pondelok 14. októbra 2019

Sportique prírodné produkty



prirodny dezodorant, ktory naozaj učinkuje

Výrobky značky Sportique som skúšala už v minulosti, no vtedy som ani netušila, že majú vo svojom portfóliu aj prírodné dezodoranty. Keď ma oslovila ich firma, neváhala som ani chvíľku a rada prijala produkty na testovanie. Môj dezodorantový obľúbenec už skončil svoju púť a ja som sa chcela poobzerať po nejakom ďalšom, keďže stále rozmýšľam, či by som nenašla ešte niečo lepšie. Či sa mi to podarilo, zistíte v recenzii v článku. Dnes to však nebude len o dezodorantoch, ale tiež o ich bambuckom masle a kréme na ruky..


Článok o ďalšej kozmetike od tej istej značky, nájdete TU.




Značka Sportique sa zaoberá prírodnou kozmetikou, dbajú na to, aby ich výrobky obsahovali len kvalitné suroviny a aby v nich neboli žiadne škodlivé chemické látky. Svoje výrobky netestujú na zvieratách a ich výroba podlieha rôznym certifikátom, ktoré dozerajú na to, aby spĺňali všetky normy. Okrem toho testujú výrobky v záťažovým skúškach, nakoľko sa začali vyrábať hlavne pre športovcov a pri športových aktivitách boli aj testované.


Na obale môžeme vidieť značku Deoguard, čo je rada výrobkov Sportique určených primárne na šport. Keď som si vyberala vôňu absolútne som netušila, čo si mám pod Jazmínom a Ibištekom predstaviť, ale dúfala som, že to bude niečo sladké. Nakoniec som si vybrala tipla dobre, pretože je to naozaj taká sladko až jemne korenistá a príjemná vôňa. Sprej neobsahuje žiaden pohon na plyn, takže sa dá po spotrebovaní jednoducho recyklovať. Má veľmi intenzívnu vôňu a vydrží na tele viac ako deň. V podstate som celkovo veľmi milo prekvapená výdržou oboch dezodorantov. Táto sprejová verzia je dokonca o niečo silnejšia ako tuhá. 

Skúšala som ich neustále s obmenou dva týždne, bola som s nimi aj na celodennej túre a všetko pekne zvládali. Normálne som rozmýšľala či sa nejak menej nepotím, ale dosť by som o tom pochybovala :D. Takže, toto za mňa určite áno! Jediné mínus, ktoré by som našla, je výraznejšia alkoholová zložka. Pocítila som ju však len vtedy,  ak som ho nastriekala na čerstvo oholenú pokožku. Druhýkrát som po holení radšej použila tuhý dezodorant, ktorý ma vôbec neštípal.

prirodni dezodorant recenze rose


Opäť som sa mierne obávala vône, občas sa mi totiž stáva, že mi nevonia ruža ako čerstvá ruža, ale  tak nejak divne(napríklad ako ružová voda, naozaj tu vôňu nemusím...), tu sa to však nestalo. Dezodorant ma príjemnú, jemnú vôňu ruže a hoci je v tuhej verzii, nanášanie prebieha úplne v pohode. Tak ako predchádzajúci dezodorant, aj tento má veľmi dobrú výdrž, hoci o trošku slabšiu, ako Jazmín. Avšak 8 hodín zvládam úplne v pokoji, samozrejme nemáme teraz 30 stupňové teploty, ale aj tak si myslím, že ma veľmi slušnú výdrž. Normálne sa veľmi teším z týchto dezodorantov, pretože majú “čisté” ingrediencie (viac si o nich môžete prečítať aj na stránkach) a sú naozaj účinne. Sú síce o niečo drahšie, ale to všetky prírodné dezodoranty a tieto konečne aj fungujú tak, ako majú.

(ak by ste si ho chceli kúpiť, s kódom lifeinpictures15 budete mať 15% zľavu)

recenzujem prirodnu kozmetiku


Krém na ruky bol pre mňa donedávna produkt, ktorý som nepoužívala veľmi často ( aj preto, že sa mi veľmi potia ruky), avšak postupne cítim, že si ho ruky niekedy vyžadujú. Pár ich už však cez moje ruky prešlo, no s takýmto som sa ešte nestretla. Má takú zaujímavú medovú vôňu, takú mierne neopísateľnú a našľahanú jemne krémovitú konzistenciu. Zanecháva chvíľu jemne mastný film a potom po čase už len hydratovanú pokožku. Opäť má prírodné ingrediencie, z ktorých 25 % tvorí čisté bambucke maslo. A dizajn má na jedničku :). 

ba,bucke maslo recenze



Opäť má nenecháva chladnou tento krásny retro obal, v ktorom je ukryté 100% bambucke maslo s výraznou vôňou levandule.  Sportique má okrem tejto vône ešte mnoho iných, ale tiež nájdete aj verziu bez pridaných esencii. Bambucke  maslo je veľmi dobré na suchú a citlivú pokožku, dokonca má spomaľovať aj starnutie pokožky, liečiť akné či psoriázu. Pomáha aj pri popáleninách a poštípaniu hmyzom a na mnoho ďalších vecí. Jediné čo na ňom až také fajn nie je, je jeho aplikácia. Jednoducho je dosť tuhé a mne príde ako večnosť, kým ho roztopím v prstoch. Asi je to skôr pre trpezlivejších ľudí, párkrát som ho skúšala nanášať na tvár, no nie vždy mám na to nervy. Ak už áno, tak ho aplikujem na vlhkú pleť, potom sa rozotiera aj vsiakne lepšie. 
Vyhovuje mi nanášať ho na menšie plochy. Momentálne mám pery ako “šmirgeľ" a jediné čo mi ich dokáže normálne zhydratovať je toto maslo. Taktiež ho používam na lakte či moje extra suché päty, s ktorými si tiež veľmi slušne poradí :). 


Do konca roka môžete mať na všetky produkty od Sportique zľavu na internetovom nákupe 15%, ak zadáte kód lifeinpictures15. Ak hľadáte dobrý a účinný dezodorant, tak myslím, že tento by mohol byť ten pravý. Samozrejme na každého môžu rôzne vône a ingrediencie pôsobiť rôzne, ale pre mňa sa tieto priradia k mojej topke. Aké dezodoranty používate vy? Máte s nejakými prírodnými skúsenosť?

Majte sa mi zatiaľ pekne
vaša
Lulu :)

Share:

4 komentáre

  1. Dezodoranty momentálne od Dove, konečne majú rad bez obsahu hliníkových solí. Z tých prírodných mi sedela Weleda Citrus.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zaujal ma najmä ten dezodorant a to, že sa ti pozdáva výdrž. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig