utorok 25. októbra 2016

Dove derma spa cashmere comfort rada a cotton soft antiperspirant - recenzia


Ahojte, dnes bude reč opäť o kozmetických produktoch, konkrétne značky Dove, ktorá na svoj trh uviedla novú radu Derma Spa. Táto rada je vyvinutá pre suchú a dehydratovanú pokožku, ktorú teda ja mám a najmä v chladnejšom období zvykne robiť neplechu (a vlastne ani teplé mesiace nie sú úplne bez problémov).



Táto rada už v názve upozorňuje, že sa jedná o niečo viac, konkrétne by nám mala zabezpečiť pri starostlivosti o pokožku pôžitok ako z luxusných kúpeľov a samozrejme hydratáciu, ktorá by mala zlepšiť fungovanie suchej pokožky. Tak sa teda na to poďme pozrieť:)

dove telové maslo na suchú pokožku


TELOVÉ MASLO CASHMERE COMFORT
Dove má ako vždy krásne elegantné balenie, ktoré priam vyzýva k použitiu, vôňa je tak isto veľmi pekná, ani neviem k čomu by som ju prirovnala, ale je super :)).

Výrobca o produkte: telové maslo je obohatené o technológiu Cell-Moisturisers, ktorá aktívne  prispieva k lepšej bunkovej hydratácii. Vďaka tomu  pokožka vyzerá zdravšie, lepšie a je na dotyk hebká ako kašmír.  Bambucké a kakaové maslo obsiahnuté v produkte sa rozpúšta pri kontakte s teplom pokožky a rýchlo a dokonale sa vpije aj do veľmi suchej pokožky. 




Keďže sa jedná o telové maslo, treba počítať s hustejšou konzistenciou, napriek tomu však aplikácia nie je náročná. Ako som už spomínala, vôňa je veľmi pekná a výrazná, po nakrémovaní ju ešte dlho cítiť. Hydratácia tohto masla je naozaj veľmi slušná, momentálne síce ešte nemám úplne extra suchú a vyštípanu pokožku (tá prichádza až s mrazmi), ale po sprche mám aj tak dosť suchú pokožku a na tú vystačí dokonale. Maslo na pokožke nelepí, ale zároveň je vyslovene cítiť, že je pokožka po ňom mastnejšia, čo je pre "suchárov" :) myslím celkom požehnanie. Výrobca odporúča používať maslo večer a ja s tým úplne súhlasím, pretože pre jeho konzistenciu s ním trvá mazanie predsa len trošku dlhšie, je trošku mastnejší a jednoducho mi celkovo pasuje viac na večer.

telové mlieko na suchú pokožku


TELOVÉ MLIEKA CASHMERE COMFORT

Výrobca: Toto ľahké telové mlieko poskytuje veľmi suchej pokožke potrebné upokojenie a intenzívnu hydratáciu. Na pokožke sa jemne rozplýva a rýchlo vsiakne.

Čakala som, že toto mlieko bude vodnatejšie, avšak má takú klasickú krémovú konzistenciu. Akonáhle ho však začnete rozotierať, ide to ako po masle... momentík- veď maslo som mala pred tým, zlé prirovnanie :D. Jednoducho ide to naozaj nesmierne ľahučko, vsiakne sa naozaj veľmi rýchlo, nelepí a hydratuje tiež veľmi dobre.

Ak by som si mala vybrať, či mi viac vyhovuje maslo alebo toto mlieko, bola by to naozaj ťažká otázka, pretože oba sú super a niekedy potrebujem pokožku aj premastiť, na čo sa hodí maslo a inokedy len hydratovať a rýchlo sa namazať, na čo je fajn zasa mlieko, čiže stačí si len vybrať čo komu viac vyhovuje :).



KRÉM NA RUKY CASHMERE COMFORT
Výrobca: Aktívne zložky technológie Cell-Moisturiser pracujú na regenerovaní, zjemnení a hydratácií veľmi suchej a drsnej pokožky, vďaka bohatému zloženiu luxusných látok sa tento krém na pokožke topí a poskytuje okamžitú úľavu suchým rukám. 

Ja ako človek, ktorému sa neustále potia ruky, krém na ruky na rukách neznesiem, pretože sa mi väčšinou potia ešte viac (rovnako to platí to aj na krémy proti poteniu rúk :O). Takže som krém dala odskúšať môjmu drahému :). Ako prvé ocenil vôňu (fakt je super :), ktorá je rovnaká aj pri mlieku a maslu z tejto rady. Zo začiatku krém trochu lepil, ale po chvíli sa lepenie stratilo, výhodou je, že napriek tomu, že je určený na suché ruky, nezanecháva vyslovene mastný pocit, ale zároveň dokáže zhydratovať. Zhodnotil ho ako veľmi príjemný, a to je všetko čo som z neho vytiahla :).



DOVE COTTON SOFT ANTI-PERSPIRANT

Poslednú dobu fičí vôňa čerstvo vypratej bavlnenej bielizne, nedávno som robila recenziu na sviečku, ktorá mala túto vôňu :D (môžete si ju prečítať tu). Kto vie či to nie je preto, že nájsť čisto bavlnenú vec je celkom problém, takže tá radosť z prania je o to väčšia :)).
Napriek tomu, že ma vôňa bielizne a ani bavlny až tak nepriťahuje, musím povedať, že táto vôňa je veľmi príjemná a hlavne jemná, čo mi pri antiperspirantoch vyhovuje.
Vydržať by mal tento antiperspirant 48 hodín, ale povedzme si pravdu, ktorý vydrží dva dni?? Ja som taký zatiaľ nenašla, ani ten najsilnejší z najsilnejších nevydrží 48hodín, čiže skôr by sa dalo hovoriť o 24 hodinách.
Môžem povedať, že v týchto jesenných dňoch 24 hodín v pohode vydrží, čo ma milo prekvapilo, možno je to tým, že je už aj menej teplo, ale tak či onak, obstál. Jediné čo ma vystrašilo - avšak nie som si istá či to bolo týmto antiperspirantom - je, že sa mi v jeden deň urobil mastný fľak na tričku. Určite poznáte také mastné fľaky z dezodorantu, ktoré vám vyjedia tričko, tak toho sa bojím ako čert kríža. Jeden čas mi takto vyjedli antiperspiranty niekoľko obľúbených vecí, no a jeden takýto malý fliačik sa mi urobil aj teraz, avšak bolo to naozaj iba raz a potom nič. Takže to s tým možno nemalo žiadny súvis, a je to nakoniec z niečoho úplne iného. Vyvoláva to vo mne zvýšenú ostražitosť, takže to budem ešte sledovať.
Inak je to slušný antiperspirant na chladné obdobie, už ste ho skúšali??


Už ste niečo z rady Cahmere comfort skúšali? Aký antiperspirant/dezodorant používate v jesenných dňoch?






Share:

15 komentárov

  1. Dove je super, celú sadu by som brala :) ja pod pazušky po celý rok používam Fun Sensation od Adidas, ktorý vrelo odporúčam ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dove produkty mám veľmi rada, konkrétne túto radu som ešte neskúšala ale zaujala ma:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tak to masielko by som skúsila hneď :) hlavne by ma zaujímala tá vôňa :)
    ja v tomto chladnejšom období mením spreje za tuhé deodoranty :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nice review, love Dove so much.<333
    Lovely greets Nessa

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Love that brand:)
    Have a nice day!
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Na Dove som zanevrela pred nejakým časom lebo mi nesadlo telové mlieko, ale nové produkty sa mi nesmierne páčia a možno by som tejto značke ešte dala šancu :) Naozaj krásne napísaná recenzia a ešte krajšie fotografie! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  7. These look great! xx

    http://www.thatnewdress.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tie produkty vyzerajú naozaj dobre, veľmi pekný článok :) ja dove moc nepoužívam, pretože sa v týchto produktoch nachádza nejaká zložka čo mi vadí, pretože sa hneď vyhádžem :/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Řada vypadá dobře, já mám suchou pleť hlavně večer po vykoupání na obličeji, mám ji takovou napnutou, tak musím hned mazat :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Dove moc nepoužívám, ale vím, že mi vždycky krásně voněl :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Produkty od Dove mám hrozně ráda, konkrétně tuto sadu jsem ještě nězkoušela. Nádherné fotky.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Jejich antiperspiranty jsou prostě nejlepší a používám je už dlouho. Dove ve mně evokuje čistotu a pamatuji si tuto značku už z dětství. Krémy od nich moc nekupuji, ale právě si říkám, že by bylo na čase to napravit :)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tiež mám túto sadu doma, ale ešte len čaká na odskúšanie :) Ale antiperspirant už používam a je super! Inak musím pochváliť blog, veľmi pekne píšeš aj fotíš :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig