pondelok 23. januára 2012

Tak seminárka napísaná a odovzdaná, koľká to radosť už žiadne namáhanie mozgu... už len dva týždne pohodičky, no a práce, ale aj tak je úžasne vstávať o 9 s tým pocitom, že zo seba nemáte výčitku. Dnes idem do práce, ako stále sa mi veľmi chce, no čo už so sebou narobím tak to niekedy býva. Nie je to bohviečo študovať a popri tom pracovať. Každý mi vraví, že toto sú najkrajšie roky môjho života, na Výške, lenže ja sa akosi nemôžem dočkať kedy tu výšku skončím a budem už "len" pracovať. Možno potom zmením názor..ale momentálne to tak nejak cítim. Na druhej strane je super, že ešte nemám toľko starostí bežného dospeláckeho života, a že nie som odkázaná sama na seba...ale, ale Neviete mi dať nejaký dobrý typ na knižku? Takú o živote, trocha aj o láske, ale takú čo mi do toho života naozaj aj niečo da???





Share:

1 komentár

  1. Ale ti závidím to, že už máš pokoj od školy... Mňa teraz čakajú ešte 2 skúšky, zajtra a v stredu a potom si snáď budem môcť povedať, že mám pokoj (alebo začnem vymýšľať návrh výskumu na diplomovku).
    Ak chceš dobrú knihu, môžem Ti odporučiť knihy od P. Coelha (ak si ich ešte nečítala). Milujem jeho čarovné príbehy o láske a jej hľadaní. Ak máš rada trošku filozofovania, myslím že sa ti budú páčiť. Odporúčam 11 minút, Brida, Čarodejnica z Portobella, Záhir alebo Víťaz je sám :)
    :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig