sobota 1. júla 2017

Kozmetické novinky posledných mesiacov


V prvom rade chcem študentom popriať krásne letné prázdniny :) a pracujúcim aspoň pekné leto. Za posledné mesiace sa mi nakopilo viacero kozmetických noviniek a dnes prišiel konečne čas, aby som vám ich predstavila a povedala o nich niečo bližšie, len pozor, toto bude na dlho :D

recenzia


Revlon matné rúže ultra HD lipcolor

Revlon predstavil tento rok novú edíciu matných rúžov, v ktorých sa objavili aj nové odtiene vo výraznejších farbách ako bordová, neónová ružová alebo žiarivá červená. Čo sa týka zmatnenia, ide o takú stredný efekt, tým pádom aj menej vysušujú pery ako iné matné rúže, úplne bez vysušenia to však samozrejme nepôjde (nie je to však nič tragické). Rúže majú krásne intenzívne farby a úžasne voňajú (ako marshmallow). 

recenzia

Revlon ultra HD lipcolor

Napriek tomu, že sa mi veľmi páčia matné rúže, moje pery majú radšej klasické lesklé, pretože tie mi tak nevysušujú pery. A keď mi prišli tieto od Revlonu, bola som nadšená, pretože majú rovnakú vôňu ako matné :) a tá je jednoducho úžasná. Kto nepričuchne, neuverí, ale keď raz skúsite, myslím, že si ju zamilujete (hlavne ak máte radi cukríky :D). 
Mňa najviac očarili hlavne výrazné farby, pretože tie majú aj lepšiu pigmentáciu ako svetlejšie odtiene a celkovo som maniak na výrazne farby. Výdrž je taká klasická, bez jedenia vydrží pár hodín (1-2) a potom treba opäť aplikovať. 


skusenost


Revlon Make-up Photoready Insta-fix
To, že som si mejkap od Revlonu zamilovala asi už viete, takže som bola zvedavá, aký bude tento v tyčinke. Celkovo majú mejkapy v tyčinke jednu veľkú výhodu, dobre sa s nimi dá kontúrovať a vyzerá to veľmi prirodzene. Má celkom príjemnú konzistenciu a na tvári vyzerá veľmi prirodzene, trošku mi však zvýrazňuje šupinky, ktorých mám teraz na nose neúrekom. Krytie má také slabšie až stredné, takže to asi nebude ideál na problematickú pleť, pri nej by som siahla po Colorstay
Efekt má, už ako som spomínala, veľmi prirodzený, pleť po ňom nie je ani matná, ale ani lesklá.

Revlon Insta-blush 
Mejkap si bez lícenky predstaviť neviem, avšak radšej siaham po jej púdrovej verzii. Hovorila som si však, že nesmiem byť predpojatá, veď ma možno tieto tyčinkovo-krémové ohúria, no nestalo sa tak. Jednoducho nemám rada takúto aplikáciu. No aj keď si odmyslím aplikáciu, chýbala mi pri týchto lícenkách intenzita, farby sú to na pohľad krásne, ale na tvári ich nie je vidno, čo je dosť veľká škoda. Takže žiaľ to nie je nič pre mňa. 

Revlon Photoready Insta- Fix Highlighting stick
Rozjasňovač je opäť vec, ktorú nie veľmi používam, ale musím povedať, že vyzerajú naozaj krásne a na tvári vyzerajú veľmi pekne a prirodzene. Možno ich začnem používať viac :).


Vône
Ešte na jar nám boli vo Viedni predstavené voňavé novinky od Betty Barclay a s.Oliver a že sú to teda parádne novinky! Už len ich rozkošný obal človeka prinúti, aby ich použil a vôňa nie je o nič menej príjemná. Pri Betty Barclay mi učarovala jej modrá mint-verzia. Ide o sladkú, avšak zároveň sviežu vôňu, ktorej základ tvoria tóny yuzu, čiernej ríbezle a ružového korenia. 
Žltá lemon je zasa o niečo sviežejšia, jej základ tvorí mandarínka, citrón a zelené jablko (a že prečo asi, keď je plná ovocia :D).



S novými vôňami od s.Oliver môžete rovno baliť kufre na dovolenku k moru, pretože ich dizajn a vôňa vás k nemu bude neustále ťahať. Dámska verzia Feels like summer má výrazne ovocno-sladkú vôňu, jej základ tvorí broskyňa, citrón a čaj.
Pánska verzia má zasa veľmi sviežu citrusovú vôňu, ktorá vyvoláva pocit slobody :). Jej základom je rebarbora, citrón a mäta (na mojom drahom ju mám veľmi rada :)). 


Novinky od Laroche- Posay

S narastajúcim teplom používam menej hutnú kozmetiku. Medzi takúto patrí aj krém Hydraphase intense Legere, ktorý má úplne ľahkú konzistenciu. Má trošku výraznejšiu vôňu, čo ja až tak nemusím, ale okrem toho mu nemám čo vytknúť. Rýchlo sa vstrebá, hydratuje pleť, ale zároveň ju zanecháva sviežu a nezaťaženú.  

Na čistenie pleti je pre mňa ideál na leto gél Effaclar gel moussant, ktorý je vhodný ako na citlivú pleť, tak aj problematickú pleť. Pleť je po ňom veľmi svieža až trochu vysušená, avšak v momentálnych teplách mi to vyhovuje a to aj napriek tomu, že mám sklony k suchým častiam na tvári (na zimu by som však volila určite niečo iné). Pozor však, ide o penový gél a pení teda neskutočne a mne to ide stále do nosa :D, ale naozaj stále, ale to sa samozrejme nemusí stať každému... 

Na osvieženie a zmatnenie v teplých dňoch je super sprej Serozinc. Je to vlastne tonikum so síranom zinočnatým, ktorý upokojuje citlivú a podraždenú pleť. Dá sa použiť aj na pokožku podráždenú po holení. Jednoducho skvelý univerzálny pomocník. 

V lete by sme sa mali vraj pred slnkom chrániť a ja sa priznávam, že to takmer nikdy nerobím, teda pokiaľ sa vyslovene nejdem opaľovať. Krémy s SPF ignorujem ako sa len dá, nemám rada ten lepkavý pocit a mám rada slnko. Od La Roche-Posay mi prišiel tento osviežujúci sprej s SPF 50 Anthelious. SPF 50! To som použila za celý svoj život asi dvakrát, nedôverčivo som ho nechávala stáť na stolíku, až prednedávnom som mu dala šancu, keď som išla k vode. Tento je naozaj príjemný, žiaden mastný pocit na tvári, vlastne ani neviem, že ho mám, čo sa mi dosť páči. Na začiatku osvieži a potom ho necítiť, to je niečo pre mňa :)!

 UV Patch zatiaľ čaká na svoj čas použitia, keď sa vycapím na poriadne slnko, musela som vám však o ňom napísať už teraz, pretože sa mi veľmi páči tá myšlienka. Ide o tenučkú vodeodolnú nálepku, ktorá ma v sebe zabudovanú nejakú vecičku a s tou sa pripojíte na aplikáciu vo svojom mobile a táto zázračná vecička vám ukáže aké množstvo UV-žiarenia dopadá na vašu pokožku. Zároveň dostávate z aplikácie tipy na to, ako sa chrániť :), zaujímavá vecička, nie? 

recenzia

Micelárna voda L'oreal

Micelárky používam veľmi rada na odlíčenie, vďaka nim už vlastne poriadne ani neviem, čo sú to odličovače na oči. S týmto to mám pekne pokope a pokiaľ je micelárka dobrá, mejkap ide dolu jedna radosť. Micelárkou moje odlíčenie však nekončí, stále po nej nasleduje ešte aj umytie pleti! Túto micerálku od L'oreal mám veľmi rada, v očiach neštípe, nezanecháva nejaký nepríjemný pocit na pleti a odličuje dobre rôzne druhy mejkapu. Nemám jej čo vytknúť :). 


Tangle Angel kefa
Táto kefa je na slovenskom trhu novinkou, donedávna sa dala zohnať len cez anglický e-shop. Okrem toho, že má táto kefa naozaj pekný a zaujímavý dizajn, mňa na nej najviac teší to, že ma veľkú česaciu plochu, čo ocenia všetci s dlhšími vlasmi. V podstate som taký kefový maniak, mám ich minimálne 5 rôznych druhov a materiálov a stále mi vyhovuje nejaká iná :D. 

Táto neťahá až tak vlasy, je dosť podobná tangle teezeru, avšak mne vyhovuje viac táto už len pre to, že sa mi lepšie drží v rukách a má naozaj väčšiu česaciu plochu. Čo mi na nej však vadí je, že mi po nej dosť elektrizujú vlasy (to však aj po teezerovi), hoci sa píše, že by mali menej....no toto u mňa teda veľmi neplatí.  

blogger roka 2017 beauty

Uf, to bolo dnes naozaj dlhé :) (verím, že pre vás aj zaujímavé), čo vás z týchto noviniek zaujalo najviac? Máte s niečim z tohto skúsenosť? 
Majte sa mi zatiaľ krásne :)

Vaša Lulu

Ps. Na mojom facebooku prebieha giveaway o zaujímave produkty, takže neváhajte a zapojte sa :).
Share:

20 komentárov

  1. Wooow, all products sounds really amazing my dear. I'm super curious to try all La Roche Posay products!! I'm totally addicted to this brand <3

    NEW DECOR POST | Gives Life To SMALL SPACES.
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Loreal micelárku mám taky a je skvělá, fakt se jim to povedlo.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne fotky! La Roche-Posay sprej Anthelios mám tiež a je to vynikajúci produkt! Nové rúže od Revlonu vyzerajú fakt skvelo, rovnako ako toaletné vody od Betty Barclay a s.Oliver :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ty novinky od Revlonu se mi líbí úplně všechny :) Zaujala mě vůně Betty Barclay v tom tyrkysovém provedení ♥ Jinak jsem toho názoru, že člověk, který začne používat hřebeny jako je Tangle teezer a Detangler brush, už nikdy nebude používat jiný :D Znám to z vlastní zkušenosti a s normálním hřebenem už se prostě neučešu :D

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ta tyrkysova je podla mna perfektna :), ja striedam hrebene stale podla momentalnej potreby, takze sa vraciam aj k inym, ale je pravda, ze niektore zlepence rozcesavam nahradsej s nim :), len mi trochu vadi, ze tangle teezer ma tak kratke stetinky

      Odstrániť
  5. Revlon novinky testujem a tie rúže sú úžasné. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Aw all of them are so cute :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ohhh, všetko vyzerá perfektne. Ale kedže som rúžový maniak, mňa najviac zaujali tie matné rúže ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tie Revlon rúže sú krásne. Ja som mala len tú Betty Barclay vôňu, ale práve že mne vôbec nesadla. :/

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  9. veľmi pekný článok :)
    ja tie Revlon rúže milujem! a presne ako ty, výrazné farby :) tie sú teraz na leto skvelé :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  10. La Roche-Posay miluju tak doufám že ti také sedne a novinky Revlon vypadají rozkošně ! :)

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Uuuh, tyhle novinky vypadají luxusně! :) Já dost ujíždím na rtěnkách a tím spíš, pokud jde o ty matnější a mají zajímavou nabídku barev. Je to taková pěkná letní inspirace :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. A lot of great stuff here. Plus, I love the pics :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tie UltraHD matné rúže sú vynikajúce, tiež ich mám doma a nedám na ne dopustiť :) Akurát najtmavší odtieň mi nesadol.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ja som mala len tú Betty Barclay vôňu

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig