piatok 24. mája 2019

Športovo či nešportovo?

modna inspiracia, slovensko

Už je polovica mája a ja akosi nechápem, ako to všetko rýchlo uteká. Ani sa nenazdám a je tu leto, moje vlastne prvé leto, v ktorom sa nesťahujem na východ, lebo tu už som. Som zvedavá, či ho budem aj vnímať nejak odlišne alebo sa absolútne nič nezmení.

Čo sa však zmenilo je, že sa venujem športovým aktivitám viac, ako som bola zvyknutá. Teda rozumej v tom zmysle, že z nula percent som sa presunula tak na 30 :D, čo je celkom úspech.


Väčšinou sa venujem bicyklovaniu, ale minule som bola na turistike v Tatrách na Skalnatom plese. Chcela som odtiaľ urobiť kopu pekných fotiek a tak som so sebou zobrala Olympus. Mala som požičaný jeden super skúšobný objektív, ktorý som si šetrila práve na túto príležitosť. A hádajte, čo sa mi stalo? Ja som zabudla baterku na izbe....takže bolo po fotení. Myslela som, že ma asi porazí, nakoľko som ten objektív už musela vrátiť. No, keď sa dari.....

V Tatrách som inak prišla na jednu dôležitú vec. Ja nemám skoro žiadne vhodné a funkčné oblečenie na turistiku, ale naozaj takmer žiadne.  Neviem, ako vnímate vy športové obchody, ale ja si tam viem málokedy vybrať niečo, čo by aj lahodilo môjmu vkusu. Hľadala som na internete nejakú inšpiráciu a celkom ma prekvapil otto.sk, ktorý má v športovej sekcii naozaj pekné kúsky. Ja viem, že športové veci by mali byť hlavne funkčné,  ale prečo by nemohli byť aj pekné a nenašiel by ich človek aj bežne dostupné? Tak, ale do budúcna už budem pripravená :) a budem lustrovať ďalej. Veď prinútiť sa k športu, to chce nejakú inšpiráciu a nie, že na seba oblečiem neforemné nohavice a ide sa....


Čo sa v mojom šatníku naopak nájde, je oblečenie absolútne nevhodné na šport a myslím, že to krásne vystihuje aj tento outfit :D. Topánky na takomto vysokom opätku nosím pomenej, ale tieto z Ccc som jednoducho nemohla nechať len tak. Okrem toho, využívam ich väčšinou na trasy dlhé asi tak 10 metrov :D. Ale na to, že sú tak vysoké, sú v celku pohodlné :). Začala som fičať aj na tričkách s nápismi a toto ma niektoré rána celkom vystihuje :D.


cool outfit

jarny outfit,

outfit, spring outfit

rock style, stylovy outfit

jarny outfit


pohodne vysoke lodicky


outfit, moda blogger
Outfit: Shoes: CCc, Nohavice: Bershka Tričko: Calliope  Backpack: londonstore.

Aký vzťah k športu a celkovo takému “dennému" športovému oblečeniu máte vy? A čo vysoké opätky? Nosíte ich či volíte radšej niečo pohodlnejšie?

Majte sa mi krásne
vaša
Lulu :)
Share:

2 komentáre

  1. Máš úplnú pravdu, to športové oblečenie vyzerá väčšinou totálne anti-príťažlivo. Ja teda nie som vôbec športový typ čo sa týka oblečenia. Ak si mám obuť tenisky cítim sa divne. Lodičky a opätky to je moja doména,no je pravdou, že na dlhé trasy nie sú najvhodnejšie. Hlavne tu v Bratislave musím prekráčať kilometre ak sa chcem dostať čo i len z práce na zastávku. Samé tie schody, podchody a nadchody nie sú práve stvorené pre opätky. Inak tie topánky sú fakt krásne.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. wonderful styling! love those stilettos.

    https://modaodaradosti.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig