pondelok 14. januára 2019

Winter outfit and my news

zimny outfit























Prajem Vám krásny Nový rok 2019 :). Myslela som, že od posledného príspevku tu toho pribudne viac, ale sviatky som prežívala značne off-line takže dnes už rovno nadviažem na predchádzajúci článok :).

Neviem ako vy, ale ja si začínam ten pocit mimo počítača aj užívať, teda stále mám ešte malú výčitku, ak na blog dlho nič nepridám, ale verím, že mi to prepáčite. Okrem toho väčšinou som mala na písanie článkov čas cez víkend, no minulý rok som počas víkendov bola značne rozlietaná.
Lietala som z východu na západ oveľa častejšie ako som bola predtým zvyknutá, poprípade som mala v Bratislave iný program a tak takých čisto voľných víkendov bolo omnoho menej. Neviem či som vám inak niekedy spomínala, ale dlhé cestovanie (hlavne verejnou dopravou, vlaky a tak) neznášam. A nie len, že to neznášam, ale mi to ani nerobí dobre. Asi je to hlavne klímou a tým, že sa presúva veľa ľudí naraz. Nakoľko som si však našla svoju druhú polovičku na východe, cestovaniu som sa nevyhla a vlastne ani nechcela :). A v podstate to, (lepšie povedané On) stojí za zmenami v mojom živote, budem sa totiž sťahovať naspäť na východ! Do mojej rodnej dediny a mesta.... a poviem Vám, bude to pre mňa neskutočná zmena.
V Bratislave som 9. rok a už počas strednej školy som bývala na internáte v Košiciach. Je pravda, že to bolo celkom blízko domova a každý víkend a prázdniny som trávila tam. Lenže, stále som viac času žila v meste, doma som prežila hlavne svoje detstvo a potom šup ho do sveta. Aj reálne pracovať som začala tu v Bratislave a musím povedať, že sa mi tento rok aj celkom darí, pretože toto mesto so sebou prináša mnoho možností.

Photo by: Adame-photoworks

zimny outfit

Na východ sa veľmi teším, pretože ma tiahne niečo, čo mi Bratislava a ani iné mesto nedá, no zároveň mám strach z niečoho nového. Neznášam zmeny a teraz ma ich čaká hneď niekoľko. Nová práca, nové podmienky pre život, iné možnosti .....
Na jednej strane sa teším, že sa vyhnem ruchu mesta a na druhej viem, že mi bude isto aj chýbať. A hlavne len dúfam, že na východe predsa len niečo je a ja si budem vedieť popri práci nájsť ešte niečo navyše. Tak ale uvidíme, všetko ukáže čas a myslím, že sa s týmto mojim dobrodružstvom s vami aj podelím.

Zasa si myslím, že je dôležité, aby sa ľudia na východ vracali, doteraz som im fandila zo západu a teraz si to vyskúšam na vlastnej koži. V podstate ma to stále domov nejak aj ťahalo, len ako to malo byť aj vážne, začala som viac stresovať.
Najviac si však užívam, keď niekomu poviem, že sa vraciam naspäť, pretože väčšina sa na mňa pozrie či som už načisto stratila rozum :D a čo ma k tomu len môže viesť, samozrejme keď vysvetlím dôvod väčšina skonštatuje, že pre niečo také sa to oplatí :).

Inak tento kabát mi priniesla moja sestra z Nemecka a zo začiatku som z nej nebola veľmi nadšená. Neskôr som si ju však obľúbila a myslím, že takáto  bunda pre ženy sa stále v šatníku zíde.


ružové vlasy

pink hair

zimny outfit

slovensky beauty blog

fashion slovakia blog

fashion slovakia outfit


pink hair

Outfit: Pants: Berushka  Shoes: Trh Novy Targ Poľsko Bag: Aliexpress Coat: Second Hand Germany Sweater: Aliexpress  Scarf: Aliexpress 

Majte sa mi zatiaľ krásne
vaša 
Lulu :)



Share:

6 komentárov

  1. Sme z jedného mesta a ja túto myšlienku plne chápem a schvaľujem, netreba mi ani poznať dôvody. Sama by som sa najradšej vrátila, neviem úplne či do môjho mesta, ale určite na východ. Veď povedzme si úprimne väčšina východniarov sa sem presťahovala iba kvôli práci. Jediná tá ma tu drží. Ok momentálne aj môj frajer, ale tiež je z východu takže ktovie, možno nás časom postretne rovnaký osud a vôbec by som sa mu nebránila. Akurát sa tu cítim bezpečnejšie ani neviem prečo. A áno je tu viac možností, no podľa mňa tie sú všade, len treba hľadať. Mali by sme sa na východ vracať. Tak držím palce, ber to tak, že to tam dobre poznáš, si odtiaľ čiže isto si rýchlo zvykneš znova.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj Luci, to je skvelá správa že ideš na východ a úplne ti rozumiem. Pred rokom som tiež dala zbohom Bratislave a vrátila sa na východ. V Bratislave som si nevedela nájsť miesto a vždy ma to ťahalo domov. A tak som si povedala, že sa presťahujem. Ale musím ti povedať, že neľutujem a viem že ani ty nebudeš! Držím ti palce.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super outfit (kabelka z Ali vyzerá skvelo!) a máš prekrásne vlasy :) Sama som z východu a rovno poviem, že život na západe si pre seba neviem predstaviť :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
  4. You look so beautiful on this dress. You smile, you face, and obviously your eyes are so beautiful. I found deep love in your eyes...However, you can check the below link to get photo editing services...
    clipping path

    OdpovedaťOdstrániť
  5. love this collection that seem awsome
    https://lifeinpicturesbylu.blogspot.in

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig