piatok 8. júna 2018

Farebné líčenie - áno či nie?

Farebné líčenie


Toto líčenie som fotila krvopotne viac ako dve hodiny a ani jedna fotka nakoniec nie je podľa mojich predstáv .....no čo vám poviem, keď sa darí tak sa darí :D a aj takto niekedy vyzerá blogerský život. Ale nevadí, aj tak som rada, že som sa do toho dala, nakoľko líčenie, ktoré u mňa prevláda ide skôr do zemitých a tmavších tónov. Povedala som si však, že sa odviažem a pôjdem do niečoho farebného :). (hm asi som už naozaj stará,  keď je práve toto vec na ktorej sa idem odviazať :D)


Ako to už ale býva, keď sa vyskúša niečo nové, človek sa v tom nemusí cítiť úplne komfortne a tak som sa cítila chvíľu aj ja. Takmer stále používam linku, no teraz som ju zámerne vynechala, čím sa ale moje oči tak trocha zmenšili. Ak budete mať chuť vyskúšať niečo podobné a máte malé oči, asi by som pridala aj vonkajšiu linku. Celkovo sa mi to však potom zapáčilo a myslím, že sa budem snažiť pridať do môjho líčenia viac farieb, hlavne teraz v lete. No ale poďme na samotné líčenie a použité produkty.

nyx mono tieň

Na tvár som použila klasicky mejkap od Revlon Colorstay a podkladovú bázu od Nyx. Aby tvár nevyzerala mdlo, nesmie umňa chýbať aspoň trocha bronzeru a farba na líčka. Obe produkty mám na jednom mieste v paletke od PUPA Bronzing and contouring, ktorá mi veľmi padla do oka svojim dizajnom. Obsahuje bronzer, konturovací bronzer, lícenku a rozjasňovač. Konturovací bronzer mi zatiaľ príde dosť tmavý, takže som použila ten svetlejší. Paletka je vydarená len pri lícenke by som brala väčší pigment, nakoľko som ju musela nanášať niekoľko krát, aby ju bolo na tvári aj vidieť.


Oči
Na spodný kraj oka som použila modrý tieň z Gosh paletky 004 The four elements, nestačila mi však intenzita, tak som ju ešte zvýraznila ich modrou ceruzkou. Na pohyblivé viečko som použila mono-tieň od Nyx (HSS62), čakala som ale, že táto žltá bude o niečo viac žltá. V konečnom výsledku išla farba skôr do žlto-marhuľovej.
No aj napriek tomu rozmýšľam, že si takýchto mono-tieňov zaobstarám viac a vytvorím si konečne vlastnú paletku. Ako to pri paletkách už býva, stále používam len nejaké tri obľúbené farby a samozrejme sú väčšinou ako na just v troch rôznych paletkách.... Doma je to jedno, ale keď cestujem....začína to byť problém.
Na vonkajšie viečko som použila najprv hnedý tieň z Gosh paletky, ale jeho intenzita ma nepresvedčila, takže prišla na rad opäť paletka od Urban Decay (ktorú mám asi všade), ktorá tam má naozaj krásny a výrazný hnedý tieň.
Na okraj pohyblivého viečka som ešte použila holografický tieň od Pupa (002), ktorý má brutálnu intenzitu.   V tomto ľíčení som ho naniesla len tak trošku, ale dá sa s ním vyčariť naozaj silná farba. Je to naozaj krásny a výrazný lesklý tieň, niekedy s ním pripravím aj samostatné líčenie :).

Aby som zvýraznila mihalnice, do horného vnútorného viečka som použila čiernu ceruzku. Špirálu som vyskúšala od Douglas Exception eyes, ktorá sa mi neviem prečo prvý krát až tak nepáčila, tak som jej išla dať druhú šancu. A vo výsledku je naozaj dobrá, robí pekné a husté riasy, tak som tak rozmýšľala prečo som ju odsúdila.....prišla som na to, že som si ju poplietla z Gosh, lebo majú totožný obal :D. 

farebné letné líčenie



slovensky beauty blog

beauty blog

Pery
Na pery som použila rúž z novej letnej kolekcie Pupa Matt shaping (002), ktorého oranžový odtieň som si hneď veľmi obľúbila. V takejto farbe som chcela rúž už dlho, ale žiaden mi nepasoval, čo si myslím pri tomto nie je problém. Má matný efekt a je naozaj v praktickom balení, ktoré sa vmestí azda všade. Len celkom dosť vysušuje pery, čo je škoda, pretože pri iných matných ružoch od Pupa sa mi to až tak nestáva. 


Ako vnímate takéto farebné líčenie vy? A čo skôr preferujete? 

Majte sa mi zatiaľ krásne
vaša 
Lulu :)
Share:

12 komentárov

  1. podľa mňa sa ti toto líčenie veľmi vydarilo a páči sa mi asi najviac zo všetkých tvojich líčení doteraz :) taktiež môžeš byť spokojná aj s fotkami :) ale tiež to dobre poznám, keď sa mordujem s líčením, očakávam že fotky budú super, a ono to stále nie je také ako naživo :) ale to asi nikdy nebude :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Za mě barevné určitě ano! :) Já se nelíčím, max rtěnku nebo řasenku, ale když na někom něco barevného vidím - jen obdivuji za odvahu (pokud je to tedy s vkusem :D, což tvé líčení je).

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mně se to libi moc, ale sama jsem konzerva a volím spíš přirozený look a spíš výraznou rtěnku 😊 avšak Tobě to sluší 😉

    OdpovedaťOdstrániť
  4. veľmi pekné líčenie, úplne sa hodí na leto <3 tiež sa chystám skúšať nejaké farebnejšie líčenia a ten modrý tieň od GOSH vyzerá super, takže ho tam možno zakombinujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já se teď v letním počasí moc nelíčím, ale tohle líčení ti krásně zvýrazňuje barvu očí! Moc ti to sluší. S tím focením to znám, zrovna včera jsem giveaway fotila na několikrát a i tak s tím nejsem spokojená :D

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja to svoje líčenie nejako nemením, či je leto alebo zima vyzerá to u mňa skoro rovnako. Tiene už používam pomenej, linky však nikdy nesmú chýbať. Rozdiel medzi letom a zimou je hádam v množstve púdru, v lete mi ho treba logicky viac. Možno sa v lete viac pohrávam s bronzerom. Aktuálne hľadám nejakú dobrú paletku s lícenkou, bronzerom a rozjasňovačom. Inak tá podkladová báza od NYX ma zaujala, nepoužívam bežne žiadnu ale chcela by som.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. sluší ti to :) inak ja ak sa líčim, tak tiež skôr v zemitých tónoch... farebné tiene by som si asi nikdy nedala :D

    Sabi z blogu Beautiful savage
    GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Vyzerá to krásne. Tak hravo, letno a “šťavnato”. Za mňa určite áno!
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Aj keď sa mi farebné líčenie páči, na mne skôr preferujem práve to nude :) Každopádne toto líčenie sa ti veľmi podarilo a pristane ti! Ten rúž má veľmi zaujímavú a peknú farbu

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Za mě barevné líčení ano, ale ne při každé příležitosti. :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig