa :). A je to taaak neskutočný pomocník, keď sa líčim skoro ráno alebo neskoro večer. Určite to poznáte aj vy počas zimných mesiacov, že sa ráno nalíčite v polotme, všetko vyzerá celkom fajn a vyjdete na denné svetlo a je to hotová katastrofa. Ak nie, tak máte šťastie, ale mne sa to stávalo celkom často. 
Samozrejme toto svetlo má aj svoje nevýhody, keďže je na ňom vidieť každú nedokonalosť, ale dá sa s tým žiť a zatiaľ to nenarobilo žiadnu (veľkú) škodu na mojom sebavedomí :D. 

ako si usporiadať líčidlá

Mám však ešte niekoľko vecí, ktoré by som si rada postupne zadovážila. Je to akrylový úložný box na gumičky a náušnice a na také tie malé veci, ktoré človek nikdy nevie kde dá. A taktiež rozdeľovací box do šuplíka, pretože zatiaľ tám mám slušný zmätok. Tieto vecičky, ako aj moje úložné boxy nájdete napríklad na www.biano.sk/produkty/dozy-a-boxy.

biano.sk dózy a boxy

Dokonca som tam videla aj podobné zrkadlo ako mám ja :).

stojanové zrkadlo s led svetlom

Akých najväčších pomocníkov na kozmetiku máte vy?  A inak dokážete si v kozmetike udržať poriadok? Lebo ja väčšinou len dotiaľ, pokiaľ sa nelíčim :D, ale zas už je to o niečo lepšie ako v minulosti :).

Majte sa mi zatiaľ krásne 
vaša
Lulu :)

Share:

5 komentárov

  1. Já bych bez různých krabiček, taštiček a organizérů na kosmetiku byla asi ztracená.. :D Jsem krabičkový tip, a to všem.. :D

    The world of makeup

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja make-up produktov nemám nejako extra veľa čiže to sa mi zmestí do taštičky a je to. Pleťovej mám isto viacej a tú mám asi všade, no zatiaľ sa nestrácam. Jediné čo mám je stojan na štetce a krabička na miniatúry kozmetiky.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásné fotky máš ve článku :-) já mám stojan na 9 rtěnek :-) a je parádní..

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásne fotky! :) Ja mám organizér na rúže a je to skvelá vec :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig