sobota 1. apríla 2017

Douglas na Slovensku

Parfuméria douglas na Slovensku

Už sa to pomaly blíži, otvorenie prvých parfumérií Douglas na Slovensku! Myslím, že nejednému milovníkovi kozmetiky srdce zaplesá tak ako mne :). A ešte viac mi podskočilo, keď som sa dozvedela, že som pozvaná na event, na ktorom nám predstavia, čo vlastne Douglas so sebou na Slovensko prinesie. A čo teda prinesie? Čítajte ďalej :)

parfumeria douglas Slovensko


Pokiaľ ste navštívili Česko, alebo iné zahraničie, je vám asi jasné, že v Parfumérii Douglas nájdete obrovský výber kozmetiky, či už ide o jeho vlastnú značku Douglas alebo iné high-end značky (Urban Decay, či Benefit). Čo už možno každý nemusí vedieť je, že nejde úplne o obyčajnú parfumériu, ale o takú, ktorá sa snaží ponúkať aj služby naviac ako sú konzultanti, alebo mejkap-artisti priamo v predajni. Čiže pokiaľ si tam prídete vybrať mejkap, dostanete k nemu aj vlastné poradenstvo a zistíte, ktorý je práve pre vás ideálny. 

Keď bojujete s aplikáciou linky tak ako ja (a vaše linky sú tak ako moje na zaplakanie), môžete požiadať mejkap-artistky, aby vám ukázali vhodný grif alebo vhodnú linku, pri ktorej nebude vidno každý zlý ťah.
Dokonca sa netreba báť, že budete čakať na poradenstvo tri hodiny v rade, pretože na stránke www.rezervácia.douglas.sk si môžete bezplatne rezervovať svoj čas a miesto predajne, super nie? 
Objednať sa môžete nie len k mejkap-artistom Douglas, ale aj na eventy popredných kozmetických značiek. 


Parfumeria Douglas Slovensko

Otvorenie prvej predajne bude v Auparku 7. apríla (čiže už piatok) a druhá bude v Eurovei otvorená 2. mája. Nájdete tam množstvo nových značiek, ktoré budú na Slovensku exkluzívne len v parfumériách Douglas a taktiež sa môžeme tešiť na spomínaný výborný zákaznícky servis, na ktorom si Douglas zakladá ( čo na Slovensku nie je až tak časté :D). 

prírodná kozmetika douglas

Čo mňa osobne najviac oslovilo je rada NATURALS. Ide o prírodnú kozmetiku, v ktorej prevláda arganový olej s ďalšími prírodnými zložkami. Dokonca majú tieto produkty certifikáty a spĺňajú štandardy bio, prírodnej a vegánskej kozmetiky. Ingrediencie pochádzajú z ekologického poľnohospodárstva, kontrolovaného zberu, alebo zberu vo voľnej prírode.  Naturals rada bude ponúkať kompletnú starostlivosť o pleť, telo a vlasy v dvoch radách - zelenej, ktorá je vhodná pre všetky typy pleti a ružovej, ktorá je určená pre zrelú a suchú pleť. Cenovo sa bude pohybovať od 2 do 30 eur.

Douglas na Slovensku

No a keď je o pleť pekne postarané, môžeme sa vrhnúť na mejkap :). V tejto oblasti Douglas tiež nezaostáva a privíta nás bohatou nádielkou dekoratívnej kozmetiky. Ja som si už dnes vyskúšala naživo mattisimo rúž, ktorý ma peknú výraznú matnú farbu a semišový vrchnák :) do, ktorého sa nedá nezamilovať.

Hneď som si obľúbila aj konturovaciu paletku, ktorá ma 6 rôznych farieb. Tým, že je púdrová, s ňou (aspoň pre mňa) konturovanie nie je utrpenie, naopak ide celkom jednoducho a myslím, že by to zvládol aj začiatočník.


Na stretnutí sme si mali možnosť vyskúšať aj bázu pod mejkap, ktorá ma v sebe menšie množstvo silikónov, tým pádom menej zaťažuje pleť a hlavne je veľmi unikátna, pretože zmatňuje, sťahuje póry, vyplňuje vrásky, ale zároveň pleť osviežuje.

Za zmienku stojí aj neviditeľný púder, ktorý pleť zmatní, zafixuje mejkap a nemusíte sa trápiť nad tým, že netrafíte farbu. A hlavne je photo friendly :) a veľmi príjemný na dotyk. Photo friendly je aj rozjasňovač v tyčinke, ktorý má takú príjemnú telovú farbu a pôsobí veľmi prirodzene na pleti.


Taktiež aj v doplnkoch Douglas nájdete všetko potrebné na líčenie či starostlivosť o telo. Od štetcov, pomôcok na nechty, produkty na úpravu vlasov, hubky na mejkap a na telo, kozmetické doplnky a jednoducho všetko možné. Cena týchto výrobkov je celkom priateľská a pohybuje sa od 2 do 20 eur.







A mohla by som pokračovať až do rána a písať eseje o ďalších výrobkoch, ktoré so sebou Douglas prinesie, ale myslím, že je lepšie raz vidieť ako 1OO-krát čítať. Takže sa na to určite chodťe osobne pozrieť :).

Douglas


V Douglas nájdete značky, o ktorých sme na Slovensku doteraz len snívať, alebo sme pri nich preplácali na poštovnom z Ameriky. Jednou takou je Urban Decay, ktorá ma perfektné paletky na oči, ale aj množstvo iných výrobkov, ktoré sú preslávené svojou výdržou, kvalitou a prepracovaným dizajnom. A k nemu sa radí aj Benefit so svojimi rozkošnými obalmi, jeho báza pod mejkap je stálica takmer u každej zahraničnej blogerky a konečne nebude problém kúpiť si ju aj tu :).  



testujeme kozmetiku, slovak beatuy blogger



Neviditeľný púder, konturovaciu paletku, mattissim rúž, rozjasňovač a Urban Decay tiene som si už včera stihla vyskúšať na líčení a tu je výsledok :)





Prídete sa pozrieť na otvorenie? Na ktoré výrobky alebo značky sa tešíte najviac? 

Majte krásny deň  :) vaša Lulu
Share:

41 komentárov

  1. No ja neverím, že konečne aj slovenský trh bude mať Douglas parfumériu. Poznám túto sieť ale len z Česka. Ani neviem na čo sa teším najviac, asi na vlastné produkty značky Douglas, tie drahšie značky mňa nejako extra nelákajú, aj keď taký Benefit je asi výnimka.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No je pravda, ze ked sa tu nieco otvori, je to az neuveritelne :), ale tak je to tak :), len ktovie, kedy pride aj na vychod.

      Odstrániť
  2. Já Douglas miluju, v Česku do něj chodím pořád. Ale vůbec mě nenapadlo, že na Slovensku ho nemáte :/

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. My tu toho dost nemame :D, ale uz sa to zacina pomaly vylepsovat :)

      Odstrániť
  3. Nesmierne sa na Douglas teším, a čo sa týka značiek, tak najviac sa teším na Benefit, Urban Decay, no v podstate asi na všetko :D Na otvorenie by som chcela ísť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já vůbec neznám nic přímo od Douglasu, ani mě nenapadlo, že toho mají tolik :D Jinak ale Douglas miluju, hlavně u nás v Praze v Palladiu, to je ráj! Mám to tam ráda hlavně protože nabízejí i NYX, což je moje oblíbená značka :) Je supr že vám konečně taky Douglas otevřou.

    Cosmokočka

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Super! Douglas nabízí spoustu značek a produktů a líbí se mi na tom, že si vybere opravdu každý s ohledem na svoji peněženku a možnosti, navíc ochotné prodavačky dobře poradí :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja už sa veľmi veľmi teším na Douglas :) konečne niečo poriadne aj u nás! :) na otváračku asi nepôjdem, počkám si kým to trošku utíchne :) inak na fotke máš skvelý rúž, ten červený :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja sa na otvorenie nedostavím, no verím, že Douglas bude perfektný ako u susedov. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ten výsledok sa veľmi vydaril, úplne dokonalé a s tými krásnymi vlasmi úplná topka. :-)
    Douglas je dobrý a verím, že si tu nájde skvelú fanušikovskú základňu. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Máš nádherné vlasy, líčenie ti pristane. :) A je veľmi fajn,že tento obchod už bude u nás aj keď tak daľeko (pre mňa) :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ale aspon ked navstivis Bratislavu, budes vediet kam mas zajst :)

      Odstrániť
  10. To jsem vubec nevedela ze na slovensku douglas nemate. Je teda pravda ze my v liberci taky spousta veci nemame ale jak jezdim casto do prahy tak mi to ani neprijde :) ted ani nnevim jestli je tu douglas nebo ne :D ale asi jo :) to poradenstvi bych rada vyzkousela ale bojim se ze to bude ty zensky otravovat tak na nic takovyho radsi nechodim :(

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Masz cudowne włosy i piękną twarz! Będę zaglądać częściej! :)

    nicoolsblog.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ta předposlední fotka je strašně hezká :)

    http://neverforgetneverlookback.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Thanks. I follow you blog 265 https://bysinkj.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Paráda! :) V Douglas mají fajn kosmetiku. Make-up se ti povedl. :) Krásný přirozený look.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Škoda, že všetko je v BA, ale tak lepšie niečo ako nič. :) Samozrejme sa tomu tešíím. :) Fotky sú krásne a určite stretnutie bolo super /vidno to z fotiek/. :) A makeup ti neskutočne pristane :)

    Accessoriesforbeauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem :), ano bolo perfektne :). A podla mna sa postupne dostavi aj na dalsie uzemia Slovenska :)

      Odstrániť
  16. Věřím, že radost byla! :) Vypadá to pěkně.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. I never heard about the brand. But it looks very nice! :)

    Kathy's delight / Instagram

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Douglas mám hodně v oblibě...hezké fotky! :))

    http://s-hejvi.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Paráda! Zbožňuji Douglas. Bohužel je od našeho města hodinu cesty takže musím dojíždět když v něm něco chci pořídit, ale vždy to stojí zato! :-) Také musím pochválit galerii v článku, naprostá dokonalost ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. To je pro mě úplná novinka, že Douglas na Slovensku nebyl, já do něj občas Zajdu, ale ne nijak často, většinou kvůli značce Nyx, která je má velmi oblibena:)
    Lifebynikys.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Douglas je opravdu super! Máte se na co těšit! ♥ Od Benefitu bych doporučovala tvářenky a bronzery! ♥
    Krásný článek! :) ♥
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  22. To je super. len škoda že obidve pobočky budú v BA. My zo zvyšku Slovenska si to nebudeme môcť užiť :(

    Jarná GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  23. To mě teda docela zaskočilo, že na Slovensku nemáte Douglas. Asi je to tím, že tady je ten obchod v každém nákupním centru. Já tam teda moc nenakupuji, jen občas tam zavítám, ale nabídku produktů mají pěknou a hlavně pestrou. Jinak od rtěnky máš moc pěkný odstín :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Vůbec jsem nevěděla, že u vás Douglas není :) Moc tam nenakupuju, tak maximálně 2x do roka tak zajdu, mám raději eshopy nebo popřípadě z kamenných ,,lepších" obchodů Sephoru :)

    OdpovedaťOdstrániť
  25. To je skvělé, že Vám ho tam otevřeli :) Já ho mám po ruce hned na Andělu v Praze :) Občas tam zavítám, mají tam pestrou nabídku!
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Krásny príspevok :)
    www.blogsilakrasy.wordpress.com

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Great pictures!

    http://itsmeieva.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  28. wow! love your blog! love you! :)

    nicoolsblog.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Už sa na ten Douglas veľmi teším, pred rokom som si v Poľsku od nich kúpila skvelý penový čistič na pleť, tak aspoň doplním zásoby.. :-)

    Papi Lapi Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Wow, amazing products, I would like to try them all!
    Kisses, Paola.
    Expressyourself

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig