piatok 28. októbra 2016

Žehlička na vlasy a fén Remington, Pro Luxe - recenzia


Ahojte dámy (azda aj nejakí páni),
začína mi predĺžený víkend, tak som sa rozhodla, že vám dnes predstavím moje nové krásky na vlasy, sú to novinky od spoločnosti Remington, konkrétne žehlička na vlasy a fén z rady Pro luxe.





Prvé, čo ma uchvátilo na týchto produktoch, je dizajn - svetlá ružová s ružovo zlatým pásom! No proste paráda. Inak, spomínala som už, že do ružovo zlatej som blázon? Nie? tak je to konečne vonku :)
Myslím, že Remington s týmto dizajnom uchváti nejedno ženské srdce, čo vy na to?



Ako prvú vám predstavím žehličku S 9100, ktorá obsahuje v rámci balenia aj elegantný ružový obal, čo je skvelé na cesty.

Výrobca o produkte:  Inteligentná technológia OPTIheat, zabezpečí, že účes vydrží celý deň a dodá vlasom zdravý a lesklý vzhľad. Žehlička Pro luxe je vybavená platničkami s keramickým povrchom Ultimate Glide, ktorý prináša až 5 krát hladšie výsledky. Žehlička bude bez námahy kĺzať po vašich vlasoch vďaka keramickému povrchu a zabezpečí o 50 percent hladšie výsledky jedným ťahom bez zachytávania vlasov počas žehlenia.


recenzia žehlička na vlasy


Moje vlasy sú mierne vlnité a majú takú pavučinovú štruktúru, ak by ste sa v nich chceli prehrabnúť, nemáte šancu, pretože sa zastavíte hneď po centimetri :D. Sú dosť suché, hlavne na koncoch a taktiež veľmi krepovité, bola som veľmi zvedavá, čo mi s nimi táto žehlička urobí.
Hneď na začiatku som si všimla, že žehliace plochy sú troška akoby pohyblivé pri kraji, troška som sa obávala, že nebudú dosť priliehať, avšak moje obavy sa rozplynuli pri prvom použití.
Žehlička sa extrémne rýchlo nahriala, keramický povrch má naozaj niečo do seba, pretože vlasy naozaj perfektne kĺžu po povrchu, mohla som vziať aj hrubšie pramene a žehličke to nerobilo žiadny problém. Pri teplote 200 stupňov mi stačilo prejsť po vlasoch pár krát a už boli rovné, vyskúšala som aj nižšiu teplotu a tiež žehlila veľmi rýchlo a precízne, aj keď som musela prejsť po prameni viac krát.
Táto žehlička odvádza naozaj peknú prácu, pretože aj moje zničené konce vyzerali omnoho lepšie ako s predchádzajúcou žehličkou (ktorá je inak tiež Remington, ale starší typ:)).
Vlasy mi vydržali rovné až do umytia a žehlenie mi netrvalo snáď dlhšie ako 20 minút (aj to 10 min. z toho zabralo rozčesávanie).
Táto žehlička má aj uzamykanie, čo veľmi oceňujem ako pri skladovaní, tak aj cestovaní. Dajú sa s ňou robiť aj vlny, vďaka tomu, že kĺže naozaj veľmi dobre a vlasy sa nezasekávajú v žehliacich doskách.
Tejto žehličke nemôžem nič vytknúť, všetko, čo udáva výrobca dodržiava a je naozaj perfektná, plne odporúčam :)


REMINGTON PROFESIONALNY fen


Fén na vlasy - Pro luxe AC9140

Výrobca o produkte: Vďaka OPTIheat technológii a unikátnej funkcii vlna-štýlu využíva fén Pro Luxe teplo na tvarovanie, modelovanie a spevnenie účesu. Stylingový koncentrátor bol navrhnutý pre špeciálne  rozloženie tepla a jeho rovnomerné vypúšťanie, takže je vďaka nemu docielenie účesu ako zo salónu jednoduchšie ako kedykoľvek predtým.




Ide o profesinálny fén s mimoriadne silným výkonom 2400W (takmer ako vysávač), ktorý sa prejavuje -ako inak- v rýchlosti sušenia. Moje vlasy sú zvyčajne mokré pomerne dlho a fénovať ich musím minimálne 4-krát, kým sú úplne suché, zatiaľ čo s týmto fénom to išlo omnoho rýchlejšie.
Čo sa týka funkcie vlna-štýlu, tú až tak nevyužívam, pretože mi to jednoducho nejde - udržať kefu a ešte aj fén a dostať sa úplne na koniec vlasov... to by bola pre mňa veľká úloha. Baby, ktoré to vedia, obdivujem a určite sa im táto funkcia bude hodiť.
Čo však niekedy využívam je difuzér, ktorý mi vlásky pekne prirodzene postáčal. Ďalšou pozitívnou vecou je, že ma tento fén samostatné tlačidlo na zimný vzduch, ktoré nemusíte ústavne držať, jednoducho ho zapnete a už robí čo treba.
Vlasy po sušení s fénom Pro luxe sú naozaj oveľa hladšie, za čo môže zabudovaný ionizátor.
Jediné mínus, ktoré tento fén má, je jeho dosť veľká hlučnosť, čo ale ide ruka v ruke s výkonom a taktiež jeho vyššia hmotnosť, na čo si slabošky ako ja musia zvyknúť :).
Celkovo však ide naozaj o profesionálny a kvalitný fén s krásnym dizajnom :).


Tak čo, dali by ste si povedať? Alebo už niečo z tejto rady vlastníte? 





Share:

47 komentárov

  1. vyhotovenie majú naozaj krásne,ženské a elegantné :) zaujala ma žehlička, i keď sa snažím si už vlasy tak často nežehliť :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som sa snažila dlho vlasy tiež neničiť , hlavne keď som mala staršie žehličky, ale s touto je to paráda :) a nezdá sa mi, že by mi vlasy ničila.

      Odstrániť
  2. musím povedať, že ten dizajn je skutočne paráda :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super článok :) Produkty vyzerajú super ! :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja používam kulmofény, presne ako píšeš nedokážem pracovať s kefou v jednej ruke a fénom v druhej, nič z toho nikdy nie je. Moje vlasy sú také bez objemu takže kulmofén je pre ne to pravé riešenie, klasické fénovanie nie je nič pre mňa.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že v tom nie som sama :D, inak ja si objem robím tak, že vlasy fénujem proti cestičke akú chcem mať a tiež to celkom pomáha :)

      Odstrániť
  5. Krásny príspevok, skvelé fotečky. Ja tiež nie som zručná, čo sa fénu a kefy týka. Obdivujem dievčatá, ktoré to vedia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Design výrobků je dokonalý. A teď tvoje vlasy, to je nádhera!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ten obal vypadá perfektně :)
    http://nicoleshyblog.blogspot.cz/?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Na první pohled se mi opravdu věcičky líbí :) a na poslední fotce ti to strašně sluší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Skvelé fotky, designovo je to neskutočné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Vlasy si žehlím každý den a značka Remington mi vždy skvěle posloužila. Momentálně se koukám po nějaké kulmě na vlasy (pro změnu) :).
    littlecapsule

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No po kulme sa aj ja práve obzerám, a neviem či nezvolím práve nejakú tiež z tejto rady :))

      Odstrániť
  11. Krásne fotky a fén vyzerá naozaj super! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Máš neskutečné vlasy♥ tichá závist :)
    Bez žehličky nedám ani ránu, je to můj každodenní pomocník, a vzhledem k tomu, že si vlasy žehlím už nějakých 8-9let, vyzkoušela jsem jich spoustu. Nejlepší pro mě byly vždycky ty Remington. Loni jsem k vánocům dostala super kvalitní Rowentu, ale byla to hrůza. Vlasy se hned zase pokroutily a hrozně špatně se s ní pracovalo. Takže pro mě navždy zůstane číslem 1 Remington - ať už kulmy nebo žehličky:)
    ...Instantní krása...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám staršiu žehličku tiež od remingtonu a musím povedať, že bola tiež veľmi dobrá, jednoducho to s tým vedia :). S kulmami od nich skúsenosť zatiaľ nemám, ale do budúcna by som rada nejakú vyskúšala :)

      Odstrániť
  13. Nice review. These are product we use a lot and it's important to have good long lasting quality. Thank you for sharing your thoughts> haven't used this brand before, nit to get a detailed review :)
    xo
    Sauniya | Find Your Bliss ♡

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Máš prekrásne vlasy :) Ja mám krátke, takže žehlička by mi nepomohla, ale fén sa mi veľmi zapáčil :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Great!! :)
    Your hair is beautiful ♥

    https://heyimwiththeband.blogspot.com.br/

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Vyzerá super ♥ Nový fén by sa mi hodil. Krásne fotografie ʕ•́ᴥ•̀ʔっ

    * Jesenná giveaway *
    * Kawaiibox giveaway *

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Dlhšie rozmýšľam nad kúpou nejakého nového fénu, tak ďakujem za radu ;) <3
    Fashion Lovers

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Nedávno jsem na novou řadu koukala a musím uznat, že je fakt úžasná, já jsem se do ní úplně zamilovala ♥ A ty tvoje fotky - ty jsou fakt boží!!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, ja som z tej rady tiež paf, konečne je na našom trhu niečo tak elegantné a vo svetlých farbách, myslím, že to tu celkom chýbalo

      Odstrániť
  19. Také mám žehličku od Remingtonu a nemůžu na nic říct půl slova, mám ji strašně ráda a myslím si, že obecně tohle remington umí :)

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Dizajn je krásny ❤ A ty máš neskutočne krásne vlasy !!❤ Zároveň ťa však obdivujem,ja by som takú dĺžku asi nevedela nosiť. S mojimi bojujem pri rozčesávaní nie to ešte s tvojimi :-D

    www.accessoriesforbeauty.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, myslím, že by si tak dlhé vlasy nosiť vedela, len človek pri tom príde o dosť nervov, s rozčesávaním mám aj ja dosť problémy, inak sa chystám niekedy urobiť článok ako prežiť s dlhými vlasmi, tak dúfam, že ťa potom inšpirujem a možno aj na ne namotám...alebo naopak :D

      Odstrániť
  21. Vypadají super, stejně jako ty. vypadáš jak modelka z nějaké reklamy!:-)
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Máš krásnu izbu, krásne fotky a aj ty si krásna. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Žehličku si chcem kúpiť a táto vyzerá fajn. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Majú ozaj čarovný dizajn <3 Jednoznačne sa poobzerám po žehličke! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Recenze povedená. Fén a žehlička jsou pěkné a elegantní, ale upřímně řečeno bych si tu růžovou klidně odpustila. Už jen kvůli té růžové, bych si produkty nekoupila, i když mi jinak zrovna u žehličky a fénu moc na vzhledu nezáleží.

    Gabux

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Wonderful hair ! Thank you for this review :)

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Od Remingtonu mám žehličku na vlasy a teď si budu pořizovat kulmu. Určitě jsem se značkou spokojená!

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Se značkou remington mám ty nejlepší zkušenosti.

    Píšeš, že máš suché vlasy. Zkus konečky nebo kořínky ošetřit trochou kokosového oleje. Buďto přes noc nebo když se jdeš sprchovat. Vlasy si vezmou potřebné živiny a uvidíš ten rozdíl. Fungoval mi taky olivový olej, ale ten tak hezky nevoní. Výhoda je, že je to přírodní a bez chemie. Lidi ho používají na více věcí. Třeba budeš tak nadšená, že na kokosový olej napíšeš taky recenzi :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za komentár, kokosový olej používam pravidelne a aj olivový som už pár krát skúšala :), kokosový olej je super všestranný pomocník písala som o ňom v tomto článku :) KOKOSOVY OLEJ A JEHO POUZIVANIE

      Odstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig